- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.701
Kıyamam ya bir de bunun üstüne bebeğinde bir şey mi çıkar dedilerDövücem ama artık kim diyorsa bunları !
Ayyy Allâh yardımcın olsun canım senin kafan hep güzeldir şimdi :)sabah ve akşam :)
200 gr içiyorum
küt uyuya kalıyorum :)
valla uykucu dodo oldum :)
Zeynep kamile gidiyorum canim uskudarMerhaba canım kadıköyde hangi hastaneye gidiyorsun acaba
Aynen canım çok doğru şeylerden bahsetmişssin biliyorum ama bebek sağda sağa yatınca eziyormuşum gibi hissediyorum.gebe kalmadan önce de sabaha kadar bin kere döner dururdum yatakta şimdi daha da arttı.ama yazdıklarını dikkate alıcam canım çok tşkler.zateb sağa çok yattığımda bebiş içerden pıtpıtlıyo:))rahatsız oluyorum dön der gibi:)))
O da mantıklı aslında ama benim sabrım gelmez :) ya zaten alırsam kıyafet falan alırım mobilya falan yaza kalacak çünküTabi orası öyle de okullar tatil olmadan ben düşünmüyorum bi tatil gelsin havalar isinsin diye düşünüyorum hem benim ilk bebegim herkes bi alsın beğenilenler hangileri bakayım ona göre alicam
hiç sorma
o meyvey, yemezsem hem de gördüğüm ya da canım çektiği zaman vücüdunda iz çıkarmış
aynen kafam güzel aklım güzel ben güzelimmmm bebiş güzeeeel kk hatunalrı güzzeeeeel :)Ayyy Allâh yardımcın olsun canım senin kafan hep güzeldir şimdi :)
Pis onlar, kötüDinleme sen onları boşver çıkınca yeriz bol bol Hem bu akşam rüyanda elma göreceksin sen Her zaman var nasılsa elma
Hayirlisiyla sağlıcakla gelsinler bunlar da çok güzel heyecanlar :)O da mantıklı aslında ama benim sabrım gelmez :) ya zaten alırsam kıyafet falan alırım mobilya falan yaza kalacak çünkü
Baharda odasını boyayack babası :) sonra da dizmeye başlarız yavaş yavaş :)
Cnm geçmiş olsun ailecek hepinize detaylıdan sonra bilgi ver olurmu bize merak ederizGünaydın güzel anneler uzun zaman giremedim oğlum ve eşim çok ağır grip atlattilar onlara baktım hep Allahın bir lütfu ben hasta olmadım çok şükür. Dermatolojiye görünüm pazartesi vucudum da oluşan kızarıklar nedeniyle vucudum çok kurduğu için egzama olmuşum nemlendirici krem verdi dr her gün ılık duş ve krem iyi geldi şükür ,Trioidim kontrol altında dr ayda 1 görmek istedi ilaca başladık 25 mg yarısını içiyorum şimdilik
Salı günü detaylı ultrason var inşallah çok güzel geçer hareketleri baya hissediyorum her gün hissediyorum artık,herkesler iyidir umarım beni soran1cicek3bocek ve @Aryadeniz38 arkadaşlarım çok teşekkür ederim öpüyorum dizi ve minnoslari
hadi sağlıkla gelsin cnm prensesin :) gözün aydın
Kan yapımı için değil mi canım aç tok fark ediyor mu peki ben bu hafta başlıcam İnşallah B12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı acaba doktor yok kan ilacı iç dedi ama ben yine de acaba almam gerek mi dedimcnm bana dr um ilaç yutma fobim olduğumdan şurup şeklinde ferplex fol şurup yazdı ben 1 aydır kullanıyorum zaten doğuma kadar da devam dedi.
Teşekkür ederim canım b 12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı dedim kan ilacı al dedi ben de bu hafta başlıcam İnşallah başka ilaç içiyorum musunuz vitamin falanBenim doktorum yazmıştı oligofer fol kullaniyorum
Sonunda sende ögrendin çok şükür yaaa bende hepimizin kini merak ediorum öğrendikce musmutlu oluorum ohhh küçük hanımefendi gelio
Tamam canım senden ricam kontrol sonrası beni etiketliyerek doktorunun ne dediğini yazar misin merak ediyorum iyi geçer İnşallahTatlım ben bu kontrolden sonra başlıcam sanırım doktorum daha bi şey vermedi cuma kontrolümuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?