2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Onun ben pıtpıtını yeriiiim Neyse senin haftan daha ileride, doğur da bir sevelim bebek sevgim kabardı yine
Bakma işte evham yapıyoruz aslında gayet de keyifleri yerinde onların. Son gittiğimde kaldırmış kollarını iki yanına güneşlenir gibi uyuyordu

Tabi orası öyle de okullar tatil olmadan ben düşünmüyorum bi tatil gelsin havalar isinsin diye düşünüyorum hem benim ilk bebegim herkes bi alsın beğenilenler hangileri bakayım ona göre alicam
O da mantıklı aslında ama benim sabrım gelmez :) ya zaten alırsam kıyafet falan alırım mobilya falan yaza kalacak çünkü
Baharda odasını boyayack babası :) sonra da dizmeye başlarız yavaş yavaş :)

Cnm geçmiş olsun ailecek hepinize detaylıdan sonra bilgi ver olurmu bize merak ederiz kendine dikkat et opuyorum çok

cnm bana dr um ilaç yutma fobim olduğumdan şurup şeklinde ferplex fol şurup yazdı ben 1 aydır kullanıyorum zaten doğuma kadar da devam dedi.
Kan yapımı için değil mi canım aç tok fark ediyor mu peki ben bu hafta başlıcam İnşallah B12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı acaba doktor yok kan ilacı iç dedi ama ben yine de acaba almam gerek mi dedim

kalinkam cnm korkma genişleme çok sorun değil bence duydum çok kişiden ama işte biz evhamlı anneleriz Allah yardımcımız olsun gerekirse 23 te tekrar detaylı baktırırsın bende şahsen 2 kere gitmeyi düşünüyorum detaylıya çok korkuyorum inan bu salı dr var anormal şeyler dicek diye korku sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…