2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben göbekten kendimi bildim bileli yüz üstü yatamam ki:)))şimdide iyce Büyüdü istesemde yatamam:))benimde öyle bi sıkıntım yok da sola Yatıp sağa uyanıyorum bende.eşimde gece 50kere uyandırıyor sola yat diye törenle uyuyup törenle uyanıyorum anlayacağın:)))

3 aya kadar yanında olabilirsin hadi en fazla 6 ay olsun diyorlar, sonrası için önermiyorlar maalesef

Tünaydın millet...
Kimmiş o önermeyenler bakim? Artık bağımlı olur korkusuyla değil güven duygusu gelişsin amacıyla çocuk yetiştirmeye yönelik görüşler ön planda. Aynı yatakta değil ama aynı odada farklı yatakta yatabilir diyorlar. 0-3 yaş çocuğu çok ağlatılmamalı imiş. Annesini yanında hissetmesi, sarılması, dokunması önemli. Bu slingler falan boşa mı çıktı. Alın, kucaklayın, koynunuzdan çıkarmayın :)

Ulaşılması zor bir meyve mi ki? Merak ettim doğrusu...

Ben öğrendim ama daha bi şey almadım burada baktım sürekli değişiyor cinsiyet ler biraz daha büyüsün diye bekliyorum yazın daha cicileri gelir diye
Valla ben bi söylese soluğu alışverişte alcam da kocam engeller koymasa tabi :) hem değişim yapılabilecek yerlerden alırsak sorun olmaz :)

mevsimi değilll
maalesef
buzluğa atılmış halini buldum yedim iki ay önce ama yine gördüm rüyamdaaa
Ben de ilk ayda erik görmüştüm elime aldım yemeden uyandım anneme anlattım yesen sorun değildi yemediysen bulup Yemen lazım dedi internetten siparis verdik geldi donmus falan değildi normal erikti yani dur siteyi bulup atayım sana :)

Hiçbir şey olmaz canım, tecrübeyle sabit.son üç ay istesen de yatamıyorsun artık yanların çürümüş gibi ağrıyor o yüzden şu günlerin tadını çıkaralım.
Tecrübe konuşuyorsa ben bu geceden itibaren rahat rahat uyurum :)
Allahtan Son aylarım tatil olacak yoksa uykusuzluga dayanamam...

Valla ben bi söylese soluğu alışverişte alcam da kocam engeller koymasa tabi :) hem değişim yapılabilecek yerlerden alırsak sorun olmaz :)
Tabi orası öyle de okullar tatil olmadan ben düşünmüyorum bi tatil gelsin havalar isinsin diye düşünüyorum hem benim ilk bebegim herkes bi alsın beğenilenler hangileri bakayım ona göre alicam

Merhaba canım kadıköyde hangi hastaneye gidiyorsun acaba

Yaaa o kadar da değil ( Bak şimdi :)) Gebelikte damarlara olan baskı yüzünden bacaklardaki kan yukarı pompalanamıyor. Diyelim sen sağına yattın eğer bu problem yaratıyorsa sana sinyal gönderiyor zaten rahatsız olup uyanıyorsun ya da pozisyonunu değiştirme gereği duyuyorsun. Uyurken kendini sol diye yönlendirme, asıl amaç hamile olan kişinin kaliteli uyku uyuması. Mesela reflüsü vardır hamilenin ve ne yapacak sırtüstü yatıp başının altına çift yastık koyacak. Sen bu şekilde uyanıyorsan sola yatmadığın için bebişi de rahatsız ediyorsun ama

ay canım aynen bi iki ay önce rüyemda gördüm tüm şehri gezdik bi manav buzluğa koymuş sonrasında çözülünce çürüdü hiç tat alamadım...sorna konserve yedim olmadı..bi arkadaş doğrayıp koymuş buzluğa tamam dedim artık görmem ççama dün gece yine gördüm maalesef ...

atsana cidden bakiiim :)

ben de yemedim gece ki rüya çok güzeldi

Kıyamam ya bir de bunun üstüne bebeğinde bir şey mi çıkar dediler Dövücem ama artık kim diyorsa bunları !

Aynen canım çok doğru şeylerden bahsetmişssin biliyorum ama bebek sağda sağa yatınca eziyormuşum gibi hissediyorum.gebe kalmadan önce de sabaha kadar bin kere döner dururdum yatakta şimdi daha da arttı.ama yazdıklarını dikkate alıcam canım çok tşkler.zateb sağa çok yattığımda bebiş içerden pıtpıtlıyo:))rahatsız oluyorum dön der gibi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…