- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.681
canınınız çekmesin :) şeftaliVuhuuu benimki de cebinde silahla doğacak desenegangsta baby
Hangi meyve o 4 aydır rüyalarında merak ettim?
mevsimi değilllO meyve n3yse onu çokça ye :)
Ben göbekten kendimi bildim bileli yüz üstü yatamam ki:)))şimdide iyce Büyüdü istesemde yatamam:))benimde öyle bi sıkıntım yok da sola Yatıp sağa uyanıyorum bende.eşimde gece 50kere uyandırıyor sola yat diye törenle uyuyup törenle uyanıyorum anlayacağın:)))Yok bilinçli olarak sola yatıp uyumaya çalışıyorum dedim yoksa uyurken kim bilir kaç farklı pozisyon alıyorumAma kesinlikle yüz üstü yatmamaya çalış ki ben kendimi bildim bileli yatamam hiç öyle, o yüzden o derdim yok. Hem rahime hem de bebeğe baskı oluyor o şekilde. Nasılsa karnım daha şiş değil diyerek çoğu anne yüz üstü yatmaya devam ediyor İleride isteseler de yatamayacaklar gerçi göbekten.
sabah ve akşam :)Ayyy progestan beni benden alıyordu yaaa gündüz uykusunu hiç sevmem onu içince uyuyordum hayattan soğuyordum :)
3 aya kadar yanında olabilirsin hadi en fazla 6 ay olsun diyorlar, sonrası için önermiyorlar maalesef
Kızlar kan yapıcı ilaç ne kullanıyorsunuz sağlık ocağına git yazdır dedi doktorum gitmeden önce sizden fikir almak istediminteriorarchitect @primavera77 matsiyahoje ve diger arkadaşlar bilginiz varsa söylerseniz sevinirim tesekkurler
ay biz endişeli anneler :)
ben de evde hep klozetteyim ..iş yerinde iken alaturka idi..sıkıntılı cidden...
bende seğrme hissediyorum ama bazen :)
sen ne zamandır hissediyorsun hareketini...
ben de uyurken saola yatmya çalışıyorum da sanki bazen göbüş altta kalıyor gibi oluyor :)
ay bi de sürekli aynı meyveyi rüyamda görüyorum nolacak benim halim
Ay ay ben Öldüm o meyveden rüyamda bile gördüm.doğumdan önce yiycez inşallah o zamana çıkar.eşim bütün Kayseri'yi dolaştı yok.internetten getirtti bozulmuştu nerdeyse hiç güzel değildi.doğumdan önce çıkar yeriz öyle ümit ediyorumcanınınız çekmesin :) şeftali
Valla ben bi söylese soluğu alışverişte alcam da kocam engeller koymasa tabi :) hem değişim yapılabilecek yerlerden alırsak sorun olmaz :)Ben öğrendim ama daha bi şey almadım burada baktım sürekli değişiyor cinsiyet ler biraz daha büyüsün diye bekliyorum yazın daha cicileri gelir diye
Ben de ilk ayda erik görmüştüm elime aldım yemeden uyandım anneme anlattım yesen sorun değildi yemediysen bulup Yemen lazım dedi internetten siparis verdik geldi donmus falan değildi normal erikti yani dur siteyi bulup atayım sana :)mevsimi değilll
maalesef
buzluğa atılmış halini buldum yedim iki ay önce ama yine gördüm rüyamdaaa
Tecrübe konuşuyorsa ben bu geceden itibaren rahat rahat uyurum :)Hiçbir şey olmaz canım, tecrübeyle sabit.son üç ay istesen de yatamıyorsun artık yanların çürümüş gibi ağrıyor o yüzden şu günlerin tadını çıkaralım.
Tabi orası öyle de okullar tatil olmadan ben düşünmüyorum bi tatil gelsin havalar isinsin diye düşünüyorum hem benim ilk bebegim herkes bi alsın beğenilenler hangileri bakayım ona göre alicamValla ben bi söylese soluğu alışverişte alcam da kocam engeller koymasa tabi :) hem değişim yapılabilecek yerlerden alırsak sorun olmaz :)
Merhaba kizlar doktordan ciktim kadikoy e indim bambi yr oturdum size yazmaya calisiyorum ama kafam okadar karistiki ne yazacagimi bilemedim muayne oldum oncesinde eski gebelikler bugune kadar yaptirdigim tum tahliller falan uzun bir konusmamiz oldu neyse usg ye girdim doktor neredeyse ayrinyili usg yapti tum ayrintilara bakti haftasi ile hemen hemen uyumlu 18+1 gibi olcumler kilo falan soylemedi kanama alani duruyor hala ona soru isareti koydu bobreklerle ilgili birseyler soylesi bi kanal mi ne dedi normalde usg de gormuyoruz sende gorunuyo birde bobrekleri birini 4 kusur birini 5 kusur olctu biraz genisleme var oglumdada vardi gerci bir sikinti cikarmadi ... kalp ve yuzu sadece pozisyondan dolayi degerlendiremedi perinatolojiden bir hafta sonraya randevu al dedi perinatoloji icin bi rapor yazdi pc ye ama bana vermedi onlar otomatik gorecekler birde onlar incelesinler baska bir problem gorulmezse sikinti degil zaten buyuk degil dedi eger haftaya perinatolojiye muayne oldugunda detayliya gerek yok derlerse tekrar detayli icin randevu almana gerek yok dedi ayin 17 sine aldim randevumu insallah guzel gecer cok tedirgin oldum artik bir hafta bekleyecegiz...
Ben göbekten kendimi bildim bileli yüz üstü yatamam ki:)))şimdide iyce Büyüdü istesemde yatamam:))benimde öyle bi sıkıntım yok da sola Yatıp sağa uyanıyorum bende.eşimde gece 50kere uyandırıyor sola yat diye törenle uyuyup törenle uyanıyorum anlayacağın:)))
http://cityfarm.com.tr/index.php/organik-meyve-1/organik-seftali-1/organik-seftali.html burası diye hatırladım siparisi eşim vermişti ona da sorarım akşammevsimi değilll
maalesef
buzluğa atılmış halini buldum yedim iki ay önce ama yine gördüm rüyamdaaa
Ay ay ben Öldüm o meyveden rüyamda bile gördüm.doğumdan önce yiycez inşallah o zamana çıkar.eşim bütün Kayseri'yi dolaştı yok.internetten getirtti bozulmuştu nerdeyse hiç güzel değildi.doğumdan önce çıkar yeriz öyle ümit ediyorum
Ben de ilk ayda erik görmüştüm elime aldım yemeden uyandım anneme anlattım yesen sorun değildi yemediysen bulup Yemen lazım dedi internetten siparis verdik geldi donmus falan değildi normal erikti yani dur siteyi bulup atayım sana :)
ay canım aynen bi iki ay önce rüyemda gördüm tüm şehri gezdik bi manav buzluğa koymuş sonrasında çözülünce çürüdü hiç tat alamadım...sorna konserve yedim olmadı..bi arkadaş doğrayıp koymuş buzluğa tamam dedim artık görmem ççama dün gece yine gördüm maalesef ...
Aynen canım çok doğru şeylerden bahsetmişssin biliyorum ama bebek sağda sağa yatınca eziyormuşum gibi hissediyorum.gebe kalmadan önce de sabaha kadar bin kere döner dururdum yatakta şimdi daha da arttı.ama yazdıklarını dikkate alıcam canım çok tşkler.zateb sağa çok yattığımda bebiş içerden pıtpıtlıyo:))rahatsız oluyorum dön der gibi:)))Yaaa o kadar da değil( Bak şimdi :)) Gebelikte damarlara olan baskı yüzünden bacaklardaki kan yukarı pompalanamıyor. Diyelim sen sağına yattın eğer bu problem yaratıyorsa sana sinyal gönderiyor zaten rahatsız olup uyanıyorsun ya da pozisyonunu değiştirme gereği duyuyorsun. Uyurken kendini sol diye yönlendirme, asıl amaç hamile olan kişinin kaliteli uyku uyuması. Mesela reflüsü vardır hamilenin ve ne yapacak sırtüstü yatıp başının altına çift yastık koyacak. Sen bu şekilde uyanıyorsan sola yatmadığın için bebişi de rahatsız ediyorsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?