2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Merhaba kizlar doktordan ciktim kadikoy e indim bambi yr oturdum size yazmaya calisiyorum ama kafam okadar karistiki ne yazacagimi bilemedim muayne oldum oncesinde eski gebelikler bugune kadar yaptirdigim tum tahliller falan uzun bir konusmamiz oldu neyse usg ye girdim doktor neredeyse ayrinyili usg yapti tum ayrintilara bakti haftasi ile hemen hemen uyumlu 18+1 gibi olcumler kilo falan soylemedi kanama alani duruyor hala ona soru isareti koydu bobreklerle ilgili birseyler soylesi bi kanal mi ne dedi normalde usg de gormuyoruz sende gorunuyo birde bobrekleri birini 4 kusur birini 5 kusur olctu biraz genisleme var oglumdada vardi gerci bir sikinti cikarmadi ... kalp ve yuzu sadece pozisyondan dolayi degerlendiremedi perinatolojiden bir hafta sonraya randevu al dedi perinatoloji icin bi rapor yazdi pc ye ama bana vermedi onlar otomatik gorecekler birde onlar incelesinler baska bir problem gorulmezse sikinti degil zaten buyuk degil dedi eger haftaya perinatolojiye muayne oldugunda detayliya gerek yok derlerse tekrar detayli icin randevu almana gerek yok dedi ayin 17 sine aldim randevumu insallah guzel gecer cok tedirgin oldum artik bir hafta bekleyecegiz...

Ayy ben bırakamam kiHaklısın esasında ama hele de ilk doğduğunda nasıl bırakırım.

Canımm benim hoşgeldin merak etmiştim seni.inşallah güzel geçecek kontrolün.ben yerim o minik tekmeleri:))bizimki de başladı minnak:)))

Benim icin farketmiyo benim merakım bi an once alışverişe başlamak için

Benim ilk bebegim daha aslında biraz gobekliydim ama demekki içerisi darmış :) bana da bi öğretmen arkadaş sürekli Ayy yakinda doğuracak gibisin Ayy çok büyük deyip canımı sıkıyor nazar degmesinden çok korkarım ben :/ evet doktor dese de birileri hisseder ken benim de hissedesim geliyo ama hissettirmeyesi olan birileri var karnımda ya da benim yağlardan ben hissedemiyorum off

Ayy bi si olmaz dimi çünkü uykudan tat almıyoruw yüz üstü yatmayinca

O meyve n3yse onu çokça ye :)

Aynen diyorumya iyi analiz edip yayınladın videoları:))bişey sorucam bu sola yatma olayını nasıl hallediyosun canım ya nerdeyse 70kg oldum uyuşuyor artık sol tarafım.bi uyanıyorum ki sağa dönmüşüm:)

Yok bilinçli olarak sola yatıp uyumaya çalışıyorum dedim yoksa uyurken kim bilir kaç farklı pozisyon alıyorum Ama kesinlikle yüz üstü yatmamaya çalış ki ben kendimi bildim bileli yatamam hiç öyle, o yüzden o derdim yok. Hem rahime hem de bebeğe baskı oluyor o şekilde. Nasılsa karnım daha şiş değil diyerek çoğu anne yüz üstü yatmaya devam ediyor İleride isteseler de yatamayacaklar gerçi göbekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…