- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.661
Ben geçen haftadan beri hissediyorum ama bu hafta her gün en az bir kere hissediyorum. Sen yine meyve görüyorsun; ben silahlar, düşmanlar, savaş görüyorum
4 aydır aynı meyve :)
korkuyorum diyorlar ki o meyveyi yemezsen bebeğin bi yerinde lekesi çıkar
tövbe tövbeeeeee
Ayy ben bırakamam kitatlım 3 yaşından sonra da zor ayrılır o biraz yanından sana söylim bu deneyimi yaşayan çok arkadaşım var ve çok pişmanlar. benim fikrim çocuk doğduğundan itibaren odasında uyumalı odasında yemeli, odasında oynamalı oda kavramına alışmalı bence
Ayy ben bırakamam kiHaklısın esasında ama hele de ilk doğduğunda nasıl bırakırım.
Canımm benim hoşgeldin merak etmiştim seni.inşallah güzel geçecek kontrolün.ben yerim o minik tekmeleri:))bizimki de başladı minnak:)))Günaydın güzel anneler uzun zaman giremedim oğlum ve eşim çok ağır grip atlattilar onlara baktım hep Allahın bir lütfu ben hasta olmadım çok şükür. Dermatolojiye görünüm pazartesi vucudum da oluşan kızarıklar nedeniyle vucudum çok kurduğu için egzama olmuşum nemlendirici krem verdi dr her gün ılık duş ve krem iyi geldi şükür ,Trioidim kontrol altında dr ayda 1 görmek istedi ilaca başladık 25 mg yarısını içiyorum şimdilik
Salı günü detaylı ultrason var inşallah çok güzel geçer hareketleri baya hissediyorum her gün hissediyorum artık,herkesler iyidir umarım beni soran @gvn1907 ve L Light Of God arkadaşlarım çok teşekkür ederim öpüyorum dizi ve minnoslari
Benim doktorum yazmıştı oligofer fol kullaniyorumKızlar kan yapıcı ilaç ne kullanıyorsunuz sağlık ocağına git yazdır dedi doktorum gitmeden önce sizden fikir almak istediminteriorarchitect @primavera77 matsiyahoje ve diger arkadaşlar bilginiz varsa söylerseniz sevinirim tesekkurler
Önermesin onlar:))banane ya banane:)))idare edemem anne idare edemem gibi oldu:)))3 aya kadar yanında olabilirsin hadi en fazla 6 ay olsun diyorlar, sonrası için önermiyorlar maalesef
Benim icin farketmiyo benim merakım bi an once alışverişe başlamak içinBen iki üç kez erkek gördüm rüyamda ama kızım olacak inşAllah tabirlerden baktım hamile kadin erkek bebek gorursw kızı olur yaziyodu :) ama sen ikisini de gormussun tabirde ne der bilmiyorum ama bence çok merak ediyorsun
Tatlım ben bu kontrolden sonra başlıcam sanırım doktorum daha bi şey vermedi cuma kontrolümuz varKızlar kan yapıcı ilaç ne kullanıyorsunuz sağlık ocağına git yazdır dedi doktorum gitmeden önce sizden fikir almak istediminteriorarchitect @primavera77 matsiyahoje ve diger arkadaşlar bilginiz varsa söylerseniz sevinirim tesekkurler
Ayyy progestan beni benden alıyordu yaaa gündüz uykusunu hiç sevmem onu içince uyuyordum hayattan soğuyordum :)bende turluyorum :)
sağ sol yüzüsütü sırtüstü vs..
progestan etkisi ile uykum çabuk geliyor gündüzeleri de uyuyorum :)
Önermesin onlar:))banane ya banane:)))idare edemem anne idare edemem gibi oldu:)))
Benim ilk bebegim daha aslında biraz gobekliydim ama demekki içerisi darmış :) bana da bi öğretmen arkadaş sürekli Ayy yakinda doğuracak gibisin Ayy çok büyük deyip canımı sıkıyor nazar degmesinden çok korkarım ben :/ evet doktor dese de birileri hisseder ken benim de hissedesim geliyoEvet canım benim karnım 10. haftadan itibaren çıkıyor öncekilerde de böyleydi. İç karnım dar olduğundanmış...hergün biraz daha büyüyor , hatta arkadaşlarım dalga geçiyor şimdiden böyleyse 9. ayı düşünemiyoruz diyeevet benim doktorum da aynısını söyledi ama ben burda yok tekmeledi, vay hopladı zıpladı diye okudukça benim tembel oğlana kızıyorum
Ayy bi si olmaz dimi çünkü uykudan tat almıyoruw yüz üstü yatmayincaMerak etme Can'ım onlar en güvenli yerdeler... Ben oğlumda 6. Aya kadar yüzüstü yattım. Şimdi de aynı şekildeyim zaten ayağımın birini karnıma doğru çektiğim için o arada boşluk kalıyor karnım için...
O meyve n3yse onu çokça ye :)ay biz endişeli anneler :)
ben de evde hep klozetteyim ..iş yerinde iken alaturka idi..sıkıntılı cidden...
bende seğrme hissediyorum ama bazen :)
sen ne zamandır hissediyorsun hareketini...
ben de uyurken saola yatmya çalışıyorum da sanki bazen göbüş altta kalıyor gibi oluyor :)
ay bi de sürekli aynı meyveyi rüyamda görüyorum nolacak benim halim
Aynen diyorumya iyi analiz edip yayınladın videoları:))bişey sorucam bu sola yatma olayını nasıl hallediyosun canım ya nerdeyse 70kg oldum uyuşuyor artık sol tarafım.bi uyanıyorum ki sağa dönmüşüm:)Anasının oğlu işte
Ben öğrendim ama daha bi şey almadım burada baktım sürekli değişiyor cinsiyet ler biraz daha büyüsün diye bekliyorum yazın daha cicileri gelir diyeBenim icin farketmiyo benim merakım bi an once alışverişe başlamak için
Hiçbir şey olmaz canım, tecrübeyle sabit.son üç ay istesen de yatamıyorsun artık yanların çürümüş gibi ağrıyor o yüzden şu günlerin tadını çıkaralım.Ayy bi si olmaz dimi çünkü uykudan tat almıyoruw yüz üstü yatmayinca
Aynen diyorumya iyi analiz edip yayınladın videoları:))bişey sorucam bu sola yatma olayını nasıl hallediyosun canım ya nerdeyse 70kg oldum uyuşuyor artık sol tarafım.bi uyanıyorum ki sağa dönmüşüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?