- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.721
Hiç üzülme canım doğumdan önce mutlak yiycez:)bende aynı durumdayım aşermek böyle bişey sanırım rüyanda görüyorsun ya da bir anda aklına geliyor.yoksa bem canım herşeyi çekiyor Boğaz'ım büyük:))ama bu meyvede olay biraz farklı oldu:)ay canım aynen bi iki ay önce rüyemda gördüm tüm şehri gezdik bi manav buzluğa koymuş sonrasında çözülünce çürüdü hiç tat alamadım...sorna konserve yedim olmadı..bi arkadaş doğrayıp koymuş buzluğa tamam dedim artık görmem ççama dün gece yine gördüm maalesef ...
Teşekkür ederim canım b 12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı diye merak ediyorum doktorum kan ilacina başla dedi diğerlerine gerek yok dedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzBen ferrum fort kullanıyorum.
Minnoşş keyfi yerindeydi desene öyle uyuduğuna göre:)))evet ben doğurur fotusunu atarım seversiniz minnakımı:)))Onun ben pıtpıtını yeriiiimNeyse senin haftan daha ileride, doğur da bir sevelim bebek sevgim kabardı yine
Bakma işte evham yapıyoruz aslında gayet de keyifleri yerinde onların. Son gittiğimde kaldırmış kollarını iki yanına güneşlenir gibi uyuyordu
Rica ederimTeşekkür ederim canım b 12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı dedim kan ilacı al dedi ben de bu hafta başlıcam İnşallah başka ilaç içiyorum musunuz vitamin falan
canım tabiki belki bir 3-4 ay yanında olabilir, yani ben de bebek odası haricinde 3-4 aylık olana kadar kullanmak için beşik alacam küçük ondan sonra odasında, bence bebek için de benim için de en sağlıklısı böyle olduğunu düşünüyorumAyy ben bırakamam kiHaklısın esasında ama hele de ilk doğduğunda nasıl bırakırım.
Ohhh aman sabahlar olmasınaynen kafam güzel aklım güzel ben güzelimmmm bebiş güzeeeel kk hatunalrı güzzeeeeel :)
Amin canımmm aynen rabbim böyle tatlı telaşlar versin :)Hayirlisiyla sağlıcakla gelsinler bunlar da çok güzel heyecanlar :)
Jellyfish_ kızın mı olacak seninnn yerim o prensesi bennn:)))
Teşekkür ederim canım b 12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı diye merak ediyorum doktorum kan ilacina başla dedi diğerlerine gerek yok dedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Bana hala folik asite devam diyo azda olsa faydasini gördük birakma diyo hatta gyno ferro sanol demir hapinda +folik asit+b12 yaziyo birakayimmi dedim yok birakma fazlasi idrarla atilir zaten dedi benim kramplarda basladi magnezyum calsiyum birsürü ilaç aliyorum hastamiyim hamilemiyim belli deilTeşekkür ederim canım b 12 ve folikasit bitti tekrar almama gerek var mı diye merak ediyorum doktorum kan ilacina başla dedi diğerlerine gerek yok dedi siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Jellyfish_ Senden önce söylememek için forumdan çıkmıştım 190 gram iyi iyi, hakkını veriyor senin kızın olmanın maşallah ona
Hiç üzülme canım doğumdan önce mutlak yiycez:)bende aynı durumdayım aşermek böyle bişey sanırım rüyanda görüyorsun ya da bir anda aklına geliyor.yoksa bem canım herşeyi çekiyor Boğaz'ım büyük:))ama bu meyvede olay biraz farklı oldu:)
İnşallah:))Aslında ben de öyleyim deli gibi Boğaz var her şeyi isterim normalde ama hamilelik döneminde bu böyle olmadı Can'ım pek bir şey çekmiyor .. Ama meyve dışında
Ay yazın çıkınca yeriz inşaallah
valla ben eşimle yer değiştim sola yatmak gerekiyomuş sola yatıyorum ama çok zorlanıyoum normalde sağa yatmayı sevioyrummmhayırlı sabahlar annecikler...
bendeniz dinlenmeye devam..
merak ediyorum yavrum nasıl diye
kontrolümüz aksilik olmazsa pazartesi günü...
Rabb im cümlemize sağlık şifa versin inşaallah...
ayrıca bugün k.validem geliyor antalyalardan..
bi süre yanımızda kalacak; bana bakacak...
gelsin bakalım inşaallah güzel geçer zamanımız...
hayırlarla inşaallah...
sizler nasılsınız _?
ayrıca uykuda yatış şekilleriniz nasıl? malum göbüşler artık çıktı..rahat yatabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?