- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.761
Aynen benim eşimde öyle diyo ama bırakır mıyım bi yere olmaaaz beraber bakıcazz diyorumm:))Geçen avm de bi mağazaya girdik ismi lazım değil lcweşim dedi ki sen kal ben seni kapanma saatinde gelip alayım
Çok teşekkür ederimmmmm güzel anne :) çok faydalı oldu aklıma takılmışti iyi oldu bugün epey aydınlandım sayenizde :)
Aa bilmiyordum onu tşkler canım mutlaka yapıcamCanım aynen kasma, dönüp duruyoruz zaten bütün gece yatakta. Ama şuna dikkat edebilirsin yemeklerden sonra yarım saat kadar sol tarafına uzan bebek daha çok oksijen alıp, daha iyi besleniyormuş...
Bana hala folik asite devam diyo azda olsa faydasini gördük birakma diyo hatta gyno ferro sanol demir hapinda +folik asit+b12 yaziyo birakayimmi dedim yok birakma fazlasi idrarla atilir zaten dedi benim kramplarda basladi magnezyum calsiyum birsürü ilaç aliyorum hastamiyim hamilemiyim belli deil
Tşkler canım sol tarafıma yatıcam diye ne çekiyordum:))artık kasmıycam kendimi:)
Bende magnezyum kullanıyorum canım bir kutu direk ağza dökülüp içilmenden içtim çok rahat suya filan katmıyosun çok pratik içimi kolay.o bitince eşim bulamamış suya katılıp içileninden almış ama onu zor içiyorum bi tuhaf kötü kokuyo.sen hangisinde. İçiyosun?Magnezyum mucize oldu benim için, senelerdir geceleri huzursuz bacak sendromu diye tabir edilir ya o bacaklarımı bir yere sığdıramıyordum; doktor hastahaneden de nefret ederim gitmedim. Doktora söyledim hemen magnezyum verdi, 10 gündür rahat uyuyorum :) Canım bende gyno ferrol kullanıyorum her gün, bir de arada IMOM alıyorum 3 günde 1 falan...
Aa bilmiyordum onu tşkler canım mutlaka yapıcam
Bende elevit, gyno ferro sanol ve magnorm kullanıyorum... İlaç içmekten nefret ediyorum artık. Benim içtiğim magnezyumda suya atılandan portakallı tadı fena değil doktoruna danışıp deneyebilirsin...Bende magnezyum kullanıyorum canım bir kutu direk ağza dökülüp içilmenden içtim çok rahat suya filan katmıyosun çok pratik içimi kolay.o bitince eşim bulamamış suya katılıp içileninden almış ama onu zor içiyorum bi tuhaf kötü kokuyo.sen hangisinde. İçiyosun?
Aa onları yiyorum canım hiiiç aksatmadan:))muz dut pekmezi ceviz kavrulmamış badem:))kaşarla pek aram yok o kadar:)Bir de bebeğe kilo aldıran şeyler muz, kaşar, çiğ badem ceviz vs.... Bizzat denedim iki hafta önce cumartesi kontrolümde bebek 19cm 225 gr dı, 1 hafta sonra test sonucu için gittim bebek 22 cm 314 gr olmuş. Doktor bile çok iyi kilo almış dedi. Tabi benimki biraz mcburiyetten yemek yapmaya üşenip dadanmıştım :)
Evet evet şuan içmekte zorlandığım o.bi kokusu var gibi burnumu tutup içiyorum:))bi de onun suya katılmadan direk ağza döküleni var toz yine.çok pratik onu daha rahat kullanıyordumBende elevit, gyno ferro sanol ve magnorm kullanıyorum... İlaç içmekten nefret ediyorum artık. Benim içtiğim magnezyumda suya atılandan portakallı tadı fena değil doktoruna danışıp deneyebilirsin...
Bende magnezyum kullanıyorum canım bir kutu direk ağza dökülüp içilmenden içtim çok rahat suya filan katmıyosun çok pratik içimi kolay.o bitince eşim bulamamış suya katılıp içileninden almış ama onu zor içiyorum bi tuhaf kötü kokuyo.sen hangisinde. İçiyosun?
Tamam canım.Bitsin de diğerinden alıcam artık.benim içimi kolay dediğimde magnezyum diasporal direkt.o çok rahattıCanım benimki magnesium diasporal granül saşe, aynen yarım bardak suya katıyorsun; içilmeyecek kadar kötü olmasa da ilaç ilaç kokuyor haklısın bir de limonlu. Bazen suyla içiyorum. Bazen çaya döküyorum; bazende hemen bir limon sıkıyorum minik bir bardak limonata yapıp içine atıyorum. Tavsiyem yarım bardak kadar suya koy bir kerede iç
oyyy hadi hayırlısı darısı başıma artık bende öğreneyim yaaa :)
Bir de bebeğe kilo aldıran şeyler muz, kaşar, çiğ badem ceviz vs.... Bizzat denedim iki hafta önce cumartesi kontrolümde bebek 19cm 225 gr dı, 1 hafta sonra test sonucu için gittim bebek 22 cm 314 gr olmuş. Doktor bile çok iyi kilo almış dedi. Tabi benimki biraz mcburiyetten yemek yapmaya üşenip dadanmıştım :)
hahaha vall cinsiyetler ksinleşsin bizi kimse tutamıcak belliki :)Geçen avm de bi mağazaya girdik ismi lazım değil lcweşim dedi ki sen kal ben seni kapanma saatinde gelip alayım
ewt ewt hatırlyourum bi kaç gün giremesim okuyamadım acaba o ara netleştimi dedim :) banada %50 erkek %50 kız diyolar hatta ilk ultrosunda sende erkek olabilir demiştin meraktan çıldırcam artık allh inş bizimde gönlümüze göre sağlıkla hayırlısıyla verir ya :)Canımmm rüyamda kız görmüştüm adı da belis roza ydi hatırlarsanbi de kese konumuna göre kız ama benim dışımdaki herkes erkek diyo ama bence kız
Evet canim oglumdada vardi ama sonra bi sikinti yaratmadi cok sukur benim aklima takilan genisleme degilde baska bisey dedi bobreklerden gelen bi kordon mu ne oyle bisey normalde usg de gordugumuz bisey degil gorunuyo mu ya gercekten tam anlayamadin oyle bisey dedi cok sukur oylr onmeli bi sorun var demedi ama baska bir sikinyi yoksa sotun olmaz dedi perinatoloji bir baksin dedi bakalim cenyikte cok sukur ki tek rarafli bu haftalarda genrlde fifizyolojikolup 24 ten sonra buyuk ihtimal duzeliyo diye biliyorum dokyor once aspirini biraktirmayi dusundu centigi gorunce devam edicez dedi bakalim ya haftaya bir gideyim de ben yine iki hafta sonrasina detayli icin randevu alirimkalinkam cnm korkma genişleme çok sorun değil bence duydum çok kişiden ama işte biz evhamlı anneleriz Allah yardımcımız olsun gerekirse 23 te tekrar detaylı baktırırsın bende şahsen 2 kere gitmeyi düşünüyorum detaylıya çok korkuyorum inan bu salı dr var anormal şeyler dicek diye korku sardı
Insalah canim doktor biseyler anlatyi ama inan ben tam anlayamadim beynim dondu sanki bakalim haftaya net bilgi aliriz insallah guzel olacak hersey Rabbim daha buyuk sikintu vermesin cok sukur bugunlerimizeCanım sıkma canını, benim yeğenimde de böbrekte damar sanırım büyük çıkmıştı ama zamanla normalde döndü, şuan 1,5 yaşında hiçbir sıkıntısı yok çok şükür, herşey güzel olacak sağlıkla alacağız kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?