2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Insallah canim oyle cok takmadim zaten doktorda oyle buyuk bir sorun var demedi tabi soylemek zorundalar onlarin isi bu sonucta bugun bir kez daha iyiki buraya geliyorum dedim doktor oyle detayli inceledi ki yavrumu daha gecen pazartesi kendi doktoruma gittim yaptigi teksey genel olcumleri yapmak Allah razi olsun cok ilgilendi habibe hanim tum eski rapor tahlil dogum belgeleri elimde ne varsa bidahakine gelirken getirmemi istesi hatta beni hatirladi aradan 5 yil gecmis olmasina ragmen senide epey yatirmistik burda dedi burayi asla birakmayacagim sonuna kadar

bugün bana da kontrolde doktor dedi kafasının iki yanında da folikistik over var ama 1 aya kadar kaybolur dedi ben diğerlerini hiç duymadım 1 aya kadar kaybolur kısmını tek duydum kendimi ve bebeğimi hiç strese sokamam varsa var kaybolursa olur

Ne güzel işini layıkıyla yapan bütün meslek Gruplarına selam olsun:)benim drum da öyle hem Alanında uzman çok iyi bi Dr hemde çok çok iyi bi insan.hamilelikte hasta Dr iletişimi çok önemli

Canım bende yapıyorum bunları inşallah kilolar vana değilde bebeğime gider :) brnde en son 16.haftada gittim 17 cm 313 gr di bakalım salı günü detaylıya giricez inşallah hersey yolundadir

Kiloma dikkat etmeye çalışıyorum, şuan 19+ dayım 3 kilo aldım. Bebek iyi sadece yemem gerekenleri yiyorum, zaten bu aydan sonra hızlı kilo alacağım; mümkün olduğunca abur cubur atıştırmamaya çalışıyorum

Bende canım aynen dikkat etmeye çalışıyorum 3 kilo aldım bende 19+4 um bende :) bazen canım çikolata istiyor :) muz hiç Yemem normalde bebeğim için her gün bitane yiyorum balık çok fazla yiyemiyorum,inşallah sağlıklı bebekler getiririz dünyaya

maşallah çok almamışsınız bende 17+1 nerdeyse 3 kilo aldım . hareketim yok ama ne yazıkki işim masa başı çokta kilo almak istemiyorum ya.

Evet maşallah ne güzel ilgilenmişler uzun uzun bakmış usg de Zeynep Kamil yanılmıyosam devlet hastanesiydi değil mi Ben özel sağlığım olduğu ve haftaiçi çalıştığım için mecbur özele gidiyorum ama hiç de detaylı bakmıyolar boy kilo bilgisi bile söylemedi hiç bi dr Halbuki çok fazla dr değiştirdim bide özel hastane olacaklar

Kızlar bu arada benim drum vitamin vermedi var mı Benim gibi vitamin kullanmayan kan ilacı kullanıyorum birde trioid hapı

yaaa ben sadece tiroit kullanıyorum. kan ilacı vitamin vermedi dr. kaçıncı haftada başladınız kan ilacına?

hayirli haberler alalim, benim de pazartesi doktorum istanbulda

yaaa ben sadece tiroit kullanıyorum. kan ilacı vitamin vermedi dr. kaçıncı haftada başladınız kan ilacına?

Canım belki kan değerlerin iyidir ilk gebeligimde kan ilacı na 6.ayda başlamıştım şimdi biraz daha düşük çıktığı için 1 aydır kullaniyorum

Decavit ne için veriliyor canım açıklamaların için tekrar teşekkür ederim
Rica ederim folik asit ve b 12 yi kesiyoruz ya onun yerine veriliyo vitamin desteği ama içinde hangi vitaminler var dersen a, B1, B2, B6, B12, c, D2, e, d-biotin, kalsiyum pantotenat, folik asit, nikotinamid, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, bakır, mangan, çinko ve boya madde olarak da titanyum dioksit ve sarı demir oksit varmış usenmedim yazdim

hayirli haberler almak umuduyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…