- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.781
Insallah canim oyle cok takmadim zaten doktorda oyle buyuk bir sorun var demedi tabi soylemek zorundalar onlarin isi bu sonucta bugun bir kez daha iyiki buraya geliyorum dedim doktor oyle detayli inceledi ki yavrumu daha gecen pazartesi kendi doktoruma gittim yaptigi teksey genel olcumleri yapmak Allah razi olsun cok ilgilendi habibe hanim tum eski rapor tahlil dogum belgeleri elimde ne varsa bidahakine gelirken getirmemi istesi hatta beni hatirladi aradan 5 yil gecmis olmasina ragmen senide epey yatirmistik burda dedi burayi asla birakmayacagim sonuna kadarkalinkam canım Telaş yapma herşey yolunda Allah'ın izniyle.drlar çok detaycı davranıp anneyi telaşlandırabiliyorlar.sonradan bişey olursa neden söylemedin der aile korkusuyla.merak edecek bişey yoktur inşallah
Ne güzel işini layıkıyla yapan bütün meslek Gruplarına selam olsun:)benim drum da öyle hem Alanında uzman çok iyi bi Dr hemde çok çok iyi bi insan.hamilelikte hasta Dr iletişimi çok önemliInsallah canim oyle cok takmadim zaten doktorda oyle buyuk bir sorun var demedi tabi soylemek zorundalar onlarin isi bu sonucta bugun bir kez daha iyiki buraya geliyorum dedim doktor oyle detayli inceledi ki yavrumu daha gecen pazartesi kendi doktoruma gittim yaptigi teksey genel olcumleri yapmak Allah razi olsun cok ilgilendi habibe hanim tum eski rapor tahlil dogum belgeleri elimde ne varsa bidahakine gelirken getirmemi istesi hatta beni hatirladi aradan 5 yil gecmis olmasina ragmen senide epey yatirmistik burda dedi burayi asla birakmayacagim sonuna kadar
Canım bende yapıyorum bunları inşallah kilolar vana değilde bebeğime gider :) brnde en son 16.haftada gittim 17 cm 313 gr di bakalım salı günü detaylıya giricez inşallah hersey yolundadir
Kiloma dikkat etmeye çalışıyorum, şuan 19+ dayım 3 kilo aldım. Bebek iyi sadece yemem gerekenleri yiyorum, zaten bu aydan sonra hızlı kilo alacağım; mümkün olduğunca abur cubur atıştırmamaya çalışıyorum
Evet maşallah ne güzel ilgilenmişler uzun uzun bakmış usg de Zeynep Kamil yanılmıyosam devlet hastanesiydi değil mi Ben özel sağlığım olduğu ve haftaiçi çalıştığım için mecbur özele gidiyorum ama hiç de detaylı bakmıyolar boy kilo bilgisi bile söylemedi hiç bi dr Halbuki çok fazla dr değiştirdim bide özel hastane olacaklarInsallah canim oyle cok takmadim zaten doktorda oyle buyuk bir sorun var demedi tabi soylemek zorundalar onlarin isi bu sonucta bugun bir kez daha iyiki buraya geliyorum dedim doktor oyle detayli inceledi ki yavrumu daha gecen pazartesi kendi doktoruma gittim yaptigi teksey genel olcumleri yapmak Allah razi olsun cok ilgilendi habibe hanim tum eski rapor tahlil dogum belgeleri elimde ne varsa bidahakine gelirken getirmemi istesi hatta beni hatirladi aradan 5 yil gecmis olmasina ragmen senide epey yatirmistik burda dedi burayi asla birakmayacagim sonuna kadar
Kızlar bu arada benim drum vitamin vermedi var mı Benim gibi vitamin kullanmayan kan ilacı kullanıyorum birde trioid hapı
Salataliklar yaramis desene
Ben varım. Ben de sadece kan ve troid hapı alıyorum. Beklenen doğum tarihlerimiz de aynı seninle :)
Günaydın şekerparelerim :) güneşli güne başlamak keyif veriyor :) bu arada bnm bu bebe çok tuhaf ya en son birkaç gün önce sabah uykudan uyandım hareketine sonra sabah yine oynadı kaç gündür tık yok çok miskin o kdr sa sağlıklı şeyler tüketiyorum onu hareketlendirecek ama cıxxx yatmaya gelmiş karnıma valla bende artık bıcır bıcır oynasın istiyorum sabırsızım salı günü doktor var inşallah iyi bir doktordur buda kötü sonuçlanırsa ortada kalacam zaten salıyı iple çekiyorum oğlumu mu kızımımı görürüm bilinmez ama inşallah sağlıklı gidiyordur herşey
yaaa ben sadece tiroit kullanıyorum. kan ilacı vitamin vermedi dr. kaçıncı haftada başladınız kan ilacına?
hayirli haberler alalim, benim de pazartesi doktorum istanbulda
Rica ederim folik asit ve b 12 yi kesiyoruz ya onun yerine veriliyo vitamin desteği ama içinde hangi vitaminler var dersen a, B1, B2, B6, B12, c, D2, e, d-biotin, kalsiyum pantotenat, folik asit, nikotinamid, kalsiyum, demir, magnezyum, fosfor, bakır, mangan, çinko ve boya madde olarak da titanyum dioksit ve sarı demir oksit varmış usenmedim yazdimDecavit ne için veriliyor canım açıklamaların için tekrar teşekkür ederim
Merhaba kizlar doktordan ciktim kadikoy e indim bambi yr oturdum size yazmaya calisiyorum ama kafam okadar karistiki ne yazacagimi bilemedim muayne oldum oncesinde eski gebelikler bugune kadar yaptirdigim tum tahliller falan uzun bir konusmamiz oldu neyse usg ye girdim doktor neredeyse ayrinyili usg yapti tum ayrintilara bakti haftasi ile hemen hemen uyumlu 18+1 gibi olcumler kilo falan soylemedi kanama alani duruyor hala ona soru isareti koydu bobreklerle ilgili birseyler soylesi bi kanal mi ne dedi normalde usg de gormuyoruz sende gorunuyo birde bobrekleri birini 4 kusur birini 5 kusur olctu biraz genisleme var oglumdada vardi gerci bir sikinti cikarmadi ... kalp ve yuzu sadece pozisyondan dolayi degerlendiremedi perinatolojiden bir hafta sonraya randevu al dedi perinatoloji icin bi rapor yazdi pc ye ama bana vermedi onlar otomatik gorecekler birde onlar incelesinler baska bir problem gorulmezse sikinti degil zaten buyuk degil dedi eger haftaya perinatolojiye muayne oldugunda detayliya gerek yok derlerse tekrar detayli icin randevu almana gerek yok dedi ayin 17 sine aldim randevumu insallah guzel gecer cok tedirgin oldum artik bir hafta bekleyecegiz...
ben insallah sonunda cinsiyeti ogrenecegimi umuyorumBenimde salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?