2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
valla ben eşimle yer değiştim sola yatmak gerekiyomuş sola yatıyorum ama çok zorlanıyoum normalde sağa yatmayı sevioyrummm
Ay ben de normalde yüzüstü yatmaya bayılırım ama maalesef Artık yasak
Ama. Bebişlerimiz iyi olsun da inşaallah napalım anne olmak fedakarlık yapmak imiş
Rabb im böyle mucizevi Bi güzelliği içimize yerleştirdi ya bin şükür

S.a kızlar yeni eve geldim resmen çok yorulyrm dün hafif bi kanama olmuştu korkmuştum ama çok şükür gayet iyiz bebeğimde iyi şimdi yemek yedim uzandım nasıl tekmeliyo kuzum keyfim yerine geldi resmen dün den beri bu kadar güçlü hissetmemiştim sizler nasılsınız

A.selam canim iyi olmana sevindim su tekmelemeleri artik bende net bi sekikde hissetmek istiyorum yaasuan bnm evde de tadilat var yarinda olacak cok yoruldum

A.selam canim iyi olmana sevindim su tekmelemeleri artik bende net bi sekikde hissetmek istiyorum yaasuan bnm evde de tadilat var yarinda olacak cok yoruldum
Bende öyleyim çok yorulyrm ve okulun bilmesini daha 14 hafta var inş kolay biter en güzeli ne biliymsn hareketlerini hissednce sağlığını kontrol é de bilyn en kısa zamanda hissedersiniz hepiniz inş

hayirdir, doktor ne dedi? belki akintidir koyu renkli?

hayirdir, doktor ne dedi? belki akintidir koyu renkli?
Doktora gitmedim cnm iki kere daha oldu aynı şey burda bi arkadaş adet günleri de olabileceğini söyledi ve dikkat ettim gerçekten de tam adet günlerinde oluyo bir damla sadece diğer ikisinde acile gittim hiç bi sorun yok demişlerdi bu kez gitmedim ama sancı falanda olmadı gayet iyiz bebek te oynuyo

Ben de ufak pıtırtılar hissediyordum geçen haftadan beri lakin 2 gündür yok. Neden ki bu kadar uyunur mu?

cok sukur, yani zaten rutin ultrasonda yerlesik herhangi bir kanama alani var ise soyluyorlar.

Bi sonraki kontrolün ne zaman canımmm

Yok anam bu uyuz oğlan tembel miskin bişey çıktı...son 3-4 kontrolde de uyuyordu zaten miskin şey

Hadi inş hayırlı haberler alırız. 16. haftada kız dedi doktorum. Seninki belli degil herhalde henüz?

Bana da erkeğe benziyor dedi emin değilim dedi salı günü netleşir artık sağlıklı olsunlar da
Ben de ufak pıtırtılar hissediyordum geçen haftadan beri lakin 2 gündür yok. Neden ki bu kadar uyunur mu?

Mutlaka hareket ediyordur ama biz her hareketini henüz hissetmiyoruz gönlünü ferah tut korkma sakın

İnşallah öğrenirsin Can'ım kahve iç kafein uyarıyor kontrol öncesi yanında da bisküvi falan ye hareketlenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…