- 25 Mayıs 2013
- 14.033
- 20.742
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.801
Ay ben de normalde yüzüstü yatmaya bayılırım ama maalesef Artık yasakvalla ben eşimle yer değiştim sola yatmak gerekiyomuş sola yatıyorum ama çok zorlanıyoum normalde sağa yatmayı sevioyrummm
ben insallah sonunda cinsiyeti ogrenecegimi umuyorum
A.selam canim iyi olmana sevindim su tekmelemeleri artik bende net bi sekikde hissetmek istiyorum yaaS.a kızlar yeni eve geldim resmen çok yorulyrm dün hafif bi kanama olmuştu korkmuştum ama çok şükür gayet iyiz bebeğimde iyi şimdi yemek yedim uzandım nasıl tekmeliyo kuzum keyfim yerine geldi resmen dün den beri bu kadar güçlü hissetmemiştim sizler nasılsınız
Ne çok ortak yanımız varmış :) detaylıya ne zaman giricen canım, takipte olalım birbirimizi :)
Kesin ogrenirsin büyümüştur kuzu
Bu cuma gireceğim. Ins. hersey yolundadır. Tedirgin oluyor insan. Senin ne zaman?
insallah
burada butun magazalar 70% indirimdeydi, kacirdim hepsini
yaaa ben sadece tiroit kullanıyorum. kan ilacı vitamin vermedi dr. kaçıncı haftada başladınız kan ilacına?
Bende öyleyim çok yorulyrm ve okulun bilmesini daha 14 hafta var inş kolay biter en güzeli ne biliymsn hareketlerini hissednce sağlığını kontrol é de bilyn en kısa zamanda hissedersiniz hepiniz inşA.selam canim iyi olmana sevindim su tekmelemeleri artik bende net bi sekikde hissetmek istiyorum yaasuan bnm evde de tadilat var yarinda olacak cok yoruldum
Ben salı günü 16 Şubat ta,inşallah hersey yolundadir cinsiyet belli mi ?
İstanbulda da çoğu mağaza da indirim var :)
S.a kızlar yeni eve geldim resmen çok yorulyrm dün hafif bi kanama olmuştu korkmuştum ama çok şükür gayet iyiz bebeğimde iyi şimdi yemek yedim uzandım nasıl tekmeliyo kuzum keyfim yerine geldi resmen dün den beri bu kadar güçlü hissetmemiştim sizler nasılsınız
Doktora gitmedim cnm iki kere daha oldu aynı şey burda bi arkadaş adet günleri de olabileceğini söyledi ve dikkat ettim gerçekten de tam adet günlerinde oluyo bir damla sadece diğer ikisinde acile gittim hiç bi sorun yok demişlerdi bu kez gitmedim ama sancı falanda olmadı gayet iyiz bebek te oynuyohayirdir, doktor ne dedi? belki akintidir koyu renkli?
Doktora gitmedim cnm iki kere daha oldu aynı şey burda bi arkadaş adet günleri de olabileceğini söyledi ve dikkat ettim gerçekten de tam adet günlerinde oluyo bir damla sadece diğer ikisinde acile gittim hiç bi sorun yok demişlerdi bu kez gitmedim ama sancı falanda olmadı gayet iyiz bebek te oynuyo
Doktora gitmedim cnm iki kere daha oldu aynı şey burda bi arkadaş adet günleri de olabileceğini söyledi ve dikkat ettim gerçekten de tam adet günlerinde oluyo bir damla sadece diğer ikisinde acile gittim hiç bi sorun yok demişlerdi bu kez gitmedim ama sancı falanda olmadı gayet iyiz bebek te oynuyo
Ben salı günü 16 Şubat ta,inşallah hersey yolundadir cinsiyet belli mi ?
İstanbulda da çoğu mağaza da indirim var :)
Yani öyle olması gerek :) anca beraber kanca beraber :)Aynen benim eşimde öyle diyo ama bırakır mıyım bi yere olmaaaz beraber bakıcazz diyorumm:))
Bi sonraki kontrolün ne zaman canımmmewt ewt hatırlyourum bi kaç gün giremesim okuyamadım acaba o ara netleştimi dedim :) banada %50 erkek %50 kız diyolar hatta ilk ultrosunda sende erkek olabilir demiştin meraktan çıldırcam artık allh inş bizimde gönlümüze göre sağlıkla hayırlısıyla verir ya :)
Yok anam bu uyuz oğlan tembel miskin bişey çıktı...son 3-4 kontrolde de uyuyordu zaten miskin şeyerkek bebekler daha erken tekmeler hareketli olur derler aslında :) benimde göbeğim çok dışarda gören erkekmi diyor yok yaygın duruyo kızmı diyen var valla bende meraktan çatlıcam yarın inş öğrenebilirim :)
Hadi inş hayırlı haberler alırız. 16. haftada kız dedi doktorum. Seninki belli degil herhalde henüz?
Ben de ufak pıtırtılar hissediyordum geçen haftadan beri lakin 2 gündür yok. Neden ki bu kadar uyunur mu?
İnşallah öğrenirsin Can'ım kahve iç kafein uyarıyor kontrol öncesi yanında da bisküvi falan ye hareketlenir..erkek bebekler daha erken tekmeler hareketli olur derler aslında :) benimde göbeğim çok dışarda gören erkekmi diyor yok yaygın duruyo kızmı diyen var valla bende meraktan çatlıcam yarın inş öğrenebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?