2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok anam bu uyuz oğlan tembel miskin bişey çıktı...son 3-4 kontrolde de uyuyordu zaten miskin şey

Benim oğlanda öyleydi her kontrole gittiğimizde uyuyor du (ilk gebeligimde) sonuna kadar da çok hareketli bir bebek değildi doğunca da sakin uysal uykucu bir bebek oldu :)

Benim oğlanda öyleydi her kontrole gittiğimizde uyuyor du (ilk gebeligimde) sonuna kadar da çok hareketli bir bebek değildi doğunca da sakin uysal uykucu bir bebek oldu :)
Ay inşallah doğunca uykucu sakin bir Bebek olur ağzın bal yesin senin abisi bana çok çektirdi uyku konusunda çünkü...

Ben ımom u günde Bi defa içiyorum
Sana dr mı dedi 3 günde 1 diye şaşırdım vallla

Ben de ufak pıtırtılar hissediyordum geçen haftadan beri lakin 2 gündür yok. Neden ki bu kadar uyunur mu?
Benimde öyle oldu 15. Haftada hissettim bişeyler sonra 17. Haftanın sonunda kadar hissetmedim tekmeleriyle hissettim 17. Haftada eşim bile farketti elini koydu pıt die vuruyo başlarız yakında

Bana da erkeğe benziyor dedi emin değilim dedi salı günü netleşir artık sağlıklı olsunlar da

Mutlaka hareket ediyordur ama biz her hareketini henüz hissetmiyoruz gönlünü ferah tut korkma sakın

Tabi ki en önemlisi sağlık. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Biraz endiselendim ama belki de uslu bi bebek olacak ondan çok kudurmuyordur :)

Benimde öyle oldu 15. Haftada hissettim bişeyler sonra 17. Haftanın sonunda kadar hissetmedim tekmeleriyle hissettim 17. Haftada eşim bile farketti elini koydu pıt die vuruyo başlarız yakında

Sen baya erken hissetmissin. Biraz kilo ile de alakalı olabilir tabi. Geçenlerde annem kardeşimin son ayında uzunca bir sure hareket etmedigini soyledi. Korkmus bişey oldu diye. Lakin uyuyormus sıpa. Son zamanlarda bile olabiliyor demek ki.

Olabilir çok zayıfım ben 48 kiloyum şu An yesem de bebeğe gidiyo heralde o 2 hafta önde gidiyo ben gerildim resmen hiç bi değişiklik yok

Ben de bazen hareketsiz yapıp hareket etmesini beklyrm korkyrm hareket etmeyince son aylarda hareket etmesini nasıl korkarım allah bilir

Kızlar benim göbüşüm ne Zaman çıkıcak hamile gibi görünmek istiyorum artk 19haftalık olduk 1kilo aldık anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…