- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.901
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #34.821
Yok anam bu uyuz oğlan tembel miskin bişey çıktı...son 3-4 kontrolde de uyuyordu zaten miskin şey
Ay inşallah doğunca uykucu sakin bir Bebek olur ağzın bal yesin seninBenim oğlanda öyleydi her kontrole gittiğimizde uyuyor du (ilk gebeligimde) sonuna kadar da çok hareketli bir bebek değildi doğunca da sakin uysal uykucu bir bebek oldu :)
Magnezyum mucize oldu benim için, senelerdir geceleri huzursuz bacak sendromu diye tabir edilir ya o bacaklarımı bir yere sığdıramıyordum; doktor hastahaneden de nefret ederim gitmedim. Doktora söyledim hemen magnezyum verdi, 10 gündür rahat uyuyorum :) Canım bende gyno ferrol kullanıyorum her gün, bir de arada IMOM alıyorum 3 günde 1 falan...
Helal olsun valla bizde yok öle olaylar eskiden di çoookkk eskidentunaydin kizlaaar, biz de sevgililer gunu alisverisi yaptik geldik
Nerede yazıyor ağırlık Ben bulamıyorumKizlar bu arada usg kagidini almayi unuttum sanmistm meger doktor takip kartinin icine koymus 228 gr olmus Elif im
Hayırlı olsun
Yok cnm iki kere acile gittim bi damla kan için ve her gittiğimde soruyrm hiç bi sorun yok diyolar olabiliyo dediler benim annem mesela normal adet görüyo 9 ay boyuncacok sukur, yani zaten rutin ultrasonda yerlesik herhangi bir kanama alani var ise soyluyorlar.
Hayırlı olsun canım kızın... Sağlıkla kucağına al inşallah...
Allah yüzünü güldürsün inşallah bacım :)hayirli haberler alalim, benim de pazartesi doktorum istanbulda
Benimde öyle oldu 15. Haftada hissettim bişeyler sonra 17. Haftanın sonunda kadar hissetmedim tekmeleriyle hissettim 17. Haftada eşim bile farketti elini koydu pıt die vuruyo başlarız yakındaBen de ufak pıtırtılar hissediyordum geçen haftadan beri lakin 2 gündür yok. Neden ki bu kadar uyunur mu?
Bana da erkeğe benziyor dedi emin değilim dedi salı günü netleşir artık sağlıklı olsunlar da
Mutlaka hareket ediyordur ama biz her hareketini henüz hissetmiyoruz gönlünü ferah tut korkma sakın
Kız desene ben bittim hiperaktif olacak çok hareketliBenim oğlanda öyleydi her kontrole gittiğimizde uyuyor du (ilk gebeligimde) sonuna kadar da çok hareketli bir bebek değildi doğunca da sakin uysal uykucu bir bebek oldu :)
Benimde öyle oldu 15. Haftada hissettim bişeyler sonra 17. Haftanın sonunda kadar hissetmedim tekmeleriyle hissettim 17. Haftada eşim bile farketti elini koydu pıt die vuruyo başlarız yakında
Olabilir çok zayıfım ben 48 kiloyum şu An yesem de bebeğe gidiyo heralde o 2 hafta önde gidiyo ben gerildim resmen hiç bi değişiklik yokSen baya erken hissetmissin. Biraz kilo ile de alakalı olabilir tabi. Geçenlerde annem kardeşimin son ayında uzunca bir sure hareket etmedigini soyledi. Korkmus bişey oldu diye. Lakin uyuyormus sıpa. Son zamanlarda bile olabiliyor demek ki.
Ben de bazen hareketsiz yapıp hareket etmesini beklyrm korkyrm hareket etmeyince son aylarda hareket etmesini nasıl korkarım allah bilirSen baya erken hissetmissin. Biraz kilo ile de alakalı olabilir tabi. Geçenlerde annem kardeşimin son ayında uzunca bir sure hareket etmedigini soyledi. Korkmus bişey oldu diye. Lakin uyuyormus sıpa. Son zamanlarda bile olabiliyor demek ki.
EFW kilo demek canimNerede yazıyor ağırlık Ben bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?