- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.801
AhahahaSuper_anne1411 'in bebeğinin cinsiyeti ne ise seninki de öyle olacak
Kızlaarr ben bi düdüklü tencere fobimi yenip gelicem hemen :) anne olcam hala düdüklü görünce bi yerlere kacasım geliyo
Ben beşik düşünüyorum canım beyaz çünkü ilerleyen zamanlarda da beşiğine uygun dolap vs alıp odasını tamamlarım diye :)Kızlar bebişi için yatak ya da beşik alan varmı ben çok kararsız kaldım park yatak mı beşik mi bi fikri olan yada kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz
offf ben kaçırdım indirimi ya bugünü dört gözle bekliyodum ama yoğunluk ve yorgunluktan unutmuşum. anneme aldırcaktım en tipi ana kucağını. şimdi arayıp al da denmez. sabahtan söylemek lazımdı. ama napıyım iki haftadıe haftasonu da dahil 7de kalkıp 12 de ancak yatıyorum ben de bittim artık ya. sen güle güle kullan canım. iyi ki hatırladım belki bi şansım olur bugün içinAna kucagi bunu aldım bugün indirimde e bebekte canlı da görmüştüm kaliteli bişi ye benzio 134 tl ye aldım
İşte ben de az diye korktum cnm yöntemim doğru mu bilmiyorum ama en son 120ye kadar çıkmıştı grafikte de 12 çizgi vardı o yzden 120 diye düşündüm belki de yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama düşünmicem artıkCanım dediğim gibi herkeste farklı çıkıyor, biz de boşu boşuna evham yapıyoruz. İlk dopplerda bebeğin kalp atışını duyduğumda genel olarak herkesin 160 gibi bir rakamdı bende 172 çıkmıştı neden hızlı atıyor diye korktum :) Doktorum normal dedi. Yine 2'li testte dayanamadım hiç anlamadığım halde burda değerlerim çoğu kişiden yüksekti yine evham yaptım; doktordan yedim fırçayıÇünkü gereksiz stres yapıyordum:) Şimdi hiçbirşeyle ilgilenmiyorum Allah korusun birşey olsa doktor söyler zaten
ben bennn. çıplak kaldı yavrucağımHerkes başlamış alışverişeBen geç mi kaldım ya Var mı başka bir iğne bile almayan bebeğine
ben bennn. çıplak kaldı yavrucağım
interiorarchitect sen DraconianX ın hakkından gelirsin kuzucum sana güvenim tam ben suan düdüklünün kapagını kapattım bi elimde kullanma kılavuzu basında bekliyorum buhar cıkcakmıs da altını kısacakmısm falan ayy kalbim kulaklarımda resmen nefesim daralıyo suan denizbatiekin
dünürüm o iş bendeeeee :)interiorarchitect sen DraconianX ın hakkından gelirsin kuzucum sana güvenim tam ben suan düdüklünün kapagını kapattım bi elimde kullanma kılavuzu basında bekliyorum buhar cıkcakmıs da altını kısacakmısm falan ayy kalbim kulaklarımda resmen nefesim daralıyo suan denizbatiekin
düdüğünü ayarladın mıı :)Buhar cıktıdenizbatiekin altını kıstm tuhaf sesler cıkmaya devam ediyo ve ben mutfaktan uzaklastm süresi dolunca altını kim kapatacak bilmem
Düdüklün nasıl söyle lanet olsun yine bana kaldın off .s .s
dünürüm o iş bendeeeee :)
mutfaktan kactım coktan daha önce bu teklifle gelseydin resmini atar yorumlatrdm sana
ya ben rüyamda görüyodum bebebğim doğuyo eşyası yokkk kıyafeti yook öyle mi olcak acepÇılgınlar gibi alışveriş yapıyorlar bunlarBizim yavrularımıza bir şey kalmayacak diye çok korkuyorum
BİZE DE BIRAKIN KÖFTELER !
Düdügü otomatik sanırm bunun kademesini ayarlayp buhar cıknca altını kısın yazıyodu baska bisey ayarlamadim ben ay dur telas yaptrma bana cok tedirgin ve cahilim bu konuda zatendüdüğünü ayarladın mıı :)
hee keşke resmini atsaydınnn :) ona da bakardım :) benim ki de kademeli fıss ettikten sonra ayarlıyorum kademesini altını kısıyorum :)Düdügü otomatik sanırm bunun kademesini ayarlayp buhar cıknca altını kısın yazıyodu baska bisey ayarlamadim ben ay dur telas yaptrma bana cok tedirgin ve cahilim bu konuda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?