2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben beşik düşünüyorum canım beyaz çünkü ilerleyen zamanlarda da beşiğine uygun dolap vs alıp odasını tamamlarım diye :)

Kızlar bebişi için yatak ya da beşik alan varmı ben çok kararsız kaldım park yatak mı beşik mi bi fikri olan yada kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz
Ben beşik düşünüyorum canım beyaz çünkü ilerleyen zamanlarda da beşiğine uygun dolap vs alıp odasını tamamlarım diye :)

ozdenelif canımben bambu bbeşik düşünüyorum çünkü 15 ay sonra tayinimiz cçıkıyor gidecegim yerdeki eve ve oda konumuna gore oda takımı yapmak istiyorum kısacası bambu beşik nacizane fikrim bu

Ana kucagi bunu aldım bugün indirimde e bebekte canlı da görmüştüm kaliteli bişi ye benzio 134 tl ye aldım
offf ben kaçırdım indirimi ya bugünü dört gözle bekliyodum ama yoğunluk ve yorgunluktan unutmuşum. anneme aldırcaktım en tipi ana kucağını. şimdi arayıp al da denmez. sabahtan söylemek lazımdı. ama napıyım iki haftadıe haftasonu da dahil 7de kalkıp 12 de ancak yatıyorum ben de bittim artık ya. sen güle güle kullan canım. iyi ki hatırladım belki bi şansım olur bugün için

İşte ben de az diye korktum cnm yöntemim doğru mu bilmiyorum ama en son 120ye kadar çıkmıştı grafikte de 12 çizgi vardı o yzden 120 diye düşündüm belki de yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama düşünmicem artık

Düdügü otomatik sanırm bunun kademesini ayarlayp buhar cıknca altını kısın yazıyodu baska bisey ayarlamadim ben ay dur telas yaptrma bana cok tedirgin ve cahilim bu konuda zaten
hee keşke resmini atsaydınnn :) ona da bakardım :) benim ki de kademeli fıss ettikten sonra ayarlıyorum kademesini altını kısıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…