- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.821
Pardon da siz beni tek mi sandınız ? Aslan gibiJellyfish_ var benim arkamda bee ! Tek başına alır ikinizi
ya ben rüyamda görüyodum bebebğim doğuyo eşyası yokkk kıyafeti yook öyle mi olcak acep
bu aralr full kapalı canım mümkün değil :)Açık kalmıştır korkma
Hani nerdePardon da siz beni tek mi sandınız ? Aslan gibiJellyfish_ var benim arkamda bee ! Tek başına alır ikinizi
numarada değil kızımmmmm sen catmom u tanımamışsın o nasıl yufka yürekli anaçtırrrrrrr :)Yemez canım o bu numaralarıEy yavrum
aldın mı cevabınıHeee milleti birbirine kat sonra kurtar beni. Kızım hamile kadın dolu burası kimse kimseyi kurtaramaz. Hormonlarıyla ağzını burnunu kırarlar
Heee milleti birbirine kat sonra kurtar beni. Kızım hamile kadın dolu burası kimse kimseyi kurtaramaz. Hormonlarıyla ağzını burnunu kırarlar
ozdenelif canımben bambu bbeşik düşünüyorum çünkü 15 ay sonra tayinimiz cçıkıyor gidecegim yerdeki eve ve oda konumuna gore oda takımı yapmak istiyorum kısacası bambu beşik nacizane fikrim bu
Beni beni ? Bihterini !!!
Super_anne1411
-Merhaba ben Catmom
+Merhabaa Catmooommm
-Evet arkadaşlar ben de sizler gibiydim bundan yaklaşık 2 yıl önce. Düdüklüyü gördüğüm en an sanki patlayacak, tüm apartmanı havaya uçuracak gibi geliyordu. Düdüklü görünce ağlamaya başlıyordum. Taa ki inatçı taze fasulyeler, saatler haşlanmayan nohutlat, yumuşamak bitmeyen etlerden illalah edene kadar! Bir gün dedim ki kendime düdüklü mü büyük sen mi büyüksün Catmom! Tabii ki ben dedim! Klavuzu hatim ettim ve şampiyonlar ligi müziği eşliğinde koydum yemeğimi düdüklüye. İnanır mısınız tam 20 dakika sonra yemeğim hazırdı. Üstelik suyu bitti mi? Aman karıştırayım derleri olmadan. O günden sonra düdüklüm ben en yakın arkadaşım oldu mutfakta. Teşekkürler düdüklüyü icat eden, adı bilinmeyen harika insan ya da insanlar
Selam vermeyi unuttun seyircilere ! Hadi kızım tut eteklerinden eğil bize doğru
Sakinlesince tekrar okucam yazdgnıSuper_anne1411
-Merhaba ben Catmom
+Merhabaa Catmooommm
-Evet arkadaşlar ben de sizler gibiydim bundan yaklaşık 2 yıl önce. Düdüklüyü gördüğüm en an sanki patlayacak, tüm apartmanı havaya uçuracak gibi geliyordu. Düdüklü görünce ağlamaya başlıyordum. Taa ki inatçı taze fasulyeler, saatler haşlanmayan nohutlat, yumuşamak bitmeyen etlerden illalah edene kadar! Bir gün dedim ki kendime düdüklü mü büyük sen mi büyüksün Catmom! Tabii ki ben dedim! Klavuzu hatim ettim ve şampiyonlar ligi müziği eşliğinde koydum yemeğimi düdüklüye. İnanır mısınız tam 20 dakika sonra yemeğim hazırdı. Üstelik suyu bitti mi? Aman karıştırayım derleri olmadan. O günden sonra düdüklüm ben en yakın arkadaşım oldu mutfakta. Teşekkürler düdüklüyü icat eden, adı bilinmeyen harika insan ya da insanlar
Ya neden beni yoruyorsunYoruldum zaten yeteri kadar bugün biliyorsun Hadi aslansın sen yaparsın, ikisini birden tuş edersin sen !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?