2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Shrgncr @Ysbam sonradan büyüyen beşik beğendim ama yaşına kadar bizim odada yatacağı için çık büyük olurmu diye düşündüm park yatakta portatiflik açısından düşündüm ama işte bilemiyorum

Super_anne1411

-Merhaba ben Catmom
+Merhabaa Catmooommm
-Evet arkadaşlar ben de sizler gibiydim bundan yaklaşık 2 yıl önce. Düdüklüyü gördüğüm en an sanki patlayacak, tüm apartmanı havaya uçuracak gibi geliyordu. Düdüklü görünce ağlamaya başlıyordum. Taa ki inatçı taze fasulyeler, saatler haşlanmayan nohutlat, yumuşamak bitmeyen etlerden illalah edene kadar! Bir gün dedim ki kendime düdüklü mü büyük sen mi büyüksün Catmom! Tabii ki ben dedim! Klavuzu hatim ettim ve şampiyonlar ligi müziği eşliğinde koydum yemeğimi düdüklüye. İnanır mısınız tam 20 dakika sonra yemeğim hazırdı. Üstelik suyu bitti mi? Aman karıştırayım derleri olmadan. O günden sonra düdüklüm ben en yakın arkadaşım oldu mutfakta. Teşekkürler düdüklüyü icat eden, adı bilinmeyen harika insan ya da insanlar

Selam vermeyi unuttun seyircilere ! Hadi kızım tut eteklerinden eğil bize doğru

Sakinlesince tekrar okucam yazdgnı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…