- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.781
Allahıııımmm vay ben nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm@aylinnalpr git fobini yen gel yuvarlak masada konuşcaz bu konuyu :)
canım beniimmm teşekkür ederiz bakalım inşallah bizdeTesekkur ederizinteriorarchitect teyzesii darisi sizin minnaklariniza olsun insalh tez vakitde cinsiyet ogrenin dunurun Super_anne1411 ile birlikte güzel haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
heeee o meseleeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)Yok kıız kızın olursa agırlıgınca altn veririz falan demisti öyle tavlamaya calısıyodu
Ondan dedim bi baktm altınlat baskasına gidiyo dedim hayırdr @insanbuL
seni gidi mixer karıştır kaaaaaaç :) yanlış anlaşılma olmuş zatennn :):):) oğlan bizim kız bizimmiş :)Beni karıştırma kanki
Canlar güzel anneler bana fikir verin lütfeen !!! Oğlumun adını giray,güray,yekta ' isimlerinden hangisi olmalı sizce çok kararsızım ikili uyumda yapsam nasıl yapıyım üç isimde kuranda geçiyo ben karar veremedim !!...
sen niye kızları uzaklastırysn benden sus bakiimYa hala anlamadın mı (!) Harem kuruyor şimdiden şehzadesine
seni gidi mixer karıştır kaaaaaaç :) yanlış anlaşılma olmuş zatennn :):):) oğlan bizim kız bizimmiş :)
:) teşekkür ederim uyum yapsam sizce giray yekta mı yekta giray mı yada tekli hangisi ? :)Ben sana bir iyilik yapıp seçenekleri ikiye indireyim canım :) Güray'ı direkt ele bence. Giray ya da Yekta hoş isimler.
günahkaaaaaaaaaaar :) yuva yıkmak çok günah kötü kadın :)@Catmom Koooş, bir aile faciasına daha yol açtım, kurtar beni
:) teşekkür ederim uyum yapsam sizce giray yekta mı yekta giray mı yada tekli hangisi ? :)
hep bu bebiş ortalıgı karıştırdı valla :) göstereydi pipiyi kukuyu kurtaraydı bizi :)DraconianX ve interiorarchitect istedgmi dogururm bee
sen niye kızları uzaklastırysn benden sus bakiimayyy ya bu cocuk sehzade degilsee kırılıyodur da bana simdi :)
günahkaaaaaaaaaaar :) yuva yıkmak çok günah kötü kadın :)
abartırım kızım elime fırsat geçtii heheytttTövbeeee, abartma kızım yanlış anlayacak okuyanlarBen değilim o ben değilim
Selam canım ben şöyle düşündüm ilk beşik alcam 6 7 aya kadar nekadar bebegim sığmadı park beşik alcam diye düşünüyorum tabi RABBİM hayirlisiyla o günleri göstersinKızlar bebişi için yatak ya da beşik alan varmı ben çok kararsız kaldım park yatak mı beşik mi bi fikri olan yada kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz
AhahahaSuper_anne1411 'in bebeğinin cinsiyeti ne ise seninki de öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?