- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.761
tamam cnm atiorm hemencanımmm beniiiimmm ben o kan testinin doğruluguna inanmıyorum o zaman nasıl olur yaa 3 dk içinde çizgi belirip kand a 0 çıkması bi de 1 test değil yani 5 test çoook garippp canımm öncelikle hayırlsını diliyorum rabbimden senin için ama benim umudum var değişik bi durum var çünkü bana özelden testlerin resmi varsa atabilir misin merak ettim yaa
Benim yine basım ağrıyor ve Esim akşama bi arkadaşına misafirliğe gitmek için söz vermis. Bu adam bana sorarak plan yapmayı ne zaman öğrenecek acaba
bekliyorumm güzeliiimmmtamam cnm atiorm hemen
Bunalımların alıp birini diğerine çarpalımDun akşam görümcemle konuşuyor bnm koca görümceye neden gelmiyorsun hiç falan diyor o da hastayım uzun zamandır gribim geçmiyor falan diyor neyse dedi ki eşim w gelseydin bnm ki bakardı sana hem çabuk toparlanırdın falan diyor. Ah bnm salak kocam ya kapatınca fırçayı yedi bir temiz. Dedim ki bu halimle zaten bide evde çocuk var 2 çocuk ablanda ablan utanmayacak mı gelecek ona bakıcam çok kafana göre saçma konuşuyorsun ddm yani ben hamileyim gelecek benide grip edecek oplanıda hasta edecek gidicek ben uğraşıcam ddm . E sanki geldimi de konuşuyorsun dedi gelse nolucaktı ddm olan bana olacaktıinsanbuL un kocasının muhabbete dondu yani kafalarına göre iş yapıyorlar düşünen yok ağzıma geleni saydım akşam bi sinir oldum ben geberdim hastalıktan burda yüksek ateşten bir kimse yoktu yanımda bnm cnm can değil çünkü insan değilim ben içimde de kedi yavrusu buyuyor
hatırlıyosan ben ilk ve son tahminimi P papatya380150 da yapıp zirvede bırakmıstmerkek diyen diyenee benim teori halt edecek bu gidişle :) zaten terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)
ayyy ben bunu görmemişiiiimmm bak yaaa sinir oldum he şimdiii düşüncesizlik etmiş kocan ama ne yapcan kocadır işte erkek nihayetinde stres yapma sen canımmm boşverDun akşam görümcemle konuşuyor bnm koca görümceye neden gelmiyorsun hiç falan diyor o da hastayım uzun zamandır gribim geçmiyor falan diyor neyse dedi ki eşim w gelseydin bnm ki bakardı sana hem çabuk toparlanırdın falan diyor. Ah bnm salak kocam ya kapatınca fırçayı yedi bir temiz. Dedim ki bu halimle zaten bide evde çocuk var 2 çocuk ablanda ablan utanmayacak mı gelecek ona bakıcam çok kafana göre saçma konuşuyorsun ddm yani ben hamileyim gelecek benide grip edecek oplanıda hasta edecek gidicek ben uğraşıcam ddm . E sanki geldimi de konuşuyorsun dedi gelse nolucaktı ddm olan bana olacaktıinsanbuL un kocasının muhabbete dondu yani kafalarına göre iş yapıyorlar düşünen yok ağzıma geleni saydım akşam bi sinir oldum ben geberdim hastalıktan burda yüksek ateşten bir kimse yoktu yanımda bnm cnm can değil çünkü insan değilim ben içimde de kedi yavrusu buyuyor
ayyy neden olmasınn valla bana da erkek gibi gelmeye başladııı :)Yaa herkes alısveris yapıyo biseylere bakıyo
hatırlıyosan ben ilk ve son tahminimi P papatya380150 da yapıp zirvede bırakmıstmo yuzden benim dedigime takılma hep dogru bilcek degilim ya
DraconianX senin kaynanalıgndan korkulur bi an nedense öyle geldin gözümün önüne
Masallah prensesee hep öyle kıpır kıpır olsun insallahSuper_anne1411 teyzesi biz iyiyiz enazindan ben öyle hissediyorum kıpırdamaya da başladık gelelim kertme olayına senin bebisini jindam talib olunca insanbuL bize gorucu geldi artik kertmis bulunduk :)
Yaa herkes alısveris yapıyo biseylere bakıyo
hatırlıyosan ben ilk ve son tahminimi P papatya380150 da yapıp zirvede bırakmıstmo yuzden benim dedigime takılma hep dogru bilcek degilim ya
DraconianX senin kaynanalıgndan korkulur bi an nedense öyle geldin gözümün önüne
Allah sizinkileri de mesut etsin inşallaahhhSuper_anne1411 teyzesi biz iyiyiz enazindan ben öyle hissediyorum kıpırdamaya da başladık gelelim kertme olayına senin bebisini jindam talib olunca insanbuL bize gorucu geldi artik kertmis bulunduk :)
Aminnn canım aminnn, bu arada koptumaminnn inşallah bence benim hormonlar tavan yaptı sanırım o kadar sevincin üstüne ağlayasım vardı oda bahane oldu dıyorum neyse bu son olsun aynen bundan sonrakiler hep mutluluktan olsun sanada hayırlı olsun inş kızçelerimizi sağlıkla alalım kucagımıza
hamile yaaaaa sürekli bi şeyler doğurası geliyooooo buBEN DOĞURDUMMM ! diye dolaşırım ortalarda kız benÜzeni üzerim valla çocooomun Ahaha kendimden ben bile korkuyorum. Sen hayırdır ya sürekli bir şeyler doğuyor içine
Allah sizinkileri de mesut etsin inşallaahhhSuper_anne1411 kız sana ne oluyooooo gözünüz dışarda mıııı anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne günlere kaldı benim gül gibi evladııım
dikkat et canııımmm :)Kızlaarr ben bi düdüklü tencere fobimi yenip gelicem hemen :) anne olcam hala düdüklü görünce bi yerlere kacasım geliyo
Allahıııımmm vay ben nerelere gideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmYa hala anlamadın mı (!) Harem kuruyor şimdiden şehzadesine
Çok teşekkürler:) amin inşallah cümlemiziBen oğlumu hep çükülatanı yerim diye severimne mutlu bana güldürdüysem canım Allah daim etsin :)
Yok kıız kızın olursa agırlıgınca altn veririz falan demisti öyle tavlamaya calısıyoduAllah sizinkileri de mesut etsin inşallaahhhSuper_anne1411 kız sana ne oluyooooo gözünüz dışarda mıııı anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne günlere kaldı benim gül gibi evladııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?