2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
tamam cnm atiorm hemen

Bunalımların alıp birini diğerine çarpalım

Boğacam ben şimdi bunları

Dertleri başkaları değil biz olmalıyız

Şımartılacak bakılacak özen gösterilecek olan bizleriz

erkek diyen diyenee benim teori halt edecek bu gidişle :) zaten terzi kendi söküğünü dikemezmiş :)
hatırlıyosan ben ilk ve son tahminimi P papatya380150 da yapıp zirvede bırakmıstm o yuzden benim dedigime takılma hep dogru bilcek degilim ya
DraconianX senin kaynanalıgndan korkulur bi an nedense öyle geldin gözümün önüne

ayyy ben bunu görmemişiiiimmm bak yaaa sinir oldum he şimdiii düşüncesizlik etmiş kocan ama ne yapcan kocadır işte erkek nihayetinde stres yapma sen canımmm boşver

ayyy neden olmasınn valla bana da erkek gibi gelmeye başladııı :)

Super_anne1411 teyzesi biz iyiyiz enazindan ben öyle hissediyorum kıpırdamaya da başladık gelelim kertme olayına senin bebisini jindam talib olunca insanbuL bize gorucu geldi artik kertmis bulunduk :)
Masallah prensesee hep öyle kıpır kıpır olsun insallah Zaten kaşla göz arası kerten kertene cocukları :)) bende iste cinsiyet bilmeden herkesinkini bi kapatmaya calısyrm

BEN DOĞURDUMMM ! diye dolaşırım ortalarda kız ben Üzeni üzerim valla çocooomun Ahaha kendimden ben bile korkuyorum. Sen hayırdır ya sürekli bir şeyler doğuyor içine

Super_anne1411 teyzesi biz iyiyiz enazindan ben öyle hissediyorum kıpırdamaya da başladık gelelim kertme olayına senin bebisini jindam talib olunca insanbuL bize gorucu geldi artik kertmis bulunduk :)
Allah sizinkileri de mesut etsin inşallaahhh Super_anne1411 kız sana ne oluyooooo gözünüz dışarda mıııı anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne günlere kaldı benim gül gibi evladııım

Aminnn canım aminnn, bu arada koptum yazımdaki ikon çılgınlığına ne diyosun. Ben olmuyo san, bas bas bas ikoncuklara

BEN DOĞURDUMMM ! diye dolaşırım ortalarda kız ben Üzeni üzerim valla çocooomun Ahaha kendimden ben bile korkuyorum. Sen hayırdır ya sürekli bir şeyler doğuyor içine
hamile yaaaaa sürekli bi şeyler doğurası geliyooooo bu Super_anne1411 in içine doğurup doğurup duruyo

Allah sizinkileri de mesut etsin inşallaahhh Super_anne1411 kız sana ne oluyooooo gözünüz dışarda mıııı anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne günlere kaldı benim gül gibi evladııım
Yok kıız kızın olursa agırlıgınca altn veririz falan demisti öyle tavlamaya calısıyodu
Ondan dedim bi baktm altınlat baskasına gidiyo dedim hayırdr insanbuL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…