2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kac haftalikken söyledi tatlım sana ne kistiymis

Canim arkadaşlarım hepinize destekleriniz için gönülden teşekkür ederim sizlere iyi haberler vermeyi çok istiyorum rabbim bana size ağzım kulaklarım da cevaplar yazmayı nasip etsin

Maaşallah canım ne kadar tatlı ne kadar net çıkmış. Ben oğluş geliyor diyerek tahminimi söylüyorum hayırla sağlıkla gelsin inşallah

Canim arkadaşlarım hepinize destekleriniz için gönülden teşekkür ederim sizlere iyi haberler vermeyi çok istiyorum rabbim bana size ağzım kulaklarım da cevaplar yazmayı nasip etsin
Amiiiin insallaaaahhh. Bol bol dua edip kötü düsünmüyoruz evrene hep iyi mesajlar yolluyoruz :) hep dualarımdasnz kuzum

Canım aman diyim sakın o listenin hepsini alma:) batarsın valla. Ben kendim yaptım listeyi ama birçoğunu almıcam.

Yok canım zaten 80 tane falan şey yazmışsın :) Bir çoğunu eledim; çoğu şey de var yeğenlerimden :) aldıklarımı koyuyorum ki diğer arkadaşlara da faydam olur belki hem de indirimleri yakalamış oluruz :) ama liste süper olmuş cidden, eline sağlık

Minesuu ya bu işte bir tuhaflık var, tahliller karışmış olmasın ?? bence bir daha yaptır kan testi :))
cnm bilmiyorm ki jindama gonderdim testin fotograflarini oda aynisini diyo kan testine giderken bitanr daha yapmistm onda cikmadi ama su cat v.s cok icmistim. bence dogrudur yarin bat bakalim geleckmi sancimda var geleck bence

Ne demek canım benim her zaman hizmetinizdeyim :)
İnşallah ben de listemden almak istediklerimi alabilirim hayırlısıyla. Daha başlamadım endişeliyim

Benimde kv kestirme diyordu :) esimde uzun saç seviyo ama bu artık çok yıpranmışti kestirdim:) Allâhtan kapalıyim kv daha görmedi kestirdiğimi

nerde bu liste.bulamadım.kaçıncı sayfada.bende yavaştan liste yapmaya başladım.çok faydası oa
labilir bana da ama bulamadım

Maşallah canım. Bence kız

ya ben baya koşarak kaçıyordum tencereden :))) hatta altını kapatsın diye eşim işten çıkarken yemeği koyup öyle bırakıyordum mutfakta tencereyi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…