- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.861
Kac haftalikken söyledi tatlım sana ne kistiymis@pınar39 canım rabbim yardımcın olsun zor bir durum en azından doktor çaresini olduğunu söylemiş bazen büyük görünen şeylerde bile hayır var çaresi olmayan birşey olsaydı bizim de 2 li tarama da yaş riski 96/1 çıktı doktor perintoloğa gönderdi gittim erken detaylı yaptı bebek iyi çok şükür dedi ama kafasının iki yanında kist var dedi pek önemsemedi 1 ay sonra tekrar detaylıya çağırdı gel büyük ihtimal kaybolur dedi ama onu söyledi bir sefer gelde rahat ol cumartesi kendi doktoruma gidecem bakalım o neler söylecek rabbim sağlıkla almayı nasip etsin evlatlarımızı
Canım aman diyim sakın o listenin hepsini alma:) batarsın valla. Ben kendim yaptım listeyi ama birçoğunu almıcam.Ben dematsiyahoje in listesinden kopya çektim :) Bazı şeyler vardı onları eledim işte sıradan gidiyorum denk geldikçe alıyorum,
Maaşallah canım ne kadar tatlı ne kadar net çıkmış. Ben oğluş geliyor diyerek tahminimi söylüyorum hayırla sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
Amiiiin insallaaaahhh. Bol bol dua edip kötü düsünmüyoruzCanim arkadaşlarım hepinize destekleriniz için gönülden teşekkür ederim sizlere iyi haberler vermeyi çok istiyorum rabbim bana size ağzım kulaklarım da cevaplar yazmayı nasip etsin
Canım aman diyim sakın o listenin hepsini alma:) batarsın valla. Ben kendim yaptım listeyi ama birçoğunu almıcam.
cnm bilmiyorm kiMinesuu ya bu işte bir tuhaflık var, tahliller karışmış olmasın ?? bence bir daha yaptır kan testi :))
Amin canımmmm hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah çok teşekkür ederiz teyzesi :)Maaşallah canım ne kadar tatlı ne kadar net çıkmış. Ben oğluş geliyor diyerek tahminimi söylüyorum hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Ayy deme öyle şımarıcim :) hadi hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin Tosunum :)interiorarchitect sen varken ne haddimize Sen bu topiğin efsanesisin valla ben anlamıyorum ama içime erkek doğdu Allah sağlıkla almanı nasip etsin kucağına
Ne demek canım benim her zaman hizmetinizdeyim :)Yok canım zaten 80 tane falan şey yazmışsın :) Bir çoğunu eledim; çoğu şey de var yeğenlerimden :) aldıklarımı koyuyorum ki diğer arkadaşlara da faydam olur belki hem de indirimleri yakalamış oluruz :) ama liste süper olmuş cidden, eline sağlık
YiyemdmBu marş eşliğinde ye canım, hepsini bitirirsin o zaman
Benimde kv kestirme diyordu :) esimde uzun saç seviyo ama bu artık çok yıpranmışti kestirdim:) Allâhtan kapalıyim kv daha görmedi kestirdiğimiSorma ya en son eylülde kestirmiştim gülben ergen modeli, 5 ayda nasıl uzadı anlatamam bir de hamilelik faktörüAnnem kestirme diyordu ama her sabah bu kafayla uyanan benim Dışarı çıkmak bile kabusa dönmüştü; şimdi rahatım
Canımcm üzülmee hemen bi avuc ceviz ye telafi etmis olYiyemdm
Maşallah canım. Bence kızEki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
Benimde çıktı@DraconianX ile uğraş sinirlerin geçer
Benim göbek deliğim dışına çıkmaya başladı,anlıyorum ki karnim buyuyor
Hemen yiyorumCanımcm üzülmee hemen bi avuc ceviz ye telafi etmis ol
Evet bir kız tahmini daha var mı arttıran :)Maşallah canım. Bence kız
interiorarchitect sen @DraconianX ın hakkından gelirsin kuzucum sana güvenim tam ben suan düdüklünün kapagını kapattım bi elimde kullanma kılavuzu basında bekliyorum buhar cıkcakmıs da altını kısacakmısm falan ayy kalbim kulaklarımda resmen nefesim daralıyo suan denizbatiekin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?