- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.881
Buhar cıktıdenizbatiekin altını kıstm tuhaf sesler cıkmaya devam ediyo ve ben mutfaktan uzaklastm süresi dolunca altını kim kapatacak bilmem
Düdügü otomatik sanırm bunun kademesini ayarlayp buhar cıknca altını kısın yazıyodu baska bisey ayarlamadim ben ay dur telas yaptrma bana cok tedirgin ve cahilim bu konuda zaten
Canim arkadaşlarım hepinize destekleriniz için gönülden teşekkür ederim sizlere iyi haberler vermeyi çok istiyorum rabbim bana size ağzım kulaklarım da cevaplar yazmayı nasip etsin
Bence tek isim giray:) teşekkür ederim uyum yapsam sizce giray yekta mı yekta giray mı yada tekli hangisi ? :)
Tek isim her zaman iyidir... Katılıyorum sana...Ben iki isim koymayı düşünmüyorum mesela bebeğime. Tek ismi olmalı bence ama sana kalmış bir şey canım bu. Giray tek başına da güzel bence.
Bende pazartesi günü yaptım o işi. Çok uzamıştı deli ediyordu beni. Bende hurafe bunlar dedim gittim kestirdim. Ohhh ne güzelde oldum. Kendimi iyi hissettim.Dayanamadım gidip kestirdim saçımıyemişim hurafesini nasıl rahatladım Kuaförümde çıkarken valla söyleyecektim ama geldiğine göre inanmadığını düşündüm sustum dedi Saçlar uzunken belki çok sıkıntı değil de benim gibi kısa saçı olanlara tavsiye öyle papaz gibi gezmeyin
Kendi isimi kendim yaptm her zamanki gibi :) cesaretimi topladim altini kapattim :) markası karacafissler mi ?
Kizlar makarnanin zarari var mi ya ben aksam yemegi yiyorum erkenden ama ilerleyen saatlerde acikinca buaralar hep yogurtlu makarna canim istiyor yiyorum
Kendi isimi kendim yaptm her zamanki gibi :) cesaretimi topladim altini kapattim :) markası karaca
Aynen öyle yap canım ideal olanYoo tuzlu da yemiyorum ama 3u gecmicem artık :)
Tek isim her zaman iyidir... Katılıyorum sana...
Yaa buaralar nerdeyse hergun yiyorum ondan mi bu kadar kilo aldim yoksa daha 19.haftadaym 4 kilo aldmmakarna zararlı bir yiyecek değil elbet ama karbonhidrattır kendisi bol bol kilo yapmasıyla ünlüdür özellikle ilerleyen saatleri çok sever
Sorma gitsin aslında üstüme düşer ama aptala bağladı dun resmen hamile olmasam neyse dicem ama ilaçta kullanamıyorum bana bulaşsa Allah vicdan versin ne diyimBunalımların alıp birini diğerine çarpalım
Boğacam ben şimdi bunları
Dertleri başkaları değil biz olmalıyız
Şımartılacak bakılacak özen gösterilecek olan bizleriz
Kız kadın zaten gelmez mesele o değil mesele kocamın düşünmemesi gerdi akşam akşam zaten ablası öyle gelme meraklısı değil doğum ettim 1 hafta sonra geldi dusun artık napalım yontacağız iyice zamanla öğrenecek o da danışıklı iş yapmayıayyy ben bunu görmemişiiiimmm bak yaaa sinir oldum he şimdiii düşüncesizlik etmiş kocan ama ne yapcan kocadır işte erkek nihayetinde stres yapma sen canımmm boşver
Hayırlı akşamlar annecikler
Çok heyecanliyim yarın bebişimizin cinsiyetini ögrenmeye gidiyoruz kısmet olursaa
Bakalım merakla beklemekteyiz oglusumun kız kardeş beklentisi nasıl sonlanacak, aksi olursa nasıl ikna olur bilmemherşeyin hayirlisi..
Sagol canım... Yanlış da çıkabilir ama ben kendimden o kadar emin değilim...Ben de senin her söylediğine katılıyorumHer dediğin doğru
Aynen bizimki de bazen değişiveriyor anlamıyorumSorma gitsin aslında üstüme düşer ama aptala bağladı dun resmen hamile olmasam neyse dicem ama ilaçta kullanamıyorum bana bulaşsa Allah vicdan versin ne diyim
Sagol canım... Yanlış da çıkabilir ama ben kendimden o kadar emin değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?