2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Buhar cıktı denizbatiekin altını kıstm tuhaf sesler cıkmaya devam ediyo ve ben mutfaktan uzaklastm süresi dolunca altını kim kapatacak bilmem

puhahahahahhaha, işte eşine telefon etmen ve kaç dakika sonra eve geleceğini öğrenmen gereken kritik zaman bu zaman. eğer eşin geç kalırsa ayakkabılarıyla sok mutfağa, altını kapatsın :)) ayakkabı çıkartmasını vs beklersen o yemek hoşafa döner :)))

markası ne ??

Hayırlı akşamlar annecikler

Çok heyecanliyim yarın bebişimizin cinsiyetini ögrenmeye gidiyoruz kısmet olursaa

Bakalım merakla beklemekteyiz oglusumun kız kardeş beklentisi nasıl sonlanacak, aksi olursa nasıl ikna olur bilmem herşeyin hayirlisi..

Kizlar makarnanin zarari var mi ya ben aksam yemegi yiyorum erkenden ama ilerleyen saatlerde acikinca buaralar hep yogurtlu makarna canim istiyor yiyorum

Bende pazartesi günü yaptım o işi. Çok uzamıştı deli ediyordu beni. Bende hurafe bunlar dedim gittim kestirdim. Ohhh ne güzelde oldum. Kendimi iyi hissettim.

Kizlar makarnanin zarari var mi ya ben aksam yemegi yiyorum erkenden ama ilerleyen saatlerde acikinca buaralar hep yogurtlu makarna canim istiyor yiyorum

makarna zararlı bir yiyecek değil elbet ama karbonhidrattır kendisi bol bol kilo yapmasıyla ünlüdür özellikle ilerleyen saatleri çok sever

makarna zararlı bir yiyecek değil elbet ama karbonhidrattır kendisi bol bol kilo yapmasıyla ünlüdür özellikle ilerleyen saatleri çok sever
Yaa buaralar nerdeyse hergun yiyorum ondan mi bu kadar kilo aldim yoksa daha 19.haftadaym 4 kilo aldm

Bunalımların alıp birini diğerine çarpalım

Boğacam ben şimdi bunları

Dertleri başkaları değil biz olmalıyız

Şımartılacak bakılacak özen gösterilecek olan bizleriz
Sorma gitsin aslında üstüme düşer ama aptala bağladı dun resmen hamile olmasam neyse dicem ama ilaçta kullanamıyorum bana bulaşsa Allah vicdan versin ne diyim

ayyy ben bunu görmemişiiiimmm bak yaaa sinir oldum he şimdiii düşüncesizlik etmiş kocan ama ne yapcan kocadır işte erkek nihayetinde stres yapma sen canımmm boşver
Kız kadın zaten gelmez mesele o değil mesele kocamın düşünmemesi gerdi akşam akşam zaten ablası öyle gelme meraklısı değil doğum ettim 1 hafta sonra geldi dusun artık napalım yontacağız iyice zamanla öğrenecek o da danışıklı iş yapmayı

Ben de senin her söylediğine katılıyorum Her dediğin doğru
Sagol canım... Yanlış da çıkabilir ama ben kendimden o kadar emin değilim...

Sorma gitsin aslında üstüme düşer ama aptala bağladı dun resmen hamile olmasam neyse dicem ama ilaçta kullanamıyorum bana bulaşsa Allah vicdan versin ne diyim
Aynen bizimki de bazen değişiveriyor anlamıyorum
Atıştık üstelik evde k valide ile annem de vardı.ben gayet sakin konuşurken o yüksek sesle konuştu ve dıyduşar yanımıza geldiler vs
Sonra tuttu k valide ağladı böyle görmek istemem kıymetinizi bilin vs
O kadar Can'ım sıkkın ki anlatamam
Ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…