- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #35.901
Bende almadım :) detaylı bnm için dönüm noktası olduğu için ona şartlandım atlatıp başlayacağım kısmetse önceki bebeğimde aldım aldım sonra bakıp bakıp ağladım çok yıkım oldu o yüzden bakıp bakıp iç geçiriyorum şuanlık ama başlarsam duramamben bennn. çıplak kaldı yavrucağım
Bence erkek bak annesiEki Görüntüle 1771559 Eki Görüntüle 1771560
eveeeet herkese fındıgımdan merhabaaaaaa
hepinize çoook selamı var boncugumunnn
ense kalınlığımız 1.7 mm doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi şükürler olsun rabbimeee.. :)
ikili istemediğim için sadece ense kalınlıgı ve burun kemiğine bakıldı zaten..
girmeden önce vişne suyu içip çikolata yediğimden hareketliydi kuzum kalp atışlarını bile tam dinleyemedik hareket ettiğinden :)
şu an 12+5 günlüğüz ama miniğim 3 güncük geride oldugu için 12+2 çıktı boyumuzda daha 5.74 cm :)
şimdiiiiii ben nerdeyse burdaki herkese cinsiyet tahmini yaptıııııım kiminin tuttu kiminin tutmadı ( çoğunun da tuttu şimdi Allah var)
bu nedenle sizden topiğimizin en miniği fındıgı için cinsiyet tahmini istiyorummmm hadi bakalım gelsin tahminlerrrrrrrr
Makarna hamur isi olduğu için doktor her gittiğimde yeme diyo bana:)Kizlar makarnanin zarari var mi ya ben aksam yemegi yiyorum erkenden ama ilerleyen saatlerde acikinca buaralar hep yogurtlu makarna canim istiyor yiyorum
yeni mi kapattın? Ne pişirdin kız bu kadar uzun
@batideniz korkmayın yahu emniyet kilidi var hep bu yenilerin.Bişey olmazz
Kahvaltıdan hemen sonra decavit alıyorum. Kahvaltıda süt ya da çay içersen 2 saat sonra al dedi eczacı kan ilacını. Ben de kahvaltıda çay içiyorum canım o nedenle kahvaltı bitince hemen decavit sonra da iki saat sonra kan ilacımi alıyorum ardından Mandalina yemek emilimi kolaylastiriyomus burada biri söylemişti bana da :) ardından mandalina yiyorum bitane öyle işte ondan sonra da yaklaşık 2 saat süt ve çay içmek yokBugün Sağlık ocağına gittim bana da decavit verdiler tok iciliyordu değil mi canım bir de kan ilacı yazdılar sabah mi alıyorsun akşam mı
ciciler topiğinde canım oraya bi baknerde bu liste.bulamadım.kaçıncı sayfada.bende yavaştan liste yapmaya başladım.çok faydası oa
labilir bana da ama bulamadım
Aynen canım eşe danışmadan bi şey yapmamayı bütün erkeklerin öğrenmesi gerekKız kadın zaten gelmez mesele o değil mesele kocamın düşünmemesi gerdi akşam akşam zaten ablası öyle gelme meraklısı değil doğum ettim 1 hafta sonra geldi dusun artık napalım yontacağız iyice zamanla öğrenecek o da danışıklı iş yapmayı
Valla kız olursa dicem ki kizima bak kızım bu teyzelerin sana erkek demiştiBence erkek bak annesi
canım benim ya. ben de alamıyorum bi türlü elim gitmiyo. cinsiyet kesinleşsin öyle alayım diye bahane ettim kendime. ayrıntılıyı bekliyorum ben de senin gibiBende almadım :) detaylı bnm için dönüm noktası olduğu için ona şartlandım atlatıp başlayacağım kısmetse önceki bebeğimde aldım aldım sonra bakıp bakıp ağladım çok yıkım oldu o yüzden bakıp bakıp iç geçiriyorum şuanlık ama başlarsam duramam
maşallah ona ya biz de 15+1 de 15cm 150 gramdık. bizim bebek biraz iri anası gibicanlar bugün biz cinsiyetimizi öğrendik. oğlumuz oluyor nasipse :) 15+5 günlük 14 cm 140 gr, her şey yolunda dedi doktorumuz :)
matsiyahoje insanbuL duamnur @Aryadeniz38 Super_anne1411
Kızlar doktorum günde bir meyve yiyorsan decavite gerek yok dedi sadece kan ilacı verdi santafer kullanıyorum sadece siz ikisini birden mi kullanıyorsunuz?Kahvaltıdan hemen sonra decavit alıyorum. Kahvaltıda süt ya da çay içersen 2 saat sonra al dedi eczacı kan ilacını. Ben de kahvaltıda çay içiyorum canım o nedenle kahvaltı bitince hemen decavit sonra da iki saat sonra kan ilacımi alıyorum ardından Mandalina yemek emilimi kolaylastiriyomus burada biri söylemişti bana da :) ardından mandalina yiyorum bitane öyle işte ondan sonra da yaklaşık 2 saat süt ve çay içmek yok
6 yaşında. Ben de arada diğer ihtimali hatirlatiyorum ama yine de aklımızda kız var iştedimplehawk canım oğlun kaç yaşında bilemiyorum ama bence şimdiden işle kız olmayabilir erkek olabilir diye kafasına sok. Benim oğlum 9 yaşında o da erkek istiyordu ben onu 16 hafta boyunca hep kız olabilir diye kafasına işledim....
Teşekkür ederim canımKahvaltıdan hemen sonra decavit alıyorum. Kahvaltıda süt ya da çay içersen 2 saat sonra al dedi eczacı kan ilacını. Ben de kahvaltıda çay içiyorum canım o nedenle kahvaltı bitince hemen decavit sonra da iki saat sonra kan ilacımi alıyorum ardından Mandalina yemek emilimi kolaylastiriyomus burada biri söylemişti bana da :) ardından mandalina yiyorum bitane öyle işte ondan sonra da yaklaşık 2 saat süt ve çay içmek yok
Canım bu çarşamba soyledi 18+3 de su kisti dediKac haftalikken söyledi tatlım sana ne kistiymis
Dayanamadim yine yedim ya ama frenleyecegim artik kendimiMakarna hamur isi olduğu için doktor her gittiğimde yeme diyo bana:)
Evet canim kizim olacak inşallah degismezse.... ogluma o kadar islememe ragmen dr kiz deyince bozuldu. Ama alisti artik. Ben ona evin tek erkegi olcaksin sanslisin deyince bu fikir hosuna gitti.6 yaşında. Ben de arada diğer ihtimali hatirlatiyorum ama yine de aklımızda kız var işte
Sizin cinsiyet belli mi
Benim gıcık soruma maruz bırakacağım için şimdiden ozur dilerim o haldeinsanbuL şekerim yarına bir soru düşünde sor bize olurmu matsiyahoje ciğim bu ulvi görevi bana verdi yarının talihlisi seni seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?