2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
dimplehawk canım oğlun kaç yaşında bilemiyorum ama bence şimdiden işle kız olmayabilir erkek olabilir diye kafasına sok. Benim oğlum 9 yaşında o da erkek istiyordu ben onu 16 hafta boyunca hep kız olabilir diye kafasına işledim....

ben bennn. çıplak kaldı yavrucağım
Bende almadım :) detaylı bnm için dönüm noktası olduğu için ona şartlandım atlatıp başlayacağım kısmetse önceki bebeğimde aldım aldım sonra bakıp bakıp ağladım çok yıkım oldu o yüzden bakıp bakıp iç geçiriyorum şuanlık ama başlarsam duramam

Bence erkek bak annesi

Kizlar makarnanin zarari var mi ya ben aksam yemegi yiyorum erkenden ama ilerleyen saatlerde acikinca buaralar hep yogurtlu makarna canim istiyor yiyorum
Makarna hamur isi olduğu için doktor her gittiğimde yeme diyo bana:)

Bugün Sağlık ocağına gittim bana da decavit verdiler tok iciliyordu değil mi canım bir de kan ilacı yazdılar sabah mi alıyorsun akşam mı
Kahvaltıdan hemen sonra decavit alıyorum. Kahvaltıda süt ya da çay içersen 2 saat sonra al dedi eczacı kan ilacını. Ben de kahvaltıda çay içiyorum canım o nedenle kahvaltı bitince hemen decavit sonra da iki saat sonra kan ilacımi alıyorum ardından Mandalina yemek emilimi kolaylastiriyomus burada biri söylemişti bana da :) ardından mandalina yiyorum bitane öyle işte ondan sonra da yaklaşık 2 saat süt ve çay içmek yok

Aynen canım eşe danışmadan bi şey yapmamayı bütün erkeklerin öğrenmesi gerek

canım benim ya. ben de alamıyorum bi türlü elim gitmiyo. cinsiyet kesinleşsin öyle alayım diye bahane ettim kendime. ayrıntılıyı bekliyorum ben de senin gibi

Kızlar doktorum günde bir meyve yiyorsan decavite gerek yok dedi sadece kan ilacı verdi santafer kullanıyorum sadece siz ikisini birden mi kullanıyorsunuz?

6 yaşında. Ben de arada diğer ihtimali hatirlatiyorum ama yine de aklımızda kız var işte
Sizin cinsiyet belli mi

Teşekkür ederim canım

6 yaşında. Ben de arada diğer ihtimali hatirlatiyorum ama yine de aklımızda kız var işte
Sizin cinsiyet belli mi
Evet canim kizim olacak inşallah degismezse.... ogluma o kadar islememe ragmen dr kiz deyince bozuldu. Ama alisti artik. Ben ona evin tek erkegi olcaksin sanslisin deyince bu fikir hosuna gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…