2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yakışmıyor değil mi
Bu çok güzel bi fikir işte :) muhteşem dörtlü olarak başımıza kızları bela ederler

Canım kız diye biliyorduk sonra erkek dedi Dr Um yarın kontrolümüz var kesinleşir umarım:))

Kızlar doktorum günde bir meyve yiyorsan decavite gerek yok dedi sadece kan ilacı verdi santafer kullanıyorum sadece siz ikisini birden mi kullanıyorsunuz?
Benimki ikisini birden verdi başka doktora da gittim vitamin olarak ne kullanıyorsun kan ilacın ne diye sordu söyledim iyi devam et dedi burdaki bıçok kişi de vitamin ve kan kullanıyo hatta 3 4 ilaç kullananlar da var. Seninki onları uygun gördüyse vardır bi bildiği :) ama sen başka doktora da sor bebetoş iyice alsın vitaminleri

Evet canim kizim olacak inşallah degismezse.... ogluma o kadar islememe ragmen dr kiz deyince bozuldu. Ama alisti artik. Ben ona evin tek erkegi olcaksin sanslisin deyince bu fikir hosuna gitti.
benim oğlum da erkek beklentisiyle yanıp kavrulurken kız olacağını duyunca şok oldu herne kadar öncesiinde erkek de olabilir kız da desemde..şimdi ise iyi ki kız,ona abilik yapacağım igileneceğim gezmeklere götüreceğim fikriyle çok da memnun alınan kıyafetleri bile bayılarak seviyor maaşallahh

maşallah ona ya biz de 15+1 de 15cm 150 gramdık. bizim bebek biraz iri anası gibi Allah acılarını göstermesin inşallah. yazıyorum listeye tatlımm

maşallah canım benim :) bizimki babaya çektiyse ondan küçük olabilir :) yaz tabi %100 dedi Dr . hatta geçen ay söylemediğine şaşırdı

Yok kıız kızın olursa agırlıgınca altn veririz falan demisti öyle tavlamaya calısıyodu
Ondan dedim bi baktm altınlat baskasına gidiyo dedim hayırdr insanbuL
Hayir bizde oğlan çok aylinciğim yanı :) biliyorsun bide sarı behlül kılıklı oğlum var hazir yetişmiş hatirlatirim

DraconianX canim yazıyorum ses vermiyorsun. Bana kirildiysan eğer ben çok üzulurum. Hamiş hamiş kimseyi üzmek istemem. Ben espri yapıyorum valla benim deliligimi daha cozemediniz mi. Lütfen kırılma bana.
Bundan sonra kimseye şaka yapmiciim

maşallah canım benim :) bizimki babaya çektiyse ondan küçük olabilir :) yaz tabi %100 dedi Dr . hatta geçen ay söylemediğine şaşırdı
Canım seninki küçük değil benimki iri. muz çok yedim ondandır belki. Belki de yapıdandır bilmiyorum. Sağlıklı olsunlar da ben rakamlara takmıyorum. İkili testin sonucunu bile almadım daha. Doktor iyi çıkmış dedi. Tamam sağol dedim. İyi olsun yeter bana :)

Alınmamıştır o canım merak etme gelir şimdi:) ne dedin ki kız ben kaçırdım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…