2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar birde sadece hamilelik icin dusunmeyin bu takviyeleri emzirme donemi ici bile vucut depo yapiyo ne kadar saglikli cikarsak dogumdan depolarimiz ne kadar dolu olursa sut kalitemiz okadar iyi olur bence gunde bir vitamin takviyesi zarar yaratmayacak ama fayda saglayacak bisey hamislik icin

Katılıyorum canim. Kan ilacı da aynı şekilde. Simdiden aldigimiz kan ilaci doğumdan sonra kendimizi toparlamamizda çok yardımcı oluyor.

Iyi geceler kızlarr yarin benimde kontrolüm var heyecanliyim çok.hareketleri çoğu zaman hissediyorum dönüp duruyo içerde oğlumda tam 21. Hafta sert tekme gelmişti bu ne zaman olursa artik.korka korka bir kaç kiyafet aldim bende premature tulum çıtçıtlı badi aldim yenidogan zibin set aldim baktikça heyecanim artiyo kontrolleri olanlar guzel haberler alalim inşallah

@jindam canim cok sevindim maasallah yavruna ben cinsiyet tahmi i yapamadim hicbisey anlamadim saglikli olsunda bi dahaki aya ogreniriz Allah in izni ile biz onuuu tee silik cizgisinden beri buyuttuk biraz daha bekleriz

Canım sen perinotoloğa mı gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam

Hayırlı haberlerle gelin inşallah. Ben henüz bisey almadim ama alıp baktikča daha hevesleniyor insan. Peki premature neden aldin diğerleri yine de büyük gelir diye mi canim?abisinin cicileri çok, Bende hastane çıkışıyla baslayacagim ama çok bisey almam gibi. O da haksızlık olmasın miniğe diye :)

Oğlum 31 haftalik dogdu canim bununda erken dogma ihtimali yuksek belki bi kac hafta daha fazla kalir dedi doktor insallah saglikli dogar kuveze girmeden.bende çok almicam zamanla alirim ama ilk zaman giyecekleri mecbur alinacak eninde sonunda

Tuncay özgun canim doç. Perinatolog sanirim evet sen gokalp onermiydi
Evet ben Gökalp beye gidiyorum çok da memnunum da Ayrıntılı için perinatolog Prof Mehmet tayyara gitmiştim Gökalp bey kendisi baktı içimiz rahat etsin diye kendisi yönlendirdi Mehmet beye de.merak etmiştim senin gittiğin perinatoloğu.inşallah yarın güzel haberlerle döneriz ikimizde.bütün kontrolleri olanlar

Canim arkadaşlarım hepinize destekleriniz için gönülden teşekkür ederim sizlere iyi haberler vermeyi çok istiyorum rabbim bana size ağzım kulaklarım da cevaplar yazmayı nasip etsin
Canım rabbim acil şifalar versin paşana ,hiiç canını sıkma düzelir inş birde her yediğin lokmayı bebeğine şifa niyetiyle ye olurmu inanarak yersen faydasını görürsün inş

Kızlar bu arada nazara inananlarıniz var ise bebeğiniz için dualar var onlardan da edinin. Baş ucuna felan takarsiniz.
Bana çok nazar değer canım yıldızı düşük derler ya öyleyim. Nazar yüzünden 2 gün yatak döşek yattığım bile oldu benim. Bebeğim de benim gibi olur diye çok korkuyorum açıkçası. Napmak lazım?

Bana da bugün gynoferro sanol verdi doktorum tok içiyorum aç yada tok farketmez dedi aç bulantin olursa tok iç dedi bugün başladım tok içiyorum bir de decavit verdi sen nasıl kullanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…