2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Arkadaşlar 20. haftalarda olup bulantı ve kusması olan var mı? Ben çok perişanım ya herkes solmuşsun diyo renk beniz attı iyice. Kendim için değil ama bebeğim için endişeleniyorum
matsiyahoje canım 9 ay kusan varmış etrafımızdan duyduğumuz kadarıyla ama sen üşütüyor olabilir misin? Senin sonradan başladı çünkü, biraz dikkat et kendine bakalım. İnşallah en kısa sürede geçer canım Allah şifa versin. Bebeğin iyidir ona birşeycik olmuyordur içini ferah tut.

Gunaydin kizlar. Son 3 gundur artik bebegimin tekmelerini kesin olarak hissedebiliyorum. Allah herkese yasatsin bu duyguyu. Oyle guzel bisey ki. Bazen karnimi acip bakiyorum. Tekme attikca o bolge yukari kalkiyor. :))
Bebegimin karnimin sol alt bolgesinde su an. Surekli ayni yerde duruyor. Yatarken hangi tarafa donsem rahat eder diye bi turlu rahat uyuyamiyorum :) buyudukce nasil uyucam bilmiyorum. Orda rahat etsin istiyorum. :)
Allah hepimizin bebislerinin saglikla hayirla dogmasini nasip etsin.

günaydın kızlarrr ya bugun sabah bişeyle karşılaştım tedirgin oldum önce size ssorayım dedim dün sıcak suyla duş alıp yapmıştım acaba onun etkisimi bileiyorum ama göğüs uçlarım kavlamış deri dökülüyor resmen ucundada böyle süt kurumuş gibi yara var sanki kabuk gibi zaten göğüs ucumda yok benim ya niye böyle oldu normalmi kormaya başladım doktora gitsem kadın doğumcuyamı gitmem lazım yoksa göğüs hastalıklarınamı bilememedim çok tedirginim şuan :/

Ayni sey bnde de oldu. Hic ellemedim orayi sadece nemlendirdim. Su an normale dondu.
Heralde gogusler bu donemde buyudugu icin boyle oluyor. Artik nemlendirmeyi ihmal etmemek lazim.
Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum.

Hoşgeldin tekrar canım. Çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak.

Canım hiç telaşlanma onlar süt. Bende hamile kaldığımdan beri var o kapuksu şey. Hatta bazen sütyenimde sararıyor süt geliyor. Normal merak edecek birşey değil. Ama illa içim rahat etsin diyorsan doktoruna bir danış...

Korkmaz mı?
İkidirr kanama dolayısıyla hastaneye koşturduk..
Dr açıklama yaptığı halde , her an tedirginim..
Rabb im korusun onları inşaallah
İşin özü sabır sebat etmek şükretmek...

Ay maşaallah bizlerde o tekmeleri hayırlarla duyar hissederiz inşaallah
Heyecanlı günler bizleri bekler
Sağlıkla hayırlarla gelsin inşaallah

günaydın kilo durumlşarı nasıl kızlar. kaç kilo aldınız??
3kg aldım ben

Ağzı olan konuşuyor düşünmeden ölçüp tartmadan
Gel de dellenme
Mide bulantısı olmayan bana bile neler dediler nazar ettiler
Şimdi o laf edenler hasta zor günümde arayıp sormuyorlar bile
Valla haklısın canım. benim ağrım varken kusarken perişnken kimse yanımda değil. Ama yorum yapmaya gelincr herkea birlik olmuş ay perişan görünüyon ay solmuşun ay zayıflamışın. İyice hastalıklı ettiler beni. Ne kadar takmamaya çalışsam da insanı etkiliyo ara ara aynaya bakıp kendimi incelemeye başladım

Ben zaten dikkatli besleniyorum bebeğe yarayacak şeyler yiyorum canım. Yarısını alsa yine fayda. Zaten kilosu da normal çok şükr sıkıntı yok

Hayırlı sabahlar kuzular
Bebekler de anneler de sağlıklı huzurlu musmutlu olsunlar inşaallah
Rabb im bizleri korusun içimize sevinç enerji versin inşaallah

Piruze ve oğulları kitabına başladım
İlk kitap da çok güzeldi
Evde başka türlü Zaman geçmiyor maalesef...

Eşim işe başladı k validemize biz evdeyiz o temizlik işlerine bakıyor ben uzanmaya devam

Bazen dışarı çıkmayı özlüyorum ama sabır ya sabır Rabb im böyle durumlarda her şeyin kıymetini bildiriyor insana..

Sahilde yürümek ne büyük eğlence imiş : site bahçesinde Kamelya da oturmak ne büyük nimet...
Gökyüzüne engelsiz bakmak...
Rabb im dertlilere deva hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı versin inşaallah

Kötü insanlar içleri kötü dillerine vuruyor
Kıskançlık hat safha
Sen güzellikleri duymaya çalış
Seni kıskandıklarını bu yüzden kötü enerji verdiklerini düşün be aksine Mutlu ol Seni yıldıramazlar

Canım yeni girdim foruma aradın mı doktoru? Az bişey pembe kan geldiyse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonra kesildi mi kanaman? Çok geçmiş olsun inşallah kesilmiştir

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Bi de güzelinden foto atarsan başka bişey istemem :) bide cinsiyet öğren bide çooook mutlu çık doktorun yanından :)

Ben de bi tek sabah erken kalktigim gunler bulanti oluyo. Sen de sabahlari erken mi kalkiyosun?
Erken kalkıyorum canım ama benim hiç belli olmuyo bazen geç kalkınca oluyo bazen olmuyo. Sadece çok yersem kesim kusuyorum bide ağır şeylerden az da yesem kusuyorum. Onun haricinde hiç belli olmuyo birden bulantı başlıyo durduk yere

subitkisi hastane çıkışı 5 parça aldım bide Galatasaraylı alicam ilk onu gysin diye yine çok parçalı almicam çoğu parçayı kullanmiosun çünkü. 2 Penye yelek 1 Penye battaniye 1 kışlık battaniye 2 tulum 8 adet çıtçıtlı body üstüne kruvaze zibin.15 adet patik li alt. Penye şapka 4 adet 6 önlük.kullan at alt değiştirme örtüsü nevresim takımı çoraplar agiz mendli 10 lu simdilik bende bu kadar var canım ilk zman çok kaka yapıp bazı bebeklerde çok kusar o yüzden bol olmasi taraftariyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…