- 14 Kasım 2015
- 891
- 815
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.281
Ben de bi tek sabah erken kalktigim gunler bulanti oluyo. Sen de sabahlari erken mi kalkiyosun?Arkadaşlar 20. haftalarda olup bulantı ve kusması olan var mı? Ben çok perişanım ya herkes solmuşsun diyo renk beniz attı iyice. Kendim için değil ama bebeğim için endişeleniyorum
Arkadaşlar 20. haftalarda olup bulantı ve kusması olan var mı? Ben çok perişanım ya herkes solmuşsun diyo renk beniz attı iyice. Kendim için değil ama bebeğim için endişeleniyorum
Ayni sey bnde de oldu. Hic ellemedim orayi sadece nemlendirdim. Su an normale dondu.günaydın kızlarrr ya bugun sabah bişeyle karşılaştım tedirgin oldum önce size ssorayım dedim dün sıcak suyla duş alıp yapmıştım acaba onun etkisimi bileiyorum ama göğüs uçlarım kavlamış deri dökülüyor resmen ucundada böyle süt kurumuş gibi yara var sanki kabuk gibi zaten göğüs ucumda yok benim ya niye böyle oldu normalmi kormaya başladım doktora gitsem kadın doğumcuyamı gitmem lazım yoksa göğüs hastalıklarınamı bilememedim çok tedirginim şuan :/
Hoşgeldin tekrar canım. Çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak.Kızlar hepinize merhaba, ancak yazabiliyorum. Hayırla geldik, olaylı geldik.
Sabah kalktığımda öğürtülerim oldu, Paris'te alanda safra cıkardım. Uçuş rahat gecti ancak ne Zaman pantolonumun belini düzeltsem öğürtüler basladı. Nitekim uçaktan inip de pasaporta yürürken kala kaldım ve kustum içimde ne varsa yerlere, yetişemedim bile poşete.
Canım hiç telaşlanma onlar süt. Bende hamile kaldığımdan beri var o kapuksu şey. Hatta bazen sütyenimde sararıyor süt geliyor. Normal merak edecek birşey değil. Ama illa içim rahat etsin diyorsan doktoruna bir danış...günaydın kızlarrr ya bugun sabah bişeyle karşılaştım tedirgin oldum önce size ssorayım dedim dün sıcak suyla duş alıp yapmıştım acaba onun etkisimi bileiyorum ama göğüs uçlarım kavlamış deri dökülüyor resmen ucundada böyle süt kurumuş gibi yara var sanki kabuk gibi zaten göğüs ucumda yok benim ya niye böyle oldu normalmi kormaya başladım doktora gitsem kadın doğumcuyamı gitmem lazım yoksa göğüs hastalıklarınamı bilememedim çok tedirginim şuan :/
Korkmaz mı?Çok teşekkür ederim canım az bişey peçeteye geldi pembe olması da beni tedirgin etmişti sana da çok geçmiş olsun şimdi iyisindir umarım ped kullanıyorum bakalım sağlıkla dogarlar İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun annem de senin gibi söyledi insan yine de korkuyor danışma ihtiyacı hissediyor
Ay maşaallah bizlerde o tekmeleri hayırlarla duyar hissederiz inşaallahGunaydin kizlar. Son 3 gundur artik bebegimin tekmelerini kesin olarak hissedebiliyorum. Allah herkese yasatsin bu duyguyu. Oyle guzel bisey ki. Bazen karnimi acip bakiyorum. Tekme attikca o bolge yukari kalkiyor. :))
Bebegimin karnimin sol alt bolgesinde su an. Surekli ayni yerde duruyor. Yatarken hangi tarafa donsem rahat eder diye bi turlu rahat uyuyamiyorum :) buyudukce nasil uyucam bilmiyorum. Orda rahat etsin istiyorum. :)
Allah hepimizin bebislerinin saglikla hayirla dogmasini nasip etsin.
3kg aldım bengünaydın kilo durumlşarı nasıl kızlar. kaç kilo aldınız??
Valla haklısın canım. benim ağrım varken kusarken perişnken kimse yanımda değil. Ama yorum yapmaya gelincr herkea birlik olmuş ay perişan görünüyon ay solmuşun ay zayıflamışın. İyice hastalıklı ettiler beni. Ne kadar takmamaya çalışsam da insanı etkiliyo ara ara aynaya bakıp kendimi incelemeye başladımAğzı olan konuşuyor düşünmeden ölçüp tartmadan
Gel de dellenme
Mide bulantısı olmayan bana bile neler dediler nazar ettiler
Şimdi o laf edenler hasta zor günümde arayıp sormuyorlar bile
Ben zaten dikkatli besleniyorum bebeğe yarayacak şeyler yiyorum canım. Yarısını alsa yine fayda. Zaten kilosu da normalOlurmu cnm ben varya su ıcsem kusuyrdum olu gibi bir hamileliğim vardı herks acıyrdu bana haftada 2.3serum yıyordm ama bebek saglıklıydı cok skr bu bunyeyle alakalı dr bebek alır vştaminini diyordu yinede yemeye bak sen kussanda o alıyorms alacgını ztn cevrendekılerede bakmaa onları dınlesenn oooo
Valla haklısın canım. benim ağrım varken kusarken perişnken kimse yanımda değil. Ama yorum yapmaya gelincr herkea birlik olmuş ay perişan görünüyon ay solmuşun ay zayıflamışın. İyice hastalıklı ettiler beni. Ne kadar takmamaya çalışsam da insanı etkiliyo ara ara aynaya bakıp kendimi incelemeye başladım
Canım yeni girdim foruma aradın mı doktoru? Az bişey pembe kan geldiyse pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonra kesildi mi kanaman? Çok geçmiş olsun inşallah kesilmiştirBenım başlarda yoktu son bir aydır sürekli bulantılar im başladı özellikle şu icince midem bulanıyor takma cevreni ben de buraya yazıyordum kızlar bende bulantı neden yok diye ilk aylarda son bir aydır yaşıyorum özellikle sabahları kahvaltıdan önce şu içtiysem anlayacağın bence bulantı nin zamanlaması yoktur diye düşünüyorum benim de şimdi hafif bir kanamam oldu onun için endiseleniyorum sabah ilk işim doktorumu aramak olacak
4 kilo aldım maalesefgünaydın kilo durumlşarı nasıl kızlar. kaç kilo aldınız??
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah. Bi de güzelinden foto atarsan başka bişey istemem :) bide cinsiyet öğren bide çooook mutlu çık doktorun yanından :)Ben mesela su şişesi kaldırsam, öğürüyorum. Tayt giysem öğürüyorum. Sabah evde başladı öğürtüler, İstanbul'a inene dek öğürdüm, iner inmez de kustum ne varsaBebek hareketli ama bendeki durumda alakası ne derece bilemiyorum. Yarın öğreneceğiz, kontrolüm 12'de.
Erken kalkıyorum canım ama benim hiç belli olmuyo bazen geç kalkınca oluyo bazen olmuyo. Sadece çok yersem kesim kusuyorum bide ağır şeylerden az da yesem kusuyorum. Onun haricinde hiç belli olmuyo birden bulantı başlıyo durduk yereBen de bi tek sabah erken kalktigim gunler bulanti oluyo. Sen de sabahlari erken mi kalkiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?