2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Strese hiç gerek yok kızlar hele ki bu dönemde... Çocuklar o kadar kolay atlatıyorlar ki (tabi ana yüreği dayanmıyor)...perşembe günü ondan da güzel haberler alacağız inşallah Can'ım, Allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın, bizlere evlat acısı göstermesin...

Bende canım yaptırmamıştım ben de 10 gün önce yaptırdım; ebe arayacağım seni dedi telefon numaramı aldı; ben şuan 19+6'yım bakalım arar yakında demekki, çok korkuyorum aşıdan ya :)
Benim aşıdan korkmaya fırsatım olmadı bile :)) doktor bugün git yaparlar dedi gittim bir anda yaptılar ilk vururken 4 5 sn baya ağrıdı, şu an hiçbir ağrı yok :) sonrasını bilemem :)

@Aryadeniz38 , Super_anne1411 , @gvn1907 (başka göremediğim etiketlemediğim annişler varsa şimdiden özür dilerim ) kontrolden geldik Can'larım...çok şükür herşey yolunda 20 cm 250 gram olmuşuz doktorumuz uzun boylu olacak paşa dedi... Bu arada benim oğlanın miskinliği doktor huzurunda kanıtlandı anam doktor o kadar dürttü biraz yan yat bekleyelim pozisyon değişsin net göreyim dedi ama hiiiiç istifini bozmadı

rahatına düşkün çıktı seninkide masallah :)
topigin bebeklerinin hepsi bi alem zaten

içini ferah tut inşallah herşey güzel olacak canım benim kaç haftalıkken farketti ki soruyorum ama kusura bakma canım benim ama korkman normal eğer dr sana böyle söylediyse de vardır bir bildiği o yüzden benim içim ferah.

canım hadi gözün aydın diyorum çünkü kuzenimin kızında böbrek genişlemesi vardı ve doğdu şuan 4 yaşında sadece doğduktan sonra 1 sene boyunca kontrol altında kalıyor ve şuan doktor böbrekleri sağlıklı bir kişiden daha iyi çalışıyor dedi yani sıkıntı yok artık sende rahatla bebeğinle tadını çıkarın sana söylenenlerin aynısı onada söylenmişti hatta ultrasyonda bebeğin burnu çok büyük böbreklerinde sıkıntı var kesin down sendromlu denmişti doktor eve gitmeyin hemen alalım demişti kuzenım diyor ya ona uysaydım o an bebeğimden vazgecseydim.

Biz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerde bu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
oyy maşallah şükür iyi haberler gelmişşş yaa 16+1 de gittim boyunu sormayı unutmuşum ama 153gr dedi ya minnak benimki galibaaa :))))

oyy maşallah şükür iyi haberler gelmişşş yaa 16+1 de gittim boyunu sormayı unutmuşum ama 153gr dedi ya minnak benimki galibaaa :))))
FL değeri var kağıtta yazan onu 7 ile Carp boyu verio. Biz 17+6 yiz canım normal haftadan haftaya değişio hemde 20 haftadan sonra baslio kilo alımları artık daha belirgin articak

kızlar merhaba.. bende temmuz annesi olcam allah nasip ederse şifremi unutmuştum şimdi yazmak nasip oldu:) 19+6 günlük hamileyim bende normalde haftaya detaylı ultrasyonumuz var ama dün hafif kanamam olduğu için gittim doktora 350 gram dedi doktor sizce kilosu iyimi bide devlet hastanesinde detaylı yaptıran varmı aranızda nası oluyo bilgi verebilirmi? allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş bende dahil:)

burdayımm canım ben aralarda bakıyorum topiğe. ben 16 haftamın bitmesini bekliyorum doktora gitmek için.
topiğin bebişlerine maaşallah büyüyorlar güzelce bir yandan da bol bol sürprizler yapan şakacı bebişlere rastlıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıkla herkesin gönlüne gore nasip etsin.

sen nasılsın idilcan?

bizde 14 ü bitirdik Allahın izniyle. 12 den sonra rahat döneme adım attık şükür, hayata dönmek gibi bişi. arkada belimde bir kemik acısı var özellikle solda, hamileliğimin başından beri yürürken, geceleri yatakta dönerken ben burdayım diye kendini hissettiren. o neyin nesi giderek artmasa iyi. yaşayanlar var mı acaba benim gibi? hani ayaktayken ayağını kaldırıp çorabını giymeye çalışırken bile batıyor orası.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…