- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.741
Strese hiç gerek yok kızlar hele ki bu dönemde... Çocuklar o kadar kolay atlatıyorlar ki (tabi ana yüreği dayanmıyor)...perşembe günü ondan da güzel haberler alacağız inşallah Can'ım, Allahım hiç kimseyi evladıyla sınamasın, bizlere evlat acısı göstermesin...Ay böyle güzel haberler olsun ya semurcuk beni çok üzdü dun gece oğlundan dolayı çok stresli bende üzüldüm gece uyanıp durdum onun üzüldüğünü o kdr hissettim ki sadece yazılarından Allah herkesin evladını bağışlasın evlat başka bişi düşse snn cnm acıyor rabbim esirgesin
3500 den aşağı olmaz bence canım böyle giderseMaşallah canım sence benim ki kaç doğar :)) 16.haftada 17 cm 313 gr di
Canim maasallah cok sevindim benim kizce 270 grBiz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Benim aşıdan korkmaya fırsatım olmadı bile :)) doktor bugün git yaparlar dedi gittim bir anda yaptılar ilk vururken 4 5 sn baya ağrıdı, şu an hiçbir ağrı yok :) sonrasını bilemem :)Bende canım yaptırmamıştım ben de 10 gün önce yaptırdım; ebe arayacağım seni dedi telefon numaramı aldı; ben şuan 19+6'yım bakalım arar yakında demekki, çok korkuyorum aşıdan ya :)
rahatına düşkün çıktı seninkide masallah :)@Aryadeniz38 ,Super_anne1411 , @gvn1907 (başka göremediğim etiketlemediğim annişler varsa şimdiden özür dilerim ) kontrolden geldik Can'larım...çok şükür herşey yolunda 20 cm 250 gram olmuşuz doktorumuz uzun boylu olacak paşa dedi... Bu arada benim oğlanın miskinliği doktor huzurunda kanıtlandı anam doktor o kadar dürttü biraz yan yat bekleyelim pozisyon değişsin net göreyim dedi ama hiiiiç istifini bozmadı
Maaşallah Can'ımBiz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
sağolcanım doktor muayenede fark etti detaylım çarşamba sabah iple çekiyorum inşallah başka anomali yoksa kendiliğinen kaybolacak. doktorda internette araştırmayı yasakladı bana şimdiye kadar gördüklerimde bi problem çıkmadı dedi ama insan korkuyor işte
canım hadi gözün aydın diyorum çünkü kuzenimin kızında böbrek genişlemesi vardı ve doğdu şuan 4 yaşında sadece doğduktan sonra 1 sene boyunca kontrol altında kalıyor ve şuan doktor böbrekleri sağlıklı bir kişiden daha iyi çalışıyor dedi yani sıkıntı yok artık sende rahatla bebeğinle tadını çıkarın sana söylenenlerin aynısı onada söylenmişti hatta ultrasyonda bebeğin burnu çok büyük böbreklerinde sıkıntı var kesin down sendromlu denmişti doktor eve gitmeyin hemen alalım demişti kuzenım diyor ya ona uysaydım o an bebeğimden vazgecseydim.Merhaba kizlar uzun bekleyisli bol sitresli bir gun oldu ilk olarak sabah cok yogunluk vardi bikac amniyosentez hastasi vardi epey bekledim malesef docent degil asistan perinatolog bakti ama can sagligi olsun bobreklerde genisleme disinda cok sukur bir sikinti gorulmedi birde pozisyondan dolayi kalbi net inceleyemedim dedi bir ay sonra detayliya gelirsin dedi ve yeail alandaymisim ilk gebeligimden falan dolayi sanirim 28.haftadada bize gel dedi bobrekteki genisleme icin bu zaman la anne karninda azalan yada daha buyuyebilen bir durum bazen dogumsonrasida duzelebiyor dedi yalniz down sendromu riskini bir tik arttiran bisey eger ben net kesin ogrenecegim dersen amniyosentez yaptirabilirsin yada % 90 ogrenmek istiyorsan senden alinan kanla bakilabilir ama bunu devlet karsilamiyor dedi bende istemiyorum dedim yani bekleyecegiz zamanla ne olacak insallah kuculur bu rada raporda uterin arterlerde notc yok yaziyo bildigim kadari ile centik oluyo buna sevindim
Cok sukur bugunumuze ben istemeden kafamda daha kotu senaryolar yazmistim Allah a sukur ... cinsiyet icin erkek mi demislerdi dedi benim gozler faltasi yok kiz dedim evet kiz bebek dedi
Maşallah seninkinede 2 hafta büyükmussunuz siz ablasınız masallahCanim maasallah cok sevindim benim kizce 270 gr
oyy maşallah şükür iyi haberler gelmişşş yaa 16+1 de gittim boyunu sormayı unutmuşum ama 153gr dedi ya minnak benimki galibaaa :))))Biz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Kocaman pipisi varmışAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah Hayırlı, sağlıklı olsunlar Bu da usulen ilk cicisi
Eki Görüntüle 1774608
FL değeri var kağıtta yazan onu 7 ile Carp boyu verio. Biz 17+6 yiz canım normal haftadan haftaya değişio hemde 20 haftadan sonra baslio kilo alımları artık daha belirgin articakoyy maşallah şükür iyi haberler gelmişşş yaa 16+1 de gittim boyunu sormayı unutmuşum ama 153gr dedi ya minnak benimki galibaaa :))))
Bende 17+6 dayım 4 kilo aldım normal dedi benimki bugün takma kafana her doktor başka bişi dio bencede normalhttp://www.gebelikdunyasi.com/gebelikte-hamilelikte-ay-ay-kilo-alimi.html
Bu tabloya göre kilo alımım normal görünüyor ama dün doktorum 20.haftada 4 kilo almama çok fazla dedi
tarcin10 canım nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?