2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bizim de bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı :) Herşeyi gayet normal sağlıklı bir bebek çok şükür :) Böyle devam eder inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza alırız bebeklerimizi :) tetanoz aşımı da oldum bu arada.
Geçen hafta da oğlumuzun oda takımını aldık beşiğini de aldık hatta odasına yerleştirdik bile :) Çok güzel oldu :))
Darısı güzel haber bekleyen herkese :)

Canım kaçıncı haftada çağırdılar tetanoz için, beni hala arayan soran yok

idilduam maşallah Paşa'ya uzun boylu olacak kuzu bizede geçen ay uzun boylu olucak dedi 16.haftada 17 cm di :))
Günün ilk haberi senden son haberde benden olacak sanırım :))
Kızımın bu hafta ultrason uyla karsilastrdim 10 gr az yarım cm uzun kızımda önde gidiodu boy kilo inşallah 3500 den az doğmaz oglusta

Bende çikolata yemedim ama maşallah dans ediodu içerde yesem ne olcakti acaba sende inşallah güzel hbrler le gelll canım

Ben bi hastaneden randevu alcm da detaylı için bu 4 d mi 2d mi yoksa renkli mi hangisi oluyo bana bi yardımcı olurmusun matsiyahoje é de sordum bi El atın bana

Hayırlı olsun semurr sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah :) Oğluna da şimdiden geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Merhaba kizlar uzun bekleyisli bol sitresli bir gun oldu ilk olarak sabah cok yogunluk vardi bikac amniyosentez hastasi vardi epey bekledim malesef docent degil asistan perinatolog bakti ama can sagligi olsun bobreklerde genisleme disinda cok sukur bir sikinti gorulmedi birde pozisyondan dolayi kalbi net inceleyemedim dedi bir ay sonra detayliya gelirsin dedi ve yeail alandaymisim ilk gebeligimden falan dolayi sanirim 28.haftadada bize gel dedi bobrekteki genisleme icin bu zaman la anne karninda azalan yada daha buyuyebilen bir durum bazen dogumsonrasida duzelebiyor dedi yalniz down sendromu riskini bir tik arttiran bisey eger ben net kesin ogrenecegim dersen amniyosentez yaptirabilirsin yada % 90 ogrenmek istiyorsan senden alinan kanla bakilabilir ama bunu devlet karsilamiyor dedi bende istemiyorum dedim yani bekleyecegiz zamanla ne olacak insallah kuculur bu rada raporda uterin arterlerde notc yok yaziyo bildigim kadari ile centik oluyo buna sevindim
Cok sukur bugunumuze ben istemeden kafamda daha kotu senaryolar yazmistim Allah a sukur ... cinsiyet icin erkek mi demislerdi dedi benim gozler faltasi yok kiz dedim evet kiz bebek dedi

Çok şükür cnm ya daha gelişen bebek bunlar inş doğunca hiç bişeyi kalmaz

Ben kayıt yaptırmmaıştım bugüne kadar aile hekimliğine, bugün doktorum söyledi kaydını yaptır bu hafta içinde aşıyı vururlar zaten dedi 19+2 deyim şu an ama bebek 20+2 :)

Bende canım yaptırmamıştım ben de 10 gün önce yaptırdım; ebe arayacağım seni dedi telefon numaramı aldı; ben şuan 19+6'yım bakalım arar yakında demekki, çok korkuyorum aşıdan ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…