2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar günaydın, dün kontrolümüz vardı. ben hızla kilo alıyorken bebeğim bir hafta geride kilosu neden olabilir? öneriniz varmı?

kızlar günaydın, dün kontrolümüz vardı. ben hızla kilo alıyorken bebeğim bir hafta geride kilosu neden olabilir? öneriniz varmı?
Olabilir tatlım korkma yani bu ölçümler kimsede doğru çıkmıyor bnm büyük oğlanda başlarda geri idi sonradan tosuncuk doğdu maşallah sen bebişe yarayan şeyler yemeye çalışıy muzun üstüne pekmez dok ye ev ayranı ya günde 2-3 bardak iç kaşar peyniri tüket ekmeği kesmeye çalış Allah ın izniyle haftasına dönecektir zaten 20. Haftadan sonrası önemli gelişimi için

Özeldemi yaptırmış canım ben devlete gidicem Zeynep kamile yarın sabahtan inşallah

Aynen özelde yaptırmış, devlette 3d ve 4d gösterir mi bilmiyorum ama organ ölçümleri vs zaten normal usg görüntüsünde oluyor.

Devlette herhangi bir ücret veriyormusun? Aslında kendi doktorumun cihazı çok iyi (özele gidiyorum) her gittiğimde mutlaka organ ölçümlerini vs alıyor; bir nevi ayrıntılı ultrason şeklinde görüntülüyor. Kendisi de söyledi zaten bir sıkıntı olsa burda görürdüm ben de, ama 2. bir göz baksın içimiz rahatlasın dedi. Şuan 250TL'ye buldum .

Çok geçmiş olsun kendinizi çok yormayin çalışıyor musunuz ev hanımı mi bana da eş böyle kalırsa sezeryan olur en kötü ihtimalle dedi yerinin değişme ihtimali var demek ki siz kaç haftalıksiniz

Çalışanım ama heyet raporu verdi dr im ..
16+4 Deyiz çok şükür..
Sürekli yatıyorum ..
K validem var saolsun o bakıyor
Hayırlarla bakalım

Bebeklerinin.ismine karar veren varmı biz mi çok.erken davrandik :)

Biz verdik canım, zaten eşimle hep kızımız olsun istiyorduk çok da düşünmeden sevdiğimiz ismi koyduk, daha değişmedi çevremizdeki herkeste alıştı. Bakalım daha 20 hafta var son dakika değişir mi? Sanmıyorum

İsim yok hala bizim ben Pamir istiyorum aslında oğlansa ama eşim hoş değil diyor soğuttu benide isimden daha bişi yok bizde erkek bebeğe isim koymakta zor iş kız olsa ismi hazırda ama bakalım nasip. :)

Hay maşaallah büyümüşsünüz
Sen ya da eşin uzun boylu Muş'unuz
İyi olmasına iyi olmanıza çok çöm sevindim Rabb im yar ve yardımcımız olsun iniaallah
İkimizde uzun boyumuz canım ailelerde uzun benim kızım 3.5 yaşında ama 5 yaş boyunda ztn maşallah boy var çok sukur

devlette ücret almıyorlatr. dediğin gibi normale bende özele gdiyoru bakıyorlar ölçüyorlar ama detaylıda damara dudağa burna kadar inceliyorlar detaylı şart bence canım.

devlette ücret almıyorlatr. dediğin gibi normale bende özele gdiyoru bakıyorlar ölçüyorlar ama detaylıda damara dudağa burna kadar inceliyorlar detaylı şart bence canım.

Aynen katılıyorum; mesela biz her gittiğimizde mutlaka temiz-kirli kan damarlarına tek tek bakıyor doktor uzun uzun gözden birşey kaçırmamak için, tüm kemiklerinin ölçümlerini alıyor eşit mi diye, çok şükür şimdilik sıkıntı yok benimde 3 hafta sonra baya büyümüş oalcak merakla bekliyorum

İnşallah boylu poslu olsun minnoslarimiz senin randewu kacta
Randevulu değilim canım öğleden sonra az hastası oluyor gidicez eşim kahvaltısını edince 2 gibi orda olurum sanırım yazarım ben :) bnm minnoş bgn çok hareketli sağıma geçmiş tepip duruyor ayağını bacağını yidiğim

idilduam maşallah Paşa'ya uzun boylu olacak kuzu bizede geçen ay uzun boylu olucak dedi 16.haftada 17 cm di :))
Günün ilk haberi senden son haberde benden olacak sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…