- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.701
Ne iyi olurdu :) küçük bebeği özlemişim oğlan eşek kdr olduKaralar bağlamak yok bak ne güzel hayali bile insanı heyecanlandırıyor, kaldı ki onlar bizim göbüşümüzde :)) Ayy yine sevgim kabardı bak, ben bebek görmeye gidiyorum bugün gel sen de bebek sevelim
Maşallah maşallah boylu olacak desene :) ilk güzel haberimizsin cnm darısı bizlere :)Biz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Anladım canım @elmirasalih ve sen önemli bi noktaya parmak basmışsınoz. Bütçesi olan yaptırmalı tabi. Allah kullanmak zorunsa bıraktırmasın inşallah. Ben yaptıramıcam inşallah pişman olmam
Hay maşaallah büyümüşsünüzBiz geldik bebisimiz gayet iyi bacaklarini bağdaş kurmuş takılıo içerdebu arada boyumuz 19.5 cm kilomuz 242 gr olmuş
Olabilir tatlım korkma yani bu ölçümler kimsede doğru çıkmıyor bnm büyük oğlanda başlarda geri idi sonradan tosuncuk doğdu maşallah sen bebişe yarayan şeyler yemeye çalışıy muzun üstüne pekmez dok ye ev ayranı ya günde 2-3 bardak iç kaşar peyniri tüket ekmeği kesmeye çalış Allah ın izniyle haftasına dönecektir zaten 20. Haftadan sonrası önemli gelişimi içinkızlar günaydın, dün kontrolümüz vardı. ben hızla kilo alıyorken bebeğim bir hafta geride kilosu neden olabilir? öneriniz varmı?
Özeldemi yaptırmış canım ben devlete gidicem Zeynep kamile yarın sabahtan inşallah
Çok geçmiş olsun kendinizi çok yormayin çalışıyor musunuz ev hanımı mi bana da eş böyle kalırsa sezeryan olur en kötü ihtimalle dedi yerinin değişme ihtimali var demek ki siz kaç haftalıksiniz
Bebeklerinin.ismine karar veren varmı biz mi çok.erken davrandik :)
hadi hayırlsıı canıımm güzel haberlerle gel inşallahHihihi bende şaşırmam sevindirik olurum aksinehayırlsıı neyse o olsun tatlım
İkimizde uzun boyumuz canım ailelerde uzun benim kızım 3.5 yaşında ama 5 yaş boyunda ztn maşallah boy var çok sukurHay maşaallah büyümüşsünüz
Sen ya da eşin uzun boylu Muş'unuz
İyi olmasına iyi olmanıza çok çöm sevindim Rabb im yar ve yardımcımız olsun iniaallah
İnşallah boylu poslu olsun minnoslarimiz senin randewu kactaMaşallah maşallah boylu olacak desene :) ilk güzel haberimizsin cnm darısı bizlere :)
Aynen özelde yaptırmış, devlette 3d ve 4d gösterir mi bilmiyorum ama organ ölçümleri vs zaten normal usg görüntüsünde oluyor.
Devlette herhangi bir ücret veriyormusun? Aslında kendi doktorumun cihazı çok iyi (özele gidiyorum) her gittiğimde mutlaka organ ölçümlerini vs alıyor; bir nevi ayrıntılı ultrason şeklinde görüntülüyor. Kendisi de söyledi zaten bir sıkıntı olsa burda görürdüm ben de, ama 2. bir göz baksın içimiz rahatlasın dedi. Şuan 250TL'ye buldum .
Biz de büyük anneanneye gidiyoruz bugün kahvaltıyaAfiyet olsun bol bol ye Öpüyoree
devlette ücret almıyorlatr. dediğin gibi normale bende özele gdiyoru bakıyorlar ölçüyorlar ama detaylıda damara dudağa burna kadar inceliyorlar detaylı şart bence canım.
Randevulu değilim canım öğleden sonra az hastası oluyor gidicez eşim kahvaltısını edince 2 gibi orda olurum sanırım yazarım ben :) bnm minnoş bgn çok hareketli sağıma geçmiş tepip duruyor ayağını bacağını yidiğimİnşallah boylu poslu olsun minnoslarimiz senin randewu kacta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?