2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Nerede yaptiracagin konusunda yardımcı olacaktır arkadaşlar canim. Benim.bilgim yok. Ama dualarim seninle. Her zaman iyi dusun iyı olsun

Teşekkür ederim canım... Hep böyle güzel haberler alalım inşallah

Gözün aydın kuzum, valla hep gelin ellerine kaldık ne olcek bu halimiz oohh topik şenlensin güzel haberlerle

Canım istanbul anadolu yakasi Ataşehir de gümrüge yakın tavsiye ederim bir kaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum arkadaşım benim yerime bakmış çok beğenmiş
Ah canım benim sağlasın
Ben avrupa yakasındayim anadolu yakasını pek bilmiyorum kadıköye gelsem hangi vasıtaya binebilirim yada metroyla hangi durakta inebilirim seni uğraştıriyorum biraz kusura bakma canımmm

Canım bende yaptırdım testi Dr kesinlikle yurt dişini önerdi nedeni ise ilk Amerika'da yapılmaya başlanmış ve yaptıkları hasta sayısı oyuzden cok fazla düzende ise cok yeni yapılıyor nekadar güvenilir belli degil bazı yerler bu ısı ticarete dökmüş oyuzden ben yurt disina yollDim.

Gectigimiz persembe yaptirdim canim.Cok agirdi kolum.yaparken hicbirsey hissetmiyosun ama sonradan cok agirdi.4 gun gecmis ustunden hala elimi gezdirince agri oluyo
Bende oazartesi yaotircam canim 20+1 olunca

Merhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Bizim için dua eden tüm arkadaşlara
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese

Kızlar yeni eve geldim okuyalbilğim kadarıyla herkesin kontrolleri iyi gecmiş gözünüz aydın minnoşlarınızı sağlıkla alın kucağınıza inşallah tek tek Alıntı yapamadım çok yoruldum bugün.öpüyorum hepinizi

Bende yaptırdım amniyosentez canım sonucum temiz çıktı Şükürler olsun.seninli de öyle çıkacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut

İniaallah Can'ım
Rabb im yar ve yardımcımız olsun inşaallah cümlemizin
Yüreğini ferah tut inşaallah güzel sonuçlar alırsın

Bende yaptırdım amniyosentez canım sonucum temiz çıktı Şükürler olsun.seninli de öyle çıkacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut

Çok şükür
Rabb im daim etsin güzellikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…