- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.781
Nerede yaptiracagin konusunda yardımcı olacaktır arkadaşlar canim. Benim.bilgim yok. Ama dualarim seninle. Her zaman iyi dusun iyı olsunMerhaba kızlar,
Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım
Teşekkür ederim canım... Hep böyle güzel haberler alalım inşallahKısslarrr hava 20 derece ve biz bahçede oglumla kosturmaktan yorulduk :)
@DraconianX oooo oğluş geliyormuş hemidee annesini tulumunu almış, sağlıkla giysin :)
idilduam keyifci oğluna dokunma içerden bir çıksın size gostercek gununuzu.onun hesabını yapıyordur :))
@kalinkam inşallah hemencik kaybolur o ufak sıkıntı canim.
D Daisymom kontrol güzel geçmiş tebrikler :)
@semurcan canim ikinci oğluşun abisine şans getirecek, abisi de ameliyatini en sağlıklı şekilde atlatacak inşallah. Genizeti ve kulağa tüp ameliyatını 15gun sonra abimin oğlu da olacak. Dualarimiz sizinle..
@sssn bolca dinlen kuzum hiç endişe etme o bebek yukarı çıkacak
@tellinaz bebişin sağlıkla gelsin bacım:)
@gvn1907 canim seni çok merak etmiştim en sonunda sende yazdın. İki oğlan anası olarak iki oğlan anasını tebrik ediyorum. Gelin sevicez artık
Atladıklarım varsa nolur kusuruma bakmasın. Tam bir saattir yazicam diye ugrasiyorum.
Hepinizin gözü aydın inşallah
Gözün aydın kuzum, valla hep gelin ellerine kaldık ne olcek bu halimizGüzeller henüz eve giremedim gezmedeyim bebiş çok iyi erkekmiş utanmadan pipi gösterdihaftasında uyumlu oynak bişi 1 ay sonraya detaylı istedi doktor iyi ama buda bnm bildiklerimin yanında bayağı pısırık kalıyor oğluma iyi davrandı sevdide :) detaylar eve gidince artık inşallah herkesin iyi geçmiştir tek tek meraktayım öptüm
Teşekkür ederim, iyi düşünmeye çabalıyorum ama içim içimi yiyorNerede yaptiracagin konusunda yardımcı olacaktır arkadaşlar canim. Benim.bilgim yok. Ama dualarim seninle. Her zaman iyi dusun iyı olsun
Ah canım benim sağlasınCanım istanbul anadolu yakasi Ataşehir de gümrüge yakın tavsiye ederim bir kaç hafta sonra gitmeyi düşünüyorum arkadaşım benim yerime bakmış çok beğenmiş
Kızlar nefes darlığı çekiyor musunuz ben azıcık iş yaşam nefes nefese kalıyorum siz de böyle bir sıkıntı var mi
Canım bende yaptırdım testi Dr kesinlikle yurt dişini önerdi nedeni ise ilk Amerika'da yapılmaya başlanmış ve yaptıkları hasta sayısı oyuzden cok fazla düzende ise cok yeni yapılıyor nekadar güvenilir belli degil bazı yerler bu ısı ticarete dökmüş oyuzden ben yurt disina yollDim.Merhaba kızlar,
Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım
Bende oazartesi yaotircam canim 20+1 oluncaGectigimiz persembe yaptirdim canim.Cok agirdi kolum.yaparken hicbirsey hissetmiyosun ama sonradan cok agirdi.4 gun gecmis ustunden hala elimi gezdirince agri oluyo
Merhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Bizim için dua eden tüm arkadaşlara
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Bende yaptırdım amniyosentez canım sonucum temiz çıktı Şükürler olsun.seninli de öyle çıkacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tutMerhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Gözünüz aydın. Inşallah temiz cikar. Çok korkuyorum. Sonuc kötü çıksa ne yaparim benBende yaptırdım amniyosentez canım sonucum temiz çıktı Şükürler olsun.seninli de öyle çıkacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut
İniaallah Can'ımMerhaba arkadaşlar
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Bende yaptırdım amniyosentez canım sonucum temiz çıktı Şükürler olsun.seninli de öyle çıkacak Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut
İniaallah Can'ım
Rabb im yar ve yardımcımız olsun inşaallah cümlemizin
Yüreğini ferah tut inşaallah güzel sonuçlar alırsın
Çok teşekkürler. Inşallah
Çok şükür
Rabb im daim etsin güzellikleri
Çıkmaz Allah'ın izniyle dua et canım benimGözünüz aydın. Inşallah temiz cikar. Çok korkuyorum. Sonuc kötü çıksa ne yaparim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?