- 15 Ağustos 2015
- 4.964
- 3.590
- 133
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.761
içini ferah tut inşallah herşey güzel olacak canım benim kaç haftalıkken farketti ki soruyorum ama kusura bakma canım benim ama korkman normal eğer dr sana böyle söylediyse de vardır bir bildiği o yüzden benim içim ferah.
içini ferah tut inşallah herşey güzel olacak canım benim kaç haftalıkken farketti ki soruyorum ama kusura bakma canım benim ama korkman normal eğer dr sana böyle söylediyse de vardır bir bildiği o yüzden benim içim ferah.
acaba doktora çok sık gitim ya pndanmı oldu diye düşünmedende edemiyorum.
FL değeri var kağıtta yazan onu 7 ile Carp boyu verio. Biz 17+6 yiz canım normal haftadan haftaya değişio hemde 20 haftadan sonra baslio kilo alımları artık daha belirgin articak
oyy maşallah şükür iyi haberler gelmişşş yaa 16+1 de gittim boyunu sormayı unutmuşum ama 153gr dedi ya minnak benimki galibaaa :))))
eve gidince bakayım hemen merak ettimm :)ayy tombiş olsun ya sağlıkla tabi ben tombiş bebeklere bayılıyorum :)FL değeri var kağıtta yazan onu 7 ile Carp boyu verio. Biz 17+6 yiz canım normal haftadan haftaya değişio hemde 20 haftadan sonra baslio kilo alımları artık daha belirgin articak
iyi bari :) bian herkeste okuyunca şaşırdım :)yok gayet normal bence canım.
FL çarpı 7 boyu verio cnim çok eminim nerden baksan öyle yazar sonuç onu verio yanlış hatrladin belkidefl bende 2,22 yazıyo yanlış hatırlamıyosam boyu 15,5 tu canım yanlış biliyo olmayasın.ya da ben yanlış hatırlıyoruminanırmısın 2 ile çarp anladım allahhhıımmm ne olacak benim bu halim sorry evet doğru diyorsun.
Biz iyiyiz şükür bugün kontrol vRdi geldik seni merak ettik naptin diye baya dir yazmadin çünkü.kemij ağrısı ile ilgili bi bilgim yok belki olanlar fikir verebilir.az kalmış doktor konttolunuzeburdayımm canım ben aralarda bakıyorum topiğe. ben 16 haftamın bitmesini bekliyorum doktora gitmek için.
topiğin bebişlerine maaşallah büyüyorlar güzelce bir yandan da bol bol sürprizler yapan şakacı bebişlere rastlıyorum. Allah hayırlısıyla sağlıkla herkesin gönlüne gore nasip etsin.
sen nasılsın idilcan?
bizde 14 ü bitirdik Allahın izniyle. 12 den sonra rahat döneme adım attık şükür, hayata dönmek gibi bişi. arkada belimde bir kemik acısı var özellikle solda, hamileliğimin başından beri yürürken, geceleri yatakta dönerken ben burdayım diye kendini hissettiren. o neyin nesi giderek artmasa iyi. yaşayanlar var mı acaba benim gibi? hani ayaktayken ayağını kaldırıp çorabını giymeye çalışırken bile batıyor orası.
5li parça banada az geldi sanki çocuk kusuyo yada süt dökülüyor bişey oluyo değiştirimek gerekiyor sürekli ben bidaha bakayım e bebeğe falan ama en az 2 takım almak lazım en az diye düşünüyorum@Aryadeniz38subitkisi haftasonu chicco 'ya girdim. Orada çalışan kız 5 parçalık hastahane çıkışlarını önerdi. Bunlar yeterli oluyor daha fazlasına gerek yok dedi. İçinde bir tane body, tulum, şapka, eldiven ve önlük var. Fiyat olarak kampanya vardı hatırlamıyorum ama uygundu. Gerçi almadım istediğim renk kalmamıştı. Çevremdeki çoğu kişide yeterli olacağı görüşünde...
Insallah bobrekleri normale doner. Benim bebegimin de midesi.Merhaba kizlar uzun bekleyisli bol sitresli bir gun oldu ilk olarak sabah cok yogunluk vardi bikac amniyosentez hastasi vardi epey bekledim malesef docent degil asistan perinatolog bakti ama can sagligi olsun bobreklerde genisleme disinda cok sukur bir sikinti gorulmedi birde pozisyondan dolayi kalbi net inceleyemedim dedi bir ay sonra detayliya gelirsin dedi ve yeail alandaymisim ilk gebeligimden falan dolayi sanirim 28.haftadada bize gel dedi bobrekteki genisleme icin bu zaman la anne karninda azalan yada daha buyuyebilen bir durum bazen dogumsonrasida duzelebiyor dedi yalniz down sendromu riskini bir tik arttiran bisey eger ben net kesin ogrenecegim dersen amniyosentez yaptirabilirsin yada % 90 ogrenmek istiyorsan senden alinan kanla bakilabilir ama bunu devlet karsilamiyor dedi bende istemiyorum dedim yani bekleyecegiz zamanla ne olacak insallah kuculur bu rada raporda uterin arterlerde notc yok yaziyo bildigim kadari ile centik oluyo buna sevindim
Cok sukur bugunumuze ben istemeden kafamda daha kotu senaryolar yazmistim Allah a sukur ... cinsiyet icin erkek mi demislerdi dedi benim gozler faltasi yok kiz dedim evet kiz bebek dedi
Dün gittiler şükür canım bugun temizlige verdim kendimi fena da grip bulastirdilar bana gittilerTellim nazımm hg kuzum nerelerdesin ya özledik valla :) ay gözün aydın ya oğluna bacı geliyor he :) çok sevindim :) bnm ümitlerim yeşerdi bak bgn banada kız diyebilir herhaldeyesil33 biz oğlanlarla mı yaşlanacaz yoksa kız kaderdaşım bnm :) kaynana kayınbaba gitmedi sanırım hala yyazık sana ya
Utanmazlar iste hemen pipi gosteriyorlar şekerim :) severim o minik erkekiGüzeller henüz eve giremedim gezmedeyim bebiş çok iyi erkekmiş utanmadan pipi gösterdihaftasında uyumlu oynak bişi 1 ay sonraya detaylı istedi doktor iyi ama buda bnm bildiklerimin yanında bayağı pısırık kalıyor oğluma iyi davrandı sevdide :) detaylar eve gidince artık inşallah herkesin iyi geçmiştir tek tek meraktayım öptüm
Bana 20. Hafta gelin demişlerdi canım daha gitmedimCanım kaçıncı haftada çağırdılar tetanoz için, beni hala arayan soran yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?