2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

19 hafta başında fark etti önceki hafta hiç bişe yoktu

acaba doktora çok sık gitim ya pndanmı oldu diye düşünmedende edemiyorum.

FL değeri var kağıtta yazan onu 7 ile Carp boyu verio. Biz 17+6 yiz canım normal haftadan haftaya değişio hemde 20 haftadan sonra baslio kilo alımları artık daha belirgin articak

fl bende 2,22 yazıyo yanlış hatırlamıyosam boyu 15,5 tu canım yanlış biliyo olmayasın.ya da ben yanlış hatırlıyorum inanırmısın 2 ile çarp anladım allahhhıımmm ne olacak benim bu halim sorry evet doğru diyorsun.

FL değeri var kağıtta yazan onu 7 ile Carp boyu verio. Biz 17+6 yiz canım normal haftadan haftaya değişio hemde 20 haftadan sonra baslio kilo alımları artık daha belirgin articak
eve gidince bakayım hemen merak ettimm :)ayy tombiş olsun ya sağlıkla tabi ben tombiş bebeklere bayılıyorum :)

Bugun bizimde kontrolumuz vardi.430 gr civari cikti bebisimiz.butun olcumleri haftasiyla cok uyumlu.Fakat benim bebegim hala cok asagida yukari cikmiyo bir turlu.Bol bol yatip dinlenmem gerekiyomus ve progestan verdi maalesef

FL çarpı 7 boyu verio cnim çok eminim nerden baksan öyle yazar sonuç onu verio yanlış hatrladin belkide

Biz iyiyiz şükür bugün kontrol vRdi geldik seni merak ettik naptin diye baya dir yazmadin çünkü.kemij ağrısı ile ilgili bi bilgim yok belki olanlar fikir verebilir.az kalmış doktor konttolunuze

5li parça banada az geldi sanki çocuk kusuyo yada süt dökülüyor bişey oluyo değiştirimek gerekiyor sürekli ben bidaha bakayım e bebeğe falan ama en az 2 takım almak lazım en az diye düşünüyorum

Insallah bobrekleri normale doner. Benim bebegimin de midesi.
Bnde 24. Haftamda detayli ultrasona gircem. Baska bisey cikar diye de cok korkuyorum. Ama icimin rahat etmesi icin detayli ultrason sart. Ben inaniyorum ki bebeklerimiz zamanla duzelecek.

Güzeller henüz eve giremedim gezmedeyim bebiş çok iyi erkekmiş utanmadan pipi gösterdi haftasında uyumlu oynak bişi 1 ay sonraya detaylı istedi doktor iyi ama buda bnm bildiklerimin yanında bayağı pısırık kalıyor oğluma iyi davrandı sevdide :) detaylar eve gidince artık inşallah herkesin iyi geçmiştir tek tek meraktayım öptüm

Dün gittiler şükür canım bugun temizlige verdim kendimi fena da grip bulastirdilar bana gittiler aynen canim üçüncüye kismet :)

Utanmazlar iste hemen pipi gosteriyorlar şekerim :) severim o minik erkeki

Merhaba kızlar,

Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım

Kısslarrr hava 20 derece ve biz bahçede oglumla kosturmaktan yorulduk :)

DraconianX oooo oğluş geliyormuş hemidee annesini tulumunu almış, sağlıkla giysin :)
idilduam keyifci oğluna dokunma içerden bir çıksın size gostercek gununuzu.onun hesabını yapıyordur :))
kalinkam inşallah hemencik kaybolur o ufak sıkıntı canim.
D Daisymom kontrol güzel geçmiş tebrikler :)
semurcan canim ikinci oğluşun abisine şans getirecek, abisi de ameliyatini en sağlıklı şekilde atlatacak inşallah. Genizeti ve kulağa tüp ameliyatını 15gun sonra abimin oğlu da olacak. Dualarimiz sizinle..
S sssn bolca dinlen kuzum hiç endişe etme o bebek yukarı çıkacak
tellinaz bebişin sağlıkla gelsin bacım:)
1cicek3bocek canim seni çok merak etmiştim en sonunda sende yazdın. İki oğlan anası olarak iki oğlan anasını tebrik ediyorum. Gelin sevicez artık

Atladıklarım varsa nolur kusuruma bakmasın. Tam bir saattir yazicam diye ugrasiyorum.

Hepinizin gözü aydın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…