2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Aaa yeni gördüm mesajını çok şükür artık kesin oğluşun hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bizlerin başına

Zeynep kamilden randevu alan var topik te ama ben alamadım o yüzden özel güngörene gitcm fiyat çok uygun geldi 185 lira öğrenciyim olarak düşünmek zorundaym bunu :) ama devlet için alan arkadaş sabah 8:30 da açılıyo randevu dedi o baya uğraşmış olmuş 8:25 te denemeye başlamış bir hafta öyle uğraşıp aldı tabi istanbuldamısın sen nerdesin bilmyrm

eve gidince bakayım hemen merak ettimm :)ayy tombiş olsun ya sağlıkla tabi ben tombiş bebeklere bayılıyorum :)
Evet tombişler doğunca 2-3 aylık gibi duruyo gerçekten tam sevinmelik gerçi Hee türlü sevilir de karnına yavrusu şahsn görünürmüş die bi laf var ya yerim ben onu mesela :)))

merhaba sevgili anneler.bugün nihayet cinsiyetimiz belli oldu önce kız sonra erkek denmişti artık kesinleşti bir kızım olucak inşallah.boy 22 cm kilo 260 gr.@tommbik listeye ekleyebilirmisin canım.başından beri kendimide senide hep kız hissediyordum zaten.benim bulantılarda hala devam ediyor.önceleri her gün çıkarırken şimdilerde iki günde bir çıkarıyorum.bu arada nefes darlığıda var şimdilerde çok daha fazla yorulmaya başladım.aşı zamanımda gelmiş yarında onu yaptırıcam inşallah.kendinize iyi bakın hoşçakalın fıstıklar.

Inş cnm hayırlı haberlerini Beklyrz dualarımız seninle

Cnm maşallah opluşuna :) yeni okumaya başladım eve yeni geldim meraktayım herkesi :) sağlıkla gelsin bebişkon inşallah ❤

Kızlar biz geldik 2 oğlan anası olarak
Cok sukur ayrintilimiz çok güzel geçti bir problem yok fındığım hareketli bir ara bağdaş kurmuştu geçmişi çok okuyamadim umarım herkesin güzel geçmiştir kontrolleri
Haftasıyla uyumlu bir kuzu çok şükür sizi opuyoruz

38 bana zor cnm zaten yanlarım var eccuk obur ay alırız dedi eşim bi o eksiğim var zaten bakacağım bayılıcam artık nerde bulursam :) sağol bilgi için

Büyümüş senin oglusta maşallah Allaha Şükür siz atlattiniz ayrıntılı yi darısı başımıza inşallah ya bende cok sttesliyim bakalım inşallah iyi sonuçlar aliriz

Merhaba anne adayları ve melekleri ne zamandır giremiyorum cinsiyetimiz belli değil bi kız bi erkek dedi doktor
Myomum aynı duruyor işallah büyümez.
Bu arada doktor bana hem decavit hemde folik+demir verdi sizcede çok değilmi zaten decavit kabız etti beni
Herkeze sağlık dolu günler

gözün aydııııın :))

düzen laboratuarları herzaman ilk tercihim olmuştur, özellikle bebeklerim için ancak bu testi yaptırmadığım için birşey diyemem. sonuna kadar güvenirim ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…