- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.801
Aminn canım benim hepimizin bebeği Allah'a emanetİniaallah Can'ım
Rabb im yar ve yardımcımız olsun inşaallah cümlemizin
Yüreğini ferah tut inşaallah güzel sonuçlar alırsın
Çok şükür
Rabb im daim etsin güzellikleri
Aaa yeni gördüm mesajını çok şükür artık kesin oğluşun hayırlı uğurlu olsun cnm darısı bizlerin başınaGüzeller henüz eve giremedim gezmedeyim bebiş çok iyi erkekmiş utanmadan pipi gösterdihaftasında uyumlu oynak bişi 1 ay sonraya detaylı istedi doktor iyi ama buda bnm bildiklerimin yanında bayağı pısırık kalıyor oğluma iyi davrandı sevdide :) detaylar eve gidince artık inşallah herkesin iyi geçmiştir tek tek meraktayım öptüm
Zeynep kamilden randevu alan var topik te ama ben alamadım o yüzden özel güngörene gitcm fiyat çok uygun geldi 185 lira öğrenciyim olarak düşünmek zorundaym bunu :) ama devlet için alan arkadaş sabah 8:30 da açılıyo randevu dedi o baya uğraşmış olmuş 8:25 te denemeye başlamış bir hafta öyle uğraşıp aldı tabi istanbuldamısın sen nerdesin bilmyrmkızlar merhaba.. bende temmuz annesi olcam allah nasip ederse şifremi unutmuştum şimdi yazmak nasip oldu:) 19+6 günlük hamileyim bende normalde haftaya detaylı ultrasyonumuz var ama dün hafif kanamam olduğu için gittim doktora 350 gram dedi doktor sizce kilosu iyimibide devlet hastanesinde detaylı yaptıran varmı aranızda nası oluyo bilgi verebilirmi? allah hepinize bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inş bende dahil:)
Evet tombişler doğunca 2-3 aylık gibi duruyo gerçekten tam sevinmelik gerçi Hee türlü sevilir de karnına yavrusu şahsn görünürmüş die bi laf var ya yerim ben onu mesela :)))eve gidince bakayım hemen merak ettimm :)ayy tombiş olsun ya sağlıkla tabi ben tombiş bebeklere bayılıyorum :)
Inş cnm hayırlı haberlerini Beklyrz dualarımız seninleMerhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Bizim için dua eden tüm arkadaşlara
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Ayyy sen antalyada misin yaaa ben antalyaliyim offff özledim antalyayiBu benim minnak leblebim :)))
Cnm maşallah opluşuna :) yeni okumaya başladım eve yeni geldim meraktayım herkesi :) sağlıkla gelsin bebişkon inşallah ❤L Light Of God , @aylinnalpr ,1cicek3bocek (başka göremediğim etiketlemediğim annişler varsa şimdiden özür dilerim ) kontrolden geldik Can'larım...çok şükür herşey yolunda 20 cm 250 gram olmuşuz doktorumuz uzun boylu olacak paşa dedi... Bu arada benim oğlanın miskinliği doktor huzurunda kanıtlandı anam doktor o kadar dürttü biraz yan yat bekleyelim pozisyon değişsin net göreyim dedi ama hiiiiç istifini bozmadı
38 bana zor cnm zaten1cicek3bocek canım lcw salopet vardı öğlen hemde 45 tl ye düşmüş 38 beden kalmış tek akşam alırım dedim bi baktım akşam yok hemde çok guseldi kaçırdım yaa çok canım sıkıldı şimdi pahali mi alicam ya
Büyümüş senin oglusta maşallah Allaha Şükür siz atlattiniz ayrıntılı yi darısı başımıza inşallah ya bende cok sttesliyim bakalım inşallah iyi sonuçlar alirizKızlar biz geldik2 oğlan anası olarak
Cok sukur ayrintilimiz çok güzel geçti bir problem yok fındığım hareketli bir ara bağdaş kurmuştugeçmişi çok okuyamadim umarım herkesin güzel geçmiştir kontrolleri
Haftasıyla uyumlu bir kuzu çok şükür sizi opuyoruz
Güzeller henüz eve giremedim gezmedeyim bebiş çok iyi erkekmiş utanmadan pipi gösterdihaftasında uyumlu oynak bişi 1 ay sonraya detaylı istedi doktor iyi ama buda bnm bildiklerimin yanında bayağı pısırık kalıyor oğluma iyi davrandı sevdide :) detaylar eve gidince artık inşallah herkesin iyi geçmiştir tek tek meraktayım öptüm
Merhaba kızlar,
Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?