- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.821
Kızlar biz geldik2 oğlan anası olarak
Cok sukur ayrintilimiz çok güzel geçti bir problem yok fındığım hareketli bir ara bağdaş kurmuştugeçmişi çok okuyamadim umarım herkesin güzel geçmiştir kontrolleri
Haftasıyla uyumlu bir kuzu çok şükür sizi opuyoruz
Cnm anca yazabildim bak bobrek yetişkinler de bile büyüyebiliyor da küçülebiliyor Allah ım başka dert vermesin yeter ki bu geçer bnm dusunceme gore başka problemide yokmuş maşallah fındık kızına severim onu :) uzulme takma kafana sakın kontrollerini ihmal etmeKizlar donuste kendi doktoruma ugradim perinatolog raporunu gosterdim anlattim baska bir sorun gorulmemis sadece bobrek genislemesinin bir problem yaratacagini sanmiyorumdedi biraz daha rahatladim... simdi uc hafta sonra detayli usg ye gidecegim birde 28.haftada tekrar perinatologa gidecegim
Decavit demir ve balık hapı aliorum canım decaviti herkes kulanıo demir eksiklik varsa muhakkak kullanılır ztn.balik yemessende balık hapı =))) bende 3 tane ilaç içmekten nefret ediorum ama mecbur canım napalım. Decavit çok şükür bana bişi yapmadi ama ben günde 2 tane kuru incir ve bol su iciorum sende bir dene istersenMerhaba anne adayları ve melekleri ne zamandır giremiyorum cinsiyetimiz belli değil bi kız bi erkek dedi doktor
Myomum aynı duruyor işallah büyümez.
Bu arada doktor bana hem decavit hemde folik+demir verdi sizcede çok değilmi zaten decavit kabız etti beni
Herkeze sağlık dolu günler
Sağol balım :) valla aynen gelinlere kaldık :)hayırlı sağlıklı olsunlar bebişkolarımız inşallah :)Gözün aydın kuzum, valla hep gelin ellerine kaldık ne olcek bu halimizoohh topik şenlensin güzel haberlerle
Sağol tatlım1cicek3bocek gözünüz aydın maşallah bebişe :)
5li parça banada az geldi sanki çocuk kusuyo yada süt dökülüyor bişey oluyo değiştirimek gerekiyor sürekli ben bidaha bakayım e bebeğe falan ama en az 2 takım almak lazım en az diye düşünüyorum
Teşekkür ederim, iyi düşünmeye çabalıyorum ama içim içimi yiyor
Merhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Yarın sabah hayırlısıyla amniyosentez testi Yaptircam.
Güzel kalpli arkadaşlarımın güzel dualariniza ihtiyacimiz var.
Bizim için dua eden tüm arkadaşlara
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah test sonucu temiz çıkar ve bebegimin sağlıklı oldugu haberini alirim
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Çok teşekkürler arkadaşımCanım dualarım seninle
Canım amniyosentez mi yoksa kandan yapılandan mı yaptıracaksın? Doktorun ne dedi? Benim bilfiğim amniyosentez en doğru sonucu gösteriyo. Burda yaptıran birkaç kişi var aklıma gelen L Light Of God var. Başka kiö yaptırdı şuan hatırlayamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Allah sağlık versin bebeğineMerhaba kızlar,
Dün sabah ikili tarama testi sonucumu aldım. Doktor riskli grupta olduğumu söyledi. Bana anne kanından down testi yaptırabileceğimi söyledi. Birkaç tane firma varmış bu testi yapan bir de Türkiye'de Düzen Laboratuvarı testi yapmaya başlamış. 1 hafta içinde sonuç veriyorlarmış. diğer markalar yurtdışına gönderdiği için biraz daha uzun sürüyormuş. Sizce nerede yaptırmalıyım. Cevap yazarsanız çok sevinirim, çok kararsızım
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Senden haber bekliyoruz duyduğumuzdan beri. Bize de yaz sonucu olur mu? Bide testten sonra kendini yorma birkaç gün dinlen canım geçmiş olsun şimdidenMerhaba arkadaşlar
En son 3 hafta önce ikili tarama testi sonunda bebeğimin ense kalınlığı çok fazla ve riskli çıkmıştı. Doktor bu bebek normal deyil deyince amniyosentez testi icin randevu yapmıştik.
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Canım a.s değil sanırım harmony test yaptırıcak arkadaş yani kanda bakılan test.o Yüzden yazmadım benCanım amniyosentez mi yoksa kandan yapılandan mı yaptıracaksın? Doktorun ne dedi? Benim bilfiğim amniyosentez en doğru sonucu gösteriyo. Burda yaptıran birkaç kişi var aklıma gelen L Light Of God var. Başka kiö yaptırdı şuan hatırlayamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Allah sağlık versin bebeğine
Merhaba kizlar uzun bekleyisli bol sitresli bir gun oldu ilk olarak sabah cok yogunluk vardi bikac amniyosentez hastasi vardi epey bekledim malesef docent degil asistan perinatolog bakti ama can sagligi olsun bobreklerde genisleme disinda cok sukur bir sikinti gorulmedi birde pozisyondan dolayi kalbi net inceleyemedim dedi bir ay sonra detayliya gelirsin dedi ve yeail alandaymisim ilk gebeligimden falan dolayi sanirim 28.haftadada bize gel dedi bobrekteki genisleme icin bu zaman la anne karninda azalan yada daha buyuyebilen bir durum bazen dogumsonrasida duzelebiyor dedi yalniz down sendromu riskini bir tik arttiran bisey eger ben net kesin ogrenecegim dersen amniyosentez yaptirabilirsin yada % 90 ogrenmek istiyorsan senden alinan kanla bakilabilir ama bunu devlet karsilamiyor dedi bende istemiyorum dedim yani bekleyecegiz zamanla ne olacak insallah kuculur bu rada raporda uterin arterlerde notc yok yaziyo bildigim kadari ile centik oluyo buna sevindim
Cok sukur bugunumuze ben istemeden kafamda daha kotu senaryolar yazmistim Allah a sukur ... cinsiyet icin erkek mi demislerdi dedi benim gozler faltasi yok kiz dedim evet kiz bebek dedi
Merhaba arkadaşlar
Sonsuz Teşekkürler
Inşallah.
Iyi akşamlar herkese
Kızlar biz geldik2 oğlan anası olarak
Cok sukur ayrintilimiz çok güzel geçti bir problem yok fındığım hareketli bir ara bağdaş kurmuştugeçmişi çok okuyamadim umarım herkesin güzel geçmiştir kontrolleri
Haftasıyla uyumlu bir kuzu çok şükür sizi opuyoruz
Canım valla bende 19.hafta da bi hissediyorum bi hissetmiyorum yazmıştım.şuanda öyle bazen çok hareketli oluyo gün boyu dönüp duruyo içerde bazen de çok az hareket ediyor.İyi akşamlar hanimlar yakın haftalarda olup benim gibi hâlâ hissedemeyen var mı? Doktor a gittim normal kiloda boyda dedi acaba daha büyümesi mi lazım hareketine hissettirmek için bilgisi olan var mı?
Benim oğlan gibi tembel çıkmış seninkide... Dün bir iki defa pıt pıt vurdu o kadar başka tık yok... Bugün kontrolde doktora sordum yeri rahat ondan diyor toz kondurmuyor ama tembel. Doktor o kadar dürttü bekledi dönmedi bile :)İyi akşamlar hanimlar yakın haftalarda olup benim gibi hâlâ hissedemeyen var mı? Doktor a gittim normal kiloda boyda dedi acaba daha büyümesi mi lazım hareketine hissettirmek için bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?