2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

gözün aydın :))

Cnm anca yazabildim bak bobrek yetişkinler de bile büyüyebiliyor da küçülebiliyor Allah ım başka dert vermesin yeter ki bu geçer bnm dusunceme gore başka problemide yokmuş maşallah fındık kızına severim onu :) uzulme takma kafana sakın kontrollerini ihmal etme

Ben
Decavit demir ve balık hapı aliorum canım decaviti herkes kulanıo demir eksiklik varsa muhakkak kullanılır ztn.balik yemessende balık hapı =))) bende 3 tane ilaç içmekten nefret ediorum ama mecbur canım napalım. Decavit çok şükür bana bişi yapmadi ama ben günde 2 tane kuru incir ve bol su iciorum sende bir dene istersen

Ya ben dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim. 2-3yaslarında bi kızım vardı denize girdik hani bazen denizde cukurlar olur ya bi kac adım sonra normale döner denize girdik bi kac adım sonra cukura denk geldik yüzdük gectik ordan sonra deniz birden grilesti dalgalanmaya basladı. Yüzemedim.bi kadın vardı biraz uzagımda bebegimi böyle bi kutu icinde ona dogru ittim sen tut diye sonra uyandım.. bilincaltım diye dusunuyrm korkularmdan kaynaklanan bi ruya gordum ama ne bileyim dusunmeden edemiyrm

5li parça banada az geldi sanki çocuk kusuyo yada süt dökülüyor bişey oluyo değiştirimek gerekiyor sürekli ben bidaha bakayım e bebeğe falan ama en az 2 takım almak lazım en az diye düşünüyorum

Canım yanlış anlaşıldım sanırım ; ben hastahaneye sadece 5'li çıkış götürmeyeceğim zaten sadece takım olarak 5'Li alacağım. Yoksa tabiki kusar,ya da altını değiştirirken batar vs sadece hastahane çıkışı olarak 1 adet 5'li takım götüreceğim, yine yanıma yedek birşeyler alacağım...

Canım dualarım seninle

Canım amniyosentez mi yoksa kandan yapılandan mı yaptıracaksın? Doktorun ne dedi? Benim bilfiğim amniyosentez en doğru sonucu gösteriyo. Burda yaptıran birkaç kişi var aklıma gelen L Light Of God var. Başka kiö yaptırdı şuan hatırlayamadım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Allah sağlık versin bebeğine

Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Senden haber bekliyoruz duyduğumuzdan beri. Bize de yaz sonucu olur mu? Bide testten sonra kendini yorma birkaç gün dinlen canım geçmiş olsun şimdiden

Canım a.s değil sanırım harmony test yaptırıcak arkadaş yani kanda bakılan test.o Yüzden yazmadım ben

Ins düzelecek canim sen icini ferah tut. Dua kapısı bizler için.

Allah yardımcınız olsun. Ins sagliklidir yavrun.

Çok sevindim canım. Allah daha iyi etsin. Herkes böyle güzel haberler getirsin inş.

Kaçırdığım kontrolleri güzel geçen tum arkadasları kutluyorum. Daha güzel gunlerimiz olsun inş.

Bana gelince hastalandim maalesef. Halsizim çok. Bogazim kötü. Öksürüyorum. Grip başlangıcı dedi doktor. Hafif bi antibiyotik verdi. Ilerlerse daha kotu olur diye. Doktorum da icebilirsin dedi ama korkuyorum içmeye. Bal, limon, ıhlamur, pekmez falan toparlanmaya çalışıyorum. Beni de dualariniza eklerseniz sevinirim.

İyi akşamlar hanimlar yakın haftalarda olup benim gibi hâlâ hissedemeyen var mı? Doktor a gittim normal kiloda boyda dedi acaba daha büyümesi mi lazım hareketine hissettirmek için bilgisi olan var mı?

İyi akşamlar hanimlar yakın haftalarda olup benim gibi hâlâ hissedemeyen var mı? Doktor a gittim normal kiloda boyda dedi acaba daha büyümesi mi lazım hareketine hissettirmek için bilgisi olan var mı?
Canım valla bende 19.hafta da bi hissediyorum bi hissetmiyorum yazmıştım.şuanda öyle bazen çok hareketli oluyo gün boyu dönüp duruyo içerde bazen de çok az hareket ediyor.

Benim oğlan gibi tembel çıkmış seninkide... Dün bir iki defa pıt pıt vurdu o kadar başka tık yok... Bugün kontrolde doktora sordum yeri rahat ondan diyor toz kondurmuyor ama tembel. Doktor o kadar dürttü bekledi dönmedi bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…