2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Nasıl net değil ya Pipi abi bu pipi Ben uzandım, ultrason cihazını değdirmesiyle erkek demesi bir oldu doktorun Seninki poposunu mu dönmüş ne yapmış?
Aksine uzanmıştı boylu boyunca ya 13 de bacak arası boştu 14 te erkek gibi dedi eski doktor 16+4 te bu doktor pipi gibi bişi görüyorum ama kordonda olabilir dedi ben erkeğe odaklandım duruşu çok önemli bebeğin cnm eşimin amcasının eşi 8. Ayda oğlan olduğunu öğrendi :) erkek erken gösteriyor ama bazen duruşu önemli oluyor

Ben kızımda hic eksi yemedim canım çok sewdigim halde 9 ay limon turşu vs görmek istemedim bunda hepiciginj yiom valla canım istio.kizimda yaş pasta yerdim tersi oluo vücut ta ne eksik ise onu istermis

Ay vücutta ekşi ya da yaş pasta eksikliği diye bişey duymadım hiç bence bizim pis boğaz bu Daha hamile olduğumu bilmeme imkan yokken turşu kavanozunu önüme alıyodum annem de en son kızdıydı "bu ne be aşeren kadınlar gibi" demişti

Hayırlı,sağlıklı olsunlar da gerisi çok da önemli değil. Şartlandırma sen kendini bir şeye, malum var o potansiyel sende Oluruna bırak, zamanla hepsini öğreniciz

günaydın hepinize :)
ben geçen ay vitamin ve demire başladım iştahım çok arttı bi de 5 kilo aldım sizdede oldu mu 6 aylık hamile gibi duruyorum şimdiden canım sıkılıo bu duruma sizde durumlar nasıl??

Şeker düşünce canın tatlı çekio anla işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…