- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.921
Aksine uzanmıştı boylu boyunca ya 13 de bacak arası boştu 14 te erkek gibi dedi eski doktor 16+4 te bu doktor pipi gibi bişi görüyorum ama kordonda olabilir dedi ben erkeğe odaklandım duruşu çok önemli bebeğin cnm eşimin amcasının eşi 8. Ayda oğlan olduğunu öğrendi :) erkek erken gösteriyor ama bazen duruşu önemli oluyorNasıl net değil yaPipi abi bu pipi Ben uzandım, ultrason cihazını değdirmesiyle erkek demesi bir oldu doktorun Seninki poposunu mu dönmüş ne yapmış?
Ben kızımda hic eksi yemedim canım çok sewdigim halde 9 ay limon turşu vs görmek istemedim bunda hepiciginj yiom valla canım istio.kizimda yaş pasta yerdim tersi oluo vücut ta ne eksik ise onu istermis
Okuma nen zaten felek vurmuşDurumumuz yoktu, okuyamadım.
Aksine uzanmıştı boylu boyunca ya 13 de bacak arası boştu 14 te erkek gibi dedi eski doktor 16+4 te bu doktor pipi gibi bişi görüyorum ama kordonda olabilir dedi ben erkeğe odaklandım duruşu çok önemli bebeğin cnm eşimin amcasının eşi 8. Ayda oğlan olduğunu öğrendi :) erkek erken gösteriyor ama bazen duruşu önemli oluyor
i didn't read bro we didn't have situation
Yok kız Allah bağışlasın benim kızım zaten sözlü :) @aylinnalpr e sözümüz varHayır olmaz, kertmek mertmek yok hayır asla !
Yok kız Allah bağışlasın benim kızım zaten sözlü :) @aylinnalpr e sözümüz var
Çok sevindim senin adına canımm rabbim gönlüne göre verdi kucağına da almayi nasip etsin :)
Beni de daha kimse aramadı. Bekliyorum. Sağlık ocağındakiler bizi unuttu sanırım...Canım kaçıncı haftada çağırdılar tetanoz için, beni hala arayan soran yok
Eee ne yapayım aylinnalpr benim burda ebelik görevim bitti :) mecbur başka şeylere sarılcam ki beni dışlamayın şutlamayın :)
@aylinnalpr ne diyo bu kadın :)Kızı olacakmış onun ya haberin yok mu
Ay vücutta ekşi ya da yaş pasta eksikliği diye bişey duymadım hiç bence bizim pis boğaz buDaha hamile olduğumu bilmeme imkan yokken turşu kavanozunu önüme alıyodum annem de en son kızdıydı "bu ne be aşeren kadınlar gibi" demişti
Beni de daha kimse aramadı. Bekliyorum. Sağlık ocağındakiler bizi unuttu sanırım...
@aylinnalpr ne diyo bu kadın :)
Olsun o zaman benim oğlum olacak demek ki :) senin yüzünden bugün okul çıkışı doktor doktor gezip cinsiyetini sorcambebeğimin
Beni de daha kimse aramadı. Bekliyorum. Sağlık ocağındakiler bizi unuttu sanırım...
Evet canım çok şükür daha iyiyim sabah bi duş aldım kendime geldim ve dedim okul denen bi şey vardı gitmek gerekNihahahaŞaka şaka belli değil cinsiyeti onun daha. Bugün okula gitmeye karar verdiğine göre iyisin ?
Evet canım çok şükür daha iyiyim sabah bi duş aldım kendime geldim ve dedim okul denen bi şey vardı gitmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?