- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.961
Bizde seni seviyoruz canımm
Seçici olurum diye düşünyrm ya
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar doktorum 21 haftada hem detaylı yaparız hem şeker yükleriz dedi iki kere seni yormayalım dedi o zamanı bekliyorum
Hareketleri yaklaşık 10 gündür hissediyorum
İlk hamileliğimdede demiştim ben çokmu ruhsuz bir anneyim o tv deki anne rolü yapanlar gibi vik vik değilim diye sizlerde ruhsal durum nedir
Sadece aklıma geldikçe karnımda kelebekler uçuşuyor ve şükrediyorum halime başka duygu yok bende
Ama galiba en yoğun duygumuzun Şükür olması gerekiyor arkadaşlar
Rabbim (cc) beni bu şerefe tekrar layık gördü diyorum,aratmadı diyorum ve sağlıklı ve sıhatli akıllı ve fikirli ayıpsız ve amansız bi bebek dünyaya getirmek için dualar ediyorum (bilin bakalım bu hangi yörenin tipik duası)
Beni de uyku tutmuyorŞu 5ayda gördügm kabusu hayatm boyunca görmedim zaten her gün ayrı bi aksiyonla uyanıyorum bide uyku tutmayp film falan acıp yattıysam tamam filmdekiler aynen rüyamda gözü kapalı izliyrm :)
Şimdiden zorlukları gördük görüyoruzGünaydın sevgili hamileler.
Hamilelik hep bir şeyleri beklemekle geçip gidiyormuş yahu.
İlk kese görmeyi bekle, kalp atışı, cinsiyet, şimdi de hareket...
Annelik zor işmiş
Ben de kullanıyorum İlaçlarıgünaydın hepinize :)
ben geçen ay vitamin ve demire başladım iştahım çok arttı bi de 5 kilo aldım sizdede oldu mu 6 aylık hamile gibi duruyorum şimdiden canım sıkılıo bu duruma sizde durumlar nasıl??
İlk bebegim beklicem dahaCanim ilk gebeliginse cok normal bak benim ucuncu gebelik ben bile 18.haftada mi ik minik hatta acaba gazmiydi be ekmiydi diyordum simdi oyle tekmeler atiyorki maasallah
Herkes cam diyor ayrıca cam sağlıktirKızlar biberonlar cammı olmalı
yoksa mikamı
Bir geçmiş olsun diyenimiz de olmamış ya napalımBen yattığım yerden takipteyim. Herkeslere hayırlı sabahlar olsun...
Noldu? Sayfalar öyle hızla geçiyor ki kaçırıyoruz çoğu şeyi.
Boğaz agrisi, öksürük, halsizlik ne ararsan var maalesef. Rapor aldim dun ve bugun icin. Antibiyotik de içmek istemiom doğal seylerle toparlanmaya calisiyorum.
Bence kesinlikle Dr. Brown. Ben çok memnundum oğlumda...Cam sağlıktır bence cam olmalı dr brown almıştım oğlumda su biberonları mika idi
Ben hepsiyle basederim sıkıntı yokDepreştirmedim kız tam aksine kızlardan korkun dedim
Bence kesinlikle Dr. Brown. Ben çok memnundum oğlumda...
Canımm cok gecmis olsuunBir geçmiş olsun diyenimiz de olmamış ya napalımBen yattığım yerden takipteyim. Herkeslere hayırlı sabahlar olsun...
Ben hepsiyle basederim sıkıntı yok
Gripsen antibiyotik bir işe yaramaz zaten hiiiç girme o işlere. Çok geçmiş olsun dinlen güzelce geçer umarım en kısa zamanda. Bol bol sıvı, meyve, yoğurt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?