2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Duygular Cidde'n değişken
Şükür her daim dilimizde içinizde
Uykusuz gecelerimiz var ...
Ben eşiğim in aşağıda olmasından dolayı korkuyorum daha çok...
Sevinemiyorum çok ama bin şükür ki Rabb im içimize bambaşka bir aşk nasip etti inşaallah sağlıklıca kucağınıza alırız sağlıklıca ve hayırlı ömürlerimiz olur inşaallah
Şu 5ayda gördügm kabusu hayatm boyunca görmedim zaten her gün ayrı bi aksiyonla uyanıyorum bide uyku tutmayp film falan acıp yattıysam tamam filmdekiler aynen rüyamda gözü kapalı izliyrm :)
Beni de uyku tutmuyor
Kitap okuyorum
Rüyalar görüyorum her gün
Mesela dün annem askere gidiyordu
Düşün yani

Günaydın sevgili hamileler.

Hamilelik hep bir şeyleri beklemekle geçip gidiyormuş yahu.

İlk kese görmeyi bekle, kalp atışı, cinsiyet, şimdi de hareket...

Annelik zor işmiş
Şimdiden zorlukları gördük görüyoruz
Annelerimiz bizleri kaç yaşına getirdi halen telaşlı
Annelik zor zanaat
Ama onların evlatlarımızın kokusunu içimize çektiğimiz de inşaallah tüm yorgunluklar bitecek inşaallah

günaydın hepinize :)
ben geçen ay vitamin ve demire başladım iştahım çok arttı bi de 5 kilo aldım sizdede oldu mu 6 aylık hamile gibi duruyorum şimdiden canım sıkılıo bu duruma sizde durumlar nasıl??
Ben de kullanıyorum İlaçları
Hatta su sıra sürekli yatıyorum
Haliyle kilo da alıyorum
Şu ana kadar 3kg falan aldım
Bakalım ne kadar alacağız toplamda
Napalım kısmet artık sağlıklıca olsun da bebekler de anneler de

Hayırlı sabahlar Hatunlar
Sağlıklı huzurlu Mutlu günler diliyorum sizlereeee bizlereeee

Bebişlerimiz nasıllar

Bizim kuzu henüz tekmelemiyor sanırım
Ya da ben henüz hissetmiyorum

Boğaz agrisi, öksürük, halsizlik ne ararsan var maalesef. Rapor aldim dun ve bugun icin. Antibiyotik de içmek istemiom doğal seylerle toparlanmaya calisiyorum.

Gripsen antibiyotik bir işe yaramaz zaten hiiiç girme o işlere. Çok geçmiş olsun dinlen güzelce geçer umarım en kısa zamanda. Bol bol sıvı, meyve, yoğurt :)

Bence kesinlikle Dr. Brown. Ben çok memnundum oğlumda...

Peki tecrübeli anneler size sorayım o zaman. Şimdi hepimiz bir aksilik çıkmazsa bebelerimizi emzirmeyi düşünüyoruz ya biberon ilk etapta ne kadar lazım olacak ki? Ben çalışmıyorum mesela evde olacağım hep. 1 tane biberon alsam yeter değil mi? Sonra duruma göre hareket etmek daha mantıklı sanki.

Gerçi bu biberonlar sabit, başlıkları değişiyor değil mi büyüdükçe bebek? Ay ne zor işler.

Gripsen antibiyotik bir işe yaramaz zaten hiiiç girme o işlere. Çok geçmiş olsun dinlen güzelce geçer umarım en kısa zamanda. Bol bol sıvı, meyve, yoğurt :)

Doktor yazdi ama ben içmedim. Dedim bugün de düzelemezsem bakarım. Aynen oyle Ihlamurlar, limonlar , bal, pekmez falan. Ins gecer yarin is basi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…