- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.941
Aynen canım ne zaman lazım olacak belli olmaz saklamak gerek devamsızlıklarıEvde durup kendini dinlemektense gitmen daha iyi :) Devamsızlığını bebişin için sakla
Kuzum yarın sabah alacaklar ameliyata. Bugun anestezi kontrolü var. Akşam da detaylı ultrasona gideceğimsemurcan in oglusu bugün mu ameliyat oluyor canım benim inşallah kolayca atlatır ağrısı sizisi hiç bi şeyi olmaz dualarım sizinle öpüyorum kocaman seni ve oglusları
Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınıziyi geçecek herşey inşşş içini ferah tut nolur bizimde dualarımız seninle baby shower ada bayıldım ne güzel olmuş moral açısından ...
Amin. Çok teşekkür ederim Arya. Yazacagım. Telde tek tek göremiyorum bazen, sadece habersiz kalmayın diye yazıyorum. Sakın sizleri yalnız koydum sanmayın. Hepinizi seviyorumCanım oğlun iyi olacak merak etme.detaylı sonucunu mutlaka yaz merak ederiz.Allah kolaylık versin öpüyoruz minik prenslerinle seni
Gözün aydın canım....Güzeller henüz eve giremedim gezmedeyim bebiş çok iyi erkekmiş utanmadan pipi gösterdihaftasında uyumlu oynak bişi 1 ay sonraya detaylı istedi doktor iyi ama buda bnm bildiklerimin yanında bayağı pısırık kalıyor oğluma iyi davrandı sevdide :) detaylar eve gidince artık inşallah herkesin iyi geçmiştir tek tek meraktayım öptüm
Çok teşekkür ederim Tülay. Sizler de Allah'a emanet olunCanım yeni oğluşun hayırlı uğurlu olsun. Ağbiye arkadaş geliyor, çok sevinmiştir. Gözün aydın tekrar. Ameliyat içinde inşallah herşey yolunda gider içini ferah tut. Zaten doktorlar bir kere narkoz alsın hepsini bir halledelim diyorlar merak etme birşey olmaz allahın izniyle. Benim oğlum bademcik ameliyatından sonra kuru ekmek yemek istemişti. O kadar acıkmıştık ki yavrum.
Kendinize iyi bakın.... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Aminn canım benimmL Light Of God kuzucum bebisin büyuyor oyuzden surekli yer değiştiriyor annesi ttelaş etme benim minnakimda öyle bir sağda bir solda bir ortada karisik şekilde hissettiriyor kendini bugunumuze sukurler olsun
Bizde seni seviyoruz canımmAmin. Çok teşekkür ederim Arya. Yazacagım. Telde tek tek göremiyorum bazen, sadece habersiz kalmayın diye yazıyorum. Sakın sizleri yalnız koydum sanmayın. Hepinizi seviyorum
Gün içerisinde kaç kere hissediyosun canım?Günaydın canim bende hep solda hissediyorum son 1 haftadır yer değiştiriyor bazen sağda bazen ortada bazende solda hissediyorum artık büyüdükçe yer degistiriuorlar
Canım hadi insallah detaylıdan güzel haberlerle gelirsinKuzum yarın sabah alacaklar ameliyata. Bugun anestezi kontrolü var. Akşam da detaylı ultrasona gideceğim
Tembel tembel yatıyo yine bu kız çok fena olcak valla:)))bazen hiç durmuyo sabahtan Akşama kadar içimde takla atıyo Bazense tembel tembel yatıyo ben hafif hafif karnıma vurunca içerden pıtpıtlıyo:)))dünden beri yine yatıyo tembel:)))ben hep burdayım kıııızzz. aryacıım napıyo?
Seçici olurum diye düşünyrm yaBebeğin erkek olursa ne gibi planların var merak ediyorumNe yapiciksin kızı olanları sıraya mı dizeceksin
Ya kankiler ya kertikler zatenYok kız Allah bağışlasın benim kızım zaten sözlü :)Super_anne1411 e sözümüz var
Çok sevindim senin adına canımm rabbim gönlüne göre verdi kucağına da almayi nasip etsin :)
Tembel tembel yatıyo yine bu kız çok fena olcak valla:)))bazen hiç durmuyo sabahtan Akşama kadar içimde takla atıyo Bazense tembel tembel yatıyo ben hafif hafif karnıma vurunca içerden pıtpıtlıyo:)))dünden beri yine yatıyo tembel:)))
Hahahaa topigin mikseri az dur ortalıgı karıstırmaKızı olacakmış onun ya haberin yok mu
Senden hic vazgecermiyiz biiiz ♥Eee ne yapayım aylinnalpr benim burda ebelik görevim bitti :) mecbur başka şeylere sarılcam ki beni dışlamayın şutlamayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?