2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
semurcan in oglusu bugün mu ameliyat oluyor canım benim inşallah kolayca atlatır ağrısı sizisi hiç bi şeyi olmaz dualarım sizinle öpüyorum kocaman seni ve oglusları
Kuzum yarın sabah alacaklar ameliyata. Bugun anestezi kontrolü var. Akşam da detaylı ultrasona gideceğim

Canım oğlun iyi olacak merak etme.detaylı sonucunu mutlaka yaz merak ederiz.Allah kolaylık versin öpüyoruz minik prenslerinle seni
Amin. Çok teşekkür ederim Arya. Yazacagım. Telde tek tek göremiyorum bazen, sadece habersiz kalmayın diye yazıyorum. Sakın sizleri yalnız koydum sanmayın. Hepinizi seviyorum

Gözün aydın canım....

Çok teşekkür ederim Tülay. Sizler de Allah'a emanet olun

ben hep burdayım kıııızzz. aryacıım napıyo?
Tembel tembel yatıyo yine bu kız çok fena olcak valla:)))bazen hiç durmuyo sabahtan Akşama kadar içimde takla atıyo Bazense tembel tembel yatıyo ben hafif hafif karnıma vurunca içerden pıtpıtlıyo:)))dünden beri yine yatıyo tembel:)))

Yaaa napsın annesi büyüyo işte öyle öyle :)) Sonra bir mola verip dönüyordur az dans ediyordur sonra hop tekrar büyüme modu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…