- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #36.981
Herkes cam diyor ayrıca cam sağlıktirama avent in pembe mavi biberonleri var ve cam değil ben bayildim
Canımm cok gecmis olsuun
Bana bunlarla gelmee gelmeee yapma bunuu korkutma beni
Sıcak limonlu su ic istersen bana iyi gelmisti.Sagol canim. Kendinize cok dikkat edin.Bebis olmasa hemen ilaclari alir kalkardim ayaga. Ama şimdi kiyamiyorum ona bisey olur diyeAnnelik = fedakarlık
Şişman mı demek istedin sen bize ?
Gün içerisinde kaç kere hissediyosun canım?
Hayır yaaa kendini vermiyosun konuya! Cadı gelin demek istedim!
Her yaptığım imadan sonra sen o soruyu sorunca buraya da uyar dedim ama olmadı galiba
Sevgiler annişler ve minik kuzucukları
Biz geç uyandik birazda yatakta oglumla keyif yaptik,oynadık. O sıra ufaklık ben de burdayim deyince güldüm bayağı :)
Şimdi kahvaltı yapalım siz de çok yazmayın takip edemez oldum yafff :)
Jellyfish_ canim senin sorunu gordum. Ben de evde olduğum için hic biberon almadim. Eğer sütun iyi gelirde mamaya ihtiyaç duymazsan hiç gerek yok. Bazen yine de kilo alsın diye mama verenler var. Bu defa da bebek biberonun kolay içimine alışıp anneyi emmek zor geliyor ve emmeyi birakiyor. Eğer merkezi bi yerde oturuyorsan zaten,lazım olduğunda biberon hemen gidip alınabilecek bir şey. Eşler sağolsun
Bu arada sütun az geliyor,bebek doymuyor mama ver diyenlere hemen kulak asmayin. Bol bol emzirin,emzirdikce süt çoğalır.
Öpüyorum löpercek ,beni kim öpecek
Cansıniz siz :)Senden hic vazgecermiyiz biiiz ♥
çok tatlısın hatta cok tatlısınız1 tane alayım o zaman formaliteden dursun
Almaması iyi bişey işte. meme alsın napcak biberonu :)))insanbuL ben öpüyorum
yalc0634 canım aventin biberonları cam değil ama bpasız yani normal plastik vs mika değil. Cam sağlıklı oluyor ama aynı zamanda ağır oluyor; bir de dışarıda düşürüldüğünde kırılıyor vs...Ben avent aldım, oldukça hafif, genelde kaynatıldığında plastik gibi zehirleyici etkisinden korkuluyor ama plastik olmadığı için güvenli....
Bence kesinlikle Dr. Brown. Ben çok memnundum oğlumda...
Seni de çooook seviyoruz tabikiii:)iyiyiz biz minnakın nasılmış canım oğlun oluyo senin dimiii:)öpuyorummm minnak oğlunuEn çok beni ama di mi ?
Pazartesi minnoşumu görmeye gittik biz teyzesi, ondan sonra da anneanneye falan gittik o yüzden giremedik fazla. Siz ne yaptınız anne-kız, keyifler nasıl ?
Dimiii mesela benim aryam senin denizinnn:))Oooooo oğlan anaları ve adaylarıı bakıyorum havaya girmişsiniz
Valla kızlar öyle bir çıkar karşınıza ki alırlar havanızı oturturlar aşşa ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?