2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Herkes cam diyor ayrıca cam sağlıktir ama avent in pembe mavi biberonleri var ve cam değil ben bayildim

yalc0634 canım aventin biberonları cam değil ama bpasız yani normal plastik vs mika değil. Cam sağlıklı oluyor ama aynı zamanda ağır oluyor; bir de dışarıda düşürüldüğünde kırılıyor vs...Ben avent aldım, oldukça hafif, genelde kaynatıldığında plastik gibi zehirleyici etkisinden korkuluyor ama plastik olmadığı için güvenli....

Gün içerisinde kaç kere hissediyosun canım?

Canım bazen çok çok hareketli oluyor bazende tık yok :) normal yani bu haftalarda sonra daha çok hissederim merak etme birde dün ultrason da çok hareketli ydi ama ben o kadar hissetmedim hareket halindeyken pek hissedilmiyor oturduğunda uzandiginda daha çok hissrdersin

Sevgiler annişler ve minik kuzucukları
Biz geç uyandik birazda yatakta oglumla keyif yaptik,oynadık. O sıra ufaklık ben de burdayim deyince güldüm bayağı :)

Şimdi kahvaltı yapalım siz de çok yazmayın takip edemez oldum yafff :)

Jellyfish_ canim senin sorunu gordum. Ben de evde olduğum için hic biberon almadim. Eğer sütun iyi gelirde mamaya ihtiyaç duymazsan hiç gerek yok. Bazen yine de kilo alsın diye mama verenler var. Bu defa da bebek biberonun kolay içimine alışıp anneyi emmek zor geliyor ve emmeyi birakiyor. Eğer merkezi bi yerde oturuyorsan zaten,lazım olduğunda biberon hemen gidip alınabilecek bir şey. Eşler sağolsun
Bu arada sütun az geliyor,bebek doymuyor mama ver diyenlere hemen kulak asmayin. Bol bol emzirin,emzirdikce süt çoğalır.

Öpüyorum löpercek ,beni kim öpecek

çok tatlısın hatta cok tatlısınız 1 tane alayım o zaman formaliteden dursun

teşekkür ederim :) benim beğendiğim biberonlar bunlar ve cam değilmiş iyice araştırıp almayi düşünüyorum inşAllah ilerleyen zamanlarda :) emzik için de shoothie emzikler tavsiye ediliyor Meme ucu gibiymis bebek seviyomus deniyo

En çok beni ama di mi ?
Pazartesi minnoşumu görmeye gittik biz teyzesi, ondan sonra da anneanneye falan gittik o yüzden giremedik fazla. Siz ne yaptınız anne-kız, keyifler nasıl ?
Seni de çooook seviyoruz tabikiii:)iyiyiz biz minnakın nasılmış canım oğlun oluyo senin dimiii:)öpuyorummm minnak oğlunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…