2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ben aventin yeni doğan setini aldım; içinde 4 tane biberonu var, bir de o mor pembeli emziklerden aldım. Yeğenlerimden 1 tane cam biberon kalmıştı, Yine aventin gece parlayan emzikleri ver 0-6 ay ondan da bir set aldım (içinde 2 tane var).

Benim ilk yaa bilmiyorımbelki de çok hissediyorum her dakika hissetmek istiyorum ondan az geliyo:)

Mutlu huzurlu günlerde kullansın miniğin:) ben daha hicbi şey almadım yaz tatili gelsin o zaman düşünüyorum :) ama set almayi düşünmüyorum çünkü emer de gerek kalmazsa diye düşünüyorum o shoothie emzikler den alicam bir de biberon alırım su vakti geldiginde de su için biberon alırım artık adı neyse öyle düşünüyorum umarım bana çekmez ve emer :)

Ben de 20+lardayım... Aramadılar , çok da ters yerde gitmek istemiyorum
Hastanemize yaptırsak olmuyo mu acaba??? Sonuçta önemli olan tetanozun yapılması. Sağlık ocağında olmuş, başka yerde olmuş fark eder mi? Hatta ben işyerimdeki hemşirelere bile yaptırabilirim... Bu konuyu bi araştırmam lazım

Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ama arada kaçıyor yada cevap yazamıyorum. Bulantılar yüzünden iyice keyfim kaçtı kilo da veriyorum gözaltlarım mosmor oldu. Dün işe de gidemedim. Sıkıntılı dönemlerim geçince bol bol muhabbet ederiz inşallah. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın

Aynen canım bende kararsız kaldım ama çalıştığım için mecburen bir süre sonra biberona dönecek; bir de aileler hep uzakta kesin git geller çok olur diye 4 biberon hazır şimdilik kaybetme, çatlama ihtimaline karşı, shoothieleri damak diş gelişimi için çok övüyorlar bakalım deneyip göreceğiz :)

Sorarsan bana da bilgi verir misin? Yapsalar ne güzel olur

kızlar bebek bezi almak için erken mi? işi bırakmadan herşeyi alayım diyorum

Canım ben üşengeçler kraliçesi olduğum için şimdiden aldım :) tabi bebeğin kilosu vs belli olmayacağı için abartmadan 108'lik 1 paket prima yenidoğan aldım koydum kenara indirimdeyken. Yavaş yavaş ıvır zıvırını almaya başladım çünkü hepsi bir arada hem külfetli olur hem de unutulur diye... Aklıma geldikçe tamamlıyorum. Hatta sana özelden bir liste atayım bak istersen...

Canım yeter ilk etapta 1 tane. Onuda hani sütün falan az gelirse mama vermen gerekirse diye al. Benim oğlum mesela hiç biberon almadı. Bende ilk başta aldım aldım koyduydum, 8.ayda sütüm kesilince biberona başladı. O zaman da dediğin gibi uçlarını değiştirip değiştirip kullandım. Alacağın biberonda çok büyük olmasın zaten. En küçüğünden 1 tane al bulunsun. Duruma göre bakarsın ihtiyacın var alırsın.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine ve bebeğine. Kiloya çok takılma bebişin iyidir sonuçta.

Benim ilk yaa bilmiyorımbelki de çok hissediyorum her dakika hissetmek istiyorum ondan az geliyo:)

Ya bende hala hissedemiyorum L Light Of God HejaR12 nasıl birşey olması gerekiyor? Annem aslında hissettiğimi ama anlamadığımı söyledi Ya aslında geceleri uzanınca hani ne bileyim gözünüz seyirir ya o şekilde 1-2 defa pıt pıt seyiriyor içim ama sadece o. Bana gaz gibi geliyor bilemiyorum ki, burda yazınca insanlar taklalar atıyor vs diye heyecanlanıyorum bende

Hemen 1 olarak ekliyorum listeye :)) Teşekkürler canım.

kızlar bebek bezi almak için erken mi? işi bırakmadan herşeyi alayım diyorum

Aslında parayı kenara alıp Zaman'ı gelince Zaman yaklaşınca almak daha mantıklı gibi ama tabi bunu yapabilmek de zor...
6 ay önce doğum yapan arkadaşım şimdiden bez ıslak mendil al Dursun .doğum zammına masraf çok oluyor dedi...

Geçmiş olsun Can'ım
Bebek iyi olsun anne kilosu çok da önemli değil
Dr un 5.ay a kadar kilo alma hatta verse bile olur normal kilolular demişti

Aynen canım ilk başta seğirir gibi oluyordu sonra içerden dürtüyor bildiğin:))bebek sağ tarafta sağ tarafımın üzerine yatınca içerden itiyordu anne sola dön der gibi:)))ama dünden beri azar azar seğirti hissediyorum yani bir günü bir gününü tutmuyor.hareket ediyorsa sen hissedemiyosundur tatlım bence

Evet insta da da takip ettiğim deneyimli anneler var onlar da shoothie leri çok övüyor umarım bizim bebekler de beğenir :) Tabi ben şimdilik set almıyorum ama doğumdan sonra ne olur naparim bilmiyorum sağlıkla gelsin Bebeklerim iz de biberon emzik hallolur :) bu arada bizim de aileler uzakta ben onları hiç dusunmemistim

Sorarsan bana da bilgi verir misin? Yapsalar ne güzel olur
Canım bizim okuldaki hemşirelere sordum. Haftası geldiyse olur, istediğin yerde yaptırabilirsin diyorlar. Sonuçta onlar seni arayacaklar, aradıklarında yaptırdım dersin dediler. Bencede çok mantıklı. Ben burda yaptıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…