2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Çok teşekkür ederim bilgi için, bende bir boş zamanımda gidip yaptırayım bari bekle bekle ses seda yok, en olmadık zamanda ararlar...

çok iyi olur, sana zahmet canım :)

Geçmiş olsun Can'ım
Bebek iyi olsun anne kilosu çok da önemli değil
Dr un 5.ay a kadar kilo alma hatta verse bile olur normal kilolular demişti
aslında benim kilom fazla olduğu için doktorum hiç almasan bile olur dedi. o yüzden çok önemsemiyorum. bebişim iyi olsun gerisi önemli değil.

Herkese kocaman günaydın bebeğimle sizi kocaman öpüyoruz teyzosları ve teyzoslarinin minnosları

Ohh be şu DraconianX bi saniye sustu da yazdım :)
Susmaz o bacım susmaz gece girelim bundan sonra topiğe 15 sayfa birikmiş Allah tan kork ya kocası nasıl katlanıyor bu hatuna sen işe geri başla DraconianX

@semurcan in oglusu bugün mu ameliyat oluyor canım benim inşallah kolayca atlatır ağrısı sizisi hiç bi şeyi olmaz dualarım sizinle öpüyorum kocaman seni ve oglusları
Hayır yarın sabah girecek ameliyata bgn detaylısı var semurun ay kocadan haber bekliyorum eğer izin alabilirse götürecek liv e oğlunu ziyarete hayırlısı ile çıkacaktır

Sezaryen olursan sütün gelmez hemen biberon şart oluyor bşr tane al yeter tabi ilk etapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…