- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.041
Cnm maşallah iyi tabi evet ben normal yaptım 2 tane buda inşallah öyle olur. Bnm bu bebek kaç gr kaç cm bilmiyorum boyu uzun dedi o kdr bende önemsemiyorum bu haftalarda açıkçası haftasında çıkıyorsa sorun yoktur iyi bakmışsın sen maşallahı varcanım normal doğum mu yapmıştın bana 16+4 de gittiğimde boyuna 16 cm kilosuna da 197 gr dedi ama ben iri mi olacak diye düşünmeye başladım bi hafta da önden gidiyor dedi
Oy ya noldun böyle sen mahvetti sonradan seni sağlıklı olsunda geçecek bu günlerde bende hala çıkarıyorum bazen sabahlarıds oluyor sende bebişine iyi bak :)Kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ama arada kaçıyor yada cevap yazamıyorum. Bulantılar yüzünden iyice keyfim kaçtı kilo da veriyorum gözaltlarım mosmor oldu. Dün işe de gidemedim. Sıkıntılı dönemlerim geçince bol bol muhabbet ederiz inşallah. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın
Ya bende hala hissedemiyorumL Light Of God HejaR12 nasıl birşey olması gerekiyor? Annem aslında hissettiğimi ama anlamadığımı söyledi Ya aslında geceleri uzanınca hani ne bileyim gözünüz seyirir ya o şekilde 1-2 defa pıt pıt seyiriyor içim ama sadece o. Bana gaz gibi geliyor bilemiyorum ki, burda yazınca insanlar taklalar atıyor vs diye heyecanlanıyorum bende
Susmaz o bacım susmaz gece girelim bundan sonra topiğe 15 sayfa birikmiş Allah tan kork ya kocası nasıl katlanıyor bu hatunasen işe geri başla DraconianX
Neler oluyor burdaaSana katlanan koca var da bana mı yok ilahi gvn
Sezaryen olursan sütün gelmez hemen biberon şart oluyor bşr tane al yeter tabi ilk etapta
Kız bnm ki bana aşık aşık bülbül gibi şakıyorsun yavrum der banaSana katlanan koca var da bana mı yok ilahi gvn
Ay ilahi:)))Gelir gelir hiç belli olmaz.
Bebek görmeye gelen yaşlı teyzeler gibisin ha''Sütün geliyooorr mu ? Emzirebiliyor musun? Yetmiyor bence sütün, sen mama da ver ona ''
AhahahaGelir gelir hiç belli olmaz.
Bebek görmeye gelen yaşlı teyzeler gibisin ha''Sütün geliyooorr mu ? Emzirebiliyor musun? Yetmiyor bence sütün, sen mama da ver ona ''
Kız bnm ki bana aşık aşık bülbül gibi şakıyorsun yavrum der bana
Çık aradan kız yolacam bunu benNeler oluyor burdaa
Ahahahaaksine yeni annelere hiç sormam bana soruluncada sinir olurdum nazar ederlerdi
Doğrudur canım, ben pek özel hayatımı anlatmayı sevmem. Bilirim ki özel hayatını anlatanların hepsi birer pinokyoSözüm meclis dışı tabii :))
Ben arayı daha çok karıştıran fitneci başı:)))ahahaha:)))çıkamamm aradannn:))))Çık aradan kız yolacam bunu benşakalaşıyos kız sorun yok :) kaç yaşında insanlarız oturup birbirimize alınacak değiliz ya
Pekala 1)ikizler3 tahmin hakkı veriyorum sana
Pekala 1)ikizler
Biri geldi bana aynı demen gibi yaşlıAynen ya aman kimse duymasın mümkünse onların söylediklerini. Çünkü çok söyleyen olacak maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?