2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hanimlar burada yazıyo ya hani 19. Hafta kilo şu boy şu diye sizin bebekleriniz tam bu kilo ve boya göre mi? Başka bi yerde başka kilo boy var Sizinkiler buradakiyle asagi yukari tutuyo mu?

canım normal doğum mu yapmıştın bana 16+4 de gittiğimde boyuna 16 cm kilosuna da 197 gr dedi ama ben iri mi olacak diye düşünmeye başladım bi hafta da önden gidiyor dedi
Cnm maşallah iyi tabi evet ben normal yaptım 2 tane buda inşallah öyle olur. Bnm bu bebek kaç gr kaç cm bilmiyorum boyu uzun dedi o kdr bende önemsemiyorum bu haftalarda açıkçası haftasında çıkıyorsa sorun yoktur iyi bakmışsın sen maşallahı var

Oy ya noldun böyle sen mahvetti sonradan seni sağlıklı olsunda geçecek bu günlerde bende hala çıkarıyorum bazen sabahlarıds oluyor sende bebişine iyi bak :)

Heh o hissettiğin bebek kıpırtısi canım hadi hayirli olsun özellikle uzandiginda hareket halinde olmadığında daha net hissedersin

Aynen ya aman kimse duymasın mümkünse onların söylediklerini. Çünkü çok söyleyen olacak maalesef.
Biri geldi bana aynı demen gibi yaşlı aç bakayım memeni dedi açtım ilk annelik cehalet işte sıktı meme ucunu sutun iyi iyi dedi tabağa sağdı baktı yağlı güzel ddi sonra 7, ayda sut tırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…