- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.061
Ay asıl sana aşkolsun ikizlerin neresi kötü benim kızımda ikizler olacak.çok zeki burçtur ordan yola çıkarak bi çıkarımda bulundum:)) 2)koçAy aşk olsun ya o kadar mı kötüAma değil
HihihiBen arayı daha çok karıştıran fitneci başı:)))ahahaha:)))çıkamamm aradannn:))))
Biri geldi bana aynı demen gibi yaşlıaç bakayım memeni dedi açtım ilk annelik cehalet işte sıktı meme ucunu sutun iyi iyi dedi tabağa sağdı baktı yağlı güzel ddi sonra 7, ayda sut tırt
Ay asıl sana aşkolsun ikizlerin neresi kötü benim kızımda ikizler olacak.çok zeki burçtur ordan yola çıkarak bi çıkarımda bulundum:)) 2)koç
:)))Yok artık, ben şokNe yapacakmış kız tatlı mı yapacakmış senin sütten Öyle herkese memeni açma bir daha tamam mı
Ne bilemYok artık, ben şokNe yapacakmış kız tatlı mı yapacakmış senin sütten Öyle herkese memeni açma bir daha tamam mı
bilmiyorum canım benim bebek çok hareketli ben de ondan diye düşünüyorum ama kesin bi sebebi yok galiba. hormonlardandır muhtemelen. benim doktor aşırı olmadığı sürece her türlü sıkıntı normal dedi.matsiyahoje canınm kaç gündür benimde midemde bulantı yanma oluyo bebeklerin saçlarımı çıkıyo acaba ondan mı
Ay yengeç mi bende yengeç:))) topicte yengeç ağırlıkta sanırım.senin oğlunda yengeç olucak dimiDur aşk olmadan söyleyeyim ben, yengeçYükselenim de akrep. Nereden tutsan çok fena yani
sen de canım. geçecek inşallah. az kaldı diyom ha gayret diyom her bulantıda. inşallah rahatlarım en kısa zamandaOy ya noldun böyle sen mahvetti sonradan seni sağlıklı olsunda geçecek bu günlerde bende hala çıkarıyorum bazen sabahlarıds oluyor sende bebişine iyi bak :)
Ay yengeç mi bende yengeç:))) topicte yengeç ağırlıkta sanırım.senin oğlunda yengeç olucak dimi
Beni kocamdan çok simartiyorsun amaaaçok tatlısın hatta cok tatlısınız1 tane alayım o zaman formaliteden dursun
Üç yengeç çok olur bi Aslan LazımTam ortadaYengeç de olabülüüü aslan da Bilemedim valla hangisi iyi, benim eşim de yengeç 3 yengeç bir evde
Öp yaaa bak şu datliligima baghhBir de her bebek biberon almıyor bilgin olsun cınıms.
ayrıcainsanbuL tabii ki ben öpmem
Almaması iyi bişey işte. meme alsın napcak biberonu :)))insanbuL ben öpüyorum
Beni kocamdan çok simartiyorsun amaaa
Üç yengeç çok olur bi Aslan Lazım))ayarla bişiler:)))
Tembellik yapiyorum. Canim hamur işi istedi.malzemeleri hazırladım ama oğlan uyumadi canim.insanbuL nerelerdesin canım?
Ay bak yea ikizlere toz kondurmadımmm bennn kızımda ikizler olcakkk:))))L Light Of GodDraconianX yaptığınız çok ayıppppp. Ben de ikizlerim bi kere nolmuş yani pambık gibi insanım cıq cıq cıq.
DraconianX bacım sen bu çeneyle ne kaynana olursun ama abowww düşman başına. gelinine acıdım. bu topikten kimse kızını vermez sana haberin olsun
Oğlan uyudu uyuyacak gözler gidiyo:)))öp benimmm için yakışıklı oğlunuTembellik yapiyorum. Canim hamur işi istedi.malzemeleri hazırladım ama oğlan uyumadi canim.
Eki Görüntüle 1775811
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?