2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Biri geldi bana aynı demen gibi yaşlı aç bakayım memeni dedi açtım ilk annelik cehalet işte sıktı meme ucunu sutun iyi iyi dedi tabağa sağdı baktı yağlı güzel ddi sonra 7, ayda sut tırt

Yok artık, ben şok Ne yapacakmış kız tatlı mı yapacakmış senin sütten Öyle herkese memeni açma bir daha tamam mı

matsiyahoje canınm kaç gündür benimde midemde bulantı yanma oluyo bebeklerin saçlarımı çıkıyo acaba ondan mı
bilmiyorum canım benim bebek çok hareketli ben de ondan diye düşünüyorum ama kesin bi sebebi yok galiba. hormonlardandır muhtemelen. benim doktor aşırı olmadığı sürece her türlü sıkıntı normal dedi.

Oy ya noldun böyle sen mahvetti sonradan seni sağlıklı olsunda geçecek bu günlerde bende hala çıkarıyorum bazen sabahlarıds oluyor sende bebişine iyi bak :)
sen de canım. geçecek inşallah. az kaldı diyom ha gayret diyom her bulantıda. inşallah rahatlarım en kısa zamanda

Ay bak yea ikizlere toz kondurmadımmm bennn kızımda ikizler olcakkk:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…