- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.081
İnşallah aslan olmaz diyorum şu dakikadan itibaren benim için aslan burcu bitmiştir !Jellyfish_ aslan çıktı
Tembellik yapiyorum. Canim hamur işi istedi.malzemeleri hazırladım ama oğlan uyumadi canim.
Eki Görüntüle 1775811
Musadenle oğluşum da Arya'yi opecekmiş teyzoşu :))Oğlan uyudu uyuyacak gözler gidiyo:)))öp benimmm için yakışıklı oğlunu
Çok şükür iyiyiz. Kızımında günü gününe, saati saatine uymuyor. Ne zaman ne yapacağı belli değil sıpanın...Iyiyiz canım çok şükür siz nasılsınız minnoş kızınla:)benim aryam tembel tembel uyuyo sanırım bugün:))
Musadenle oğluşum da Arya'yi opecekmiş teyzoşu :))
Siz neler yapıyorsunuz
Sağol teyzoşuanaaam bu neee :) Maşallah kuzuyaa
Canım birazda haftasıyla ilgili. Oğlumda 40.haftada sezeryan oldum geldi hiç sorun yaşamadım. Erken doğuranların geç geliyo sanırım...O da değişiyormuş ya hemen gelip gelmemesi bir arkadaşım geçen gün hemen geldi benim dedi. Umarım gelir.
Yolla bana oglusu yollaaaa ben onu ısırır mıncıklar uyku icin yalvarmasını saglarmTembellik yapiyorum. Canim hamur işi istedi.malzemeleri hazırladım ama oğlan uyumadi canim.
Eki Görüntüle 1775811
Öpsün tabikii minnoş kızımıı:)) iyiyiz çok şükür ya herşey yolunda seni göremeyince merak ettim sayfalar ilerleyince tlfdan okuyamıyorumMusadenle oğluşum da Arya'yi opecekmiş teyzoşu :))
Siz neler yapıyorsunuz
Öyle dimi benim Kızımın sıradışılığı değil:)Çok şükür iyiyiz. Kızımında günü gününe, saati saatine uymuyor. Ne zaman ne yapacağı belli değil sıpanın...
Benim niyetim hep bozuktuOhoo siz iyice niyeti bozdunuz
Benim niyetim hep bozuktubütün kızlardan yana sansimizi deniyoruz
Ay ben şok seninle nası aynı burctan oluruzDraconianX :))
matsiyahoje sana kesinlikle katiliyorum bu kaynanalik konusunda.bulantın normalmiymis kuzucum tamam bebek saglikliysa senin kilon falan onemli degil ama gucsuz duseceksin boylede @gvn1907 sende buyudun artk oyle her teyzeye selam verme
Bu kadarrrrrrı olmas yani... Aynı ben... Yengeç ve Akrep.... Niye fena ki. Ben burcumu ve özelliklerini çok severim. Kızımda yengeç olcak aynı anası gibi... Bende diyorum ben buDur aşk olmadan söyleyeyim ben, yengeçYükselenim de akrep. Nereden tutsan çok fena yani
Ay ne iyi olurdu. Birinin yorması lazım onu. Adrese teslim,bi gece bakarsan da yaptığım hamur işlerinden yolarimYolla bana oglusu yollaaaa ben onu ısırır mıncıklar uyku icin yalvarmasını saglarm
Aaaaa Aslan da süperdir. Benim oğlumda aslan... Seninle ne çok ortak yanımız varmış :)Tam ortadaYengeç de olabülüüü aslan da Bilemedim valla hangisi iyi, benim eşim de yengeç 3 yengeç bir evde
sağolasın canım cevabın için ayy sevinsem mi iyi baktığıma üzülsem mi bilemedim bende çok normal doğum istiyorum da böyle iri de giderse olmaz diye de korkuyorumCnm maşallah iyi tabi evet ben normal yaptım 2 tane buda inşallah öyle olur. Bnm bu bebek kaç gr kaç cm bilmiyorum boyu uzun dedi o kdr bende önemsemiyorum bu haftalarda açıkçası haftasında çıkıyorsa sorun yoktur iyi bakmışsın sen maşallahı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?