- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.101
Maşallah süphanallah... Çok tatlı...Tembellik yapiyorum. Canim hamur işi istedi.malzemeleri hazırladım ama oğlan uyumadi canim.
Eki Görüntüle 1775811
Maşallah size,hep öyle olun :)Öpsün tabikii minnoş kızımıı:)) iyiyiz çok şükür ya herşey yolunda seni göremeyince merak ettim sayfalar ilerleyince tlfdan okuyamıyorum
Bu kadarrrrrrı olmas yani... Aynı ben... Yengeç ve Akrep.... Niye fena ki. Ben burcumu ve özelliklerini çok severim. Kızımda yengeç olcak aynı anası gibi... Bende diyorum ben buDraconianX niye bu kadar kendime yakın buluyorum diye...
HahahaBen köyden bakacağım oğlumaBuralar bize gelmez
Aaaaa Aslan da süperdir. Benim oğlumda aslan... Seninle ne çok ortak yanımız varmış :)
Çok teşekkür ederiz teyzesi, senin oğluşun İzindeyizMaşallah süphanallah... Çok tatlı...
Ben akrep burcuyumYengeç yine iyi de akrep dediğimde bir dururlar geneldeKalp kalbe karşıdır canım ben de seni yakın buluyorum kendime Boşuna mı takılıyorum ben sana
Hahahaniye gelmezmiş yav
Yengeç yine iyi de akrep dediğimde bir dururlar geneldeKalp kalbe karşıdır canım ben de seni yakın buluyorum kendime Boşuna mı takılıyorum ben sana
Çok sakin ve uysaldır oğluşum. Hiç annesini üzmez. Akıllı, aklı başında bir çocuktur (maşallah deyin lütfen) İnşallah herkese benim oğlum gibi bir oğlan verir. Kızımda inşallah oğluma benzer (amin)...Ay evet ne güzelNasıl senin oğluşun huyları ? Ben pek bilmiyorum aslan erkeği nasıl olur.
Ben akrep burcuyum
Burada söyleyemeyeceğim sebeplerden dolayıÇok istiyorum söylemek aslında ama söyleyemiyorum Lanet olsun Jellyfish_
Daha erken normal doğumu kONUŞmak için erken cnm zaten hiçbir bebek denilen gibi doğmuyor nerdeyse inşallah yaparsın kafada başlaması gerek bunun yaparsın Allah In izniyle :)sağolasın canım cevabın için ayy sevinsem mi iyi baktığıma üzülsem mi bilemedim bende çok normal doğum istiyorum da böyle iri de giderse olmaz diye de korkuyorum
Çok sakin ve uysaldır oğluşum. Hiç annesini üzmez. Akıllı, aklı başında bir çocuktur (maşallah deyin lütfen) İnşallah herkese benim oğlum gibi bir oğlan verir. Kızımda inşallah oğluma benzer (amin)...
Amin İnşallah canım teşekkür ederim içim rahatladı bi nebzeDaha erken normal doğumu kONUŞmak için erken cnm zaten hiçbir bebek denilen gibi doğmuyor nerdeyse inşallah yaparsın kafada başlaması gerek bunun yaparsın Allah In izniyle :)
Yok yav sen köyden alıp.geline baski kuracaksinBurada söyleyemeyeceğim sebeplerden dolayıÇok istiyorum söylemek aslında ama söyleyemiyorum Lanet olsun Jellyfish_
Ayy evet yaa. Biraz gururludur. Seni seviyorum demez, özür dilemek onun için ölümdür... Ama sever, öper, koklar.... Sevgi sözcükleri zor dökülür ağzından. Bazen kızıyorum büyüyünce elin kızına dersen bacaklarını kırarım senin diyorum hemen annneeee diyo.Maşallah ona dur nazar boncuğu da takayımAslan burcu erkeği annesine seni seviyorum demezmiş öyle mi ?
Yok yav sen köyden alıp.geline baski kuracaksin
Ayy evet yaa. Biraz gururludur. Seni seviyorum demez, özür dilemek onun için ölümdür... Ama sever, öper, koklar.... Sevgi sözcükleri zor dökülür ağzından. Bazen kızıyorum büyüyünce elin kızına dersen bacaklarını kırarım senin diyorum hemen annneeee diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?