2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Yengeç yine iyi de akrep dediğimde bir dururlar genelde Kalp kalbe karşıdır canım ben de seni yakın buluyorum kendime Boşuna mı takılıyorum ben sana

Ay evet ne güzel Nasıl senin oğluşun huyları ? Ben pek bilmiyorum aslan erkeği nasıl olur.
Çok sakin ve uysaldır oğluşum. Hiç annesini üzmez. Akıllı, aklı başında bir çocuktur (maşallah deyin lütfen) İnşallah herkese benim oğlum gibi bir oğlan verir. Kızımda inşallah oğluma benzer (amin)...

sağolasın canım cevabın için ayy sevinsem mi iyi baktığıma üzülsem mi bilemedim bende çok normal doğum istiyorum da böyle iri de giderse olmaz diye de korkuyorum
Daha erken normal doğumu kONUŞmak için erken cnm zaten hiçbir bebek denilen gibi doğmuyor nerdeyse inşallah yaparsın kafada başlaması gerek bunun yaparsın Allah In izniyle :)

Maşallah ona dur nazar boncuğu da takayım Aslan burcu erkeği annesine seni seviyorum demezmiş öyle mi ?

Maşallah ona dur nazar boncuğu da takayım Aslan burcu erkeği annesine seni seviyorum demezmiş öyle mi ?
Ayy evet yaa. Biraz gururludur. Seni seviyorum demez, özür dilemek onun için ölümdür... Ama sever, öper, koklar.... Sevgi sözcükleri zor dökülür ağzından. Bazen kızıyorum büyüyünce elin kızına dersen bacaklarını kırarım senin diyorum hemen annneeee diyo.

DraconianX gördün müüüü. Biz aslanlar komple hepimiz burnumuz düşse eğilip almayız tenezzul etmeyiz. Aslan olmak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…