- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.121
Ayy evet yaa. Biraz gururludur. Seni seviyorum demez, özür dilemek onun için ölümdür... Ama sever, öper, koklar.... Sevgi sözcükleri zor dökülür ağzından. Bazen kızıyorum büyüyünce elin kızına dersen bacaklarını kırarım senin diyorum hemen annneeee diyo.
Soracakmişsin gibi hissettimBen sormadım ya sanırım yanlışlıkla etiketledin beni .s.s
DraconianX gördün müüüü. Biz aslanlar komple hepimiz burnumuz düşse eğilip almayız tenezzul etmeyiz. Aslan olmak çok zor.
Soracakmişsin gibi hissettim
Ben de onunla pes oynamam o zamanKendi bilir
Onun pes oynayacak birsürü arkadaşı olacak merak etmeÇok severiz ama kız sadece çok belli edemeyiz böyle sevin bizi
Ayy biz de seni yeriz kiinsanbuL yerim o behlul kılıklı oğlunu maşallah :)❤
Bu da benim koca oglumla kizim....
Ben anlamam öyle, söyleyecek beni sevdiğini banane ! Ay çok sinir oldum şimdiden
doktor normal dedi günde bir kez kusma hakkı verdi. iki olursa ara beni dedi. bebek iyi çok şükür canım. iyiydi yani en son gördüğümde. pazartesi kontrol var inşallah güzel haberlerle çıkarım. ben güçsüz düştüm baya ama bebek iyi derlerse kendime gelicemAy ben şok seninle nası aynı burctan oluruzDraconianX :))
matsiyahoje sana kesinlikle katiliyorum bu kaynanalik konusunda.bulantın normalmiymis kuzucum tamam bebek saglikliysa senin kilon falan onemli degil ama gucsuz duseceksin boylede @gvn1907 sende buyudun artk oyle her teyzeye selam verme
Bi şansını dene kuzum. Biz sürekli söyledik ama o söylemezYa ama ama amaÇok zorlarsam, küçüklükten alıştırırsam ? Yine de şansım olmaz mı söylemesi için ?
Bana böyle yemek teklifiyle gel hep her gun bakarm bakıcısı olurumAy ne iyi olurdu. Birinin yorması lazım onu. Adrese teslim,bi gece bakarsan da yaptığım hamur işlerinden yolarim
Elin kizi alir hemide öyle bir alır kiii kendini huzur evinde bulursun huysuz KVYa sen baksana bana, bende oğlunu verecek göz var mıKimselere vermem onu
Dur canım yaaa... Doğmamış bebeğe sinirlenme şimdiden... Herşey olurrrr meraklanma...Ben anlamam öyle, söyleyecek beni sevdiğini banane ! Ay çok sinir oldum şimdiden
kızlar hamur işi cıssssss yimeyin.Ay ne iyi olurdu. Birinin yorması lazım onu. Adrese teslim,bi gece bakarsan da yaptığım hamur işlerinden yolarim
Bi ipte iki cambaz oynamazmıs uzak kalalmAsıl ben şokBen seninle nasıl aynı burç olabilirim ya, bir yanlışın var
Ayy maşallahh, senin Oğluşun kardeşini çok sevecekBu da benim koca oglumla kizim....
Sağolun teyzesi... Sizlere de böyle güzel evlatlar nasip etsin Allahım....Maşallah sizeee :)) Oğlunun gözlerini sevsinler
Evet canım yaaa... Çok istiyordu zaten. Babasını da o ikna etti sayılır... Bişey oldu mu kıskanacak mısın Zeynebi diyorum. 9 yıl bekledim ben onu anne sen ne diyorsun diyor...Ayy maşallahh, senin Oğluşun kardeşini çok sevecekhissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?