- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.141
Kurbikten bişey olmaz ki amakızlar hamur işi cıssssss yimeyin. Eki Görüntüle 1775869
yirimm yirim. nasıl da canım istiyo ama yapmayı beceremiyom. şifreli söyliyim un kurbikiKurbikten bişey olmaz ki ama
Bana böyle yemek teklifiyle gel hep her gun bakarm bakıcısı olurum
Bu da benim koca oglumla kizim....
Amin canım... Allah sizede böyle evlat nasip etsin...GözlerrMaşallah ona. Allah bağışlasın canımcım
sana laf attım cevap vermedin. çekemiyon mu kız beniGözlerrMaşallah ona. Allah bağışlasın canımcım
Masallah yakısıklıyaaBu da benim koca oglumla kizim....
Çok şifreli oldu anlayamadımyirimm yirim. nasıl da canım istiyo ama yapmayı beceremiyom. şifreli söyliyim un kurbik
sana laf attım cevap vermedin. çekemiyon mu kız beni
yapıyom da bi yerde bi hata yapıyom altı yanıyo üstü çiğ kalıyo mecbur çöpe gidiyo. neyse daha konuşmıyım ben. bu kadar hamişin arasında canı çeken olur ayıp olurÇok şifreli oldu anlayamadım
Aslında tarifi basit ama vaktin olmuyorsa zor gelir yapmak.
Ne güzel, Allah im bizim evlatlarimiza da kıskançlık vermesin. En bi korktuğumEvet canım yaaa... Çok istiyordu zaten. Babasını da o ikna etti sayılır... Bişey oldu mu kıskanacak mısın Zeynebi diyorum. 9 yıl bekledim ben onu anne sen ne diyorsun diyor...
herkese laf yetiştiriyon ben eksik kalmıyım dedimFark etmemişim laf attığını. Hem zoruna mı gitti cevap vermedim diye hayırdır ?
kendini cok yormamaya calıs is yerinde meyven hep olsun yanında meyve daha az rahatsz eder sanki mideyi. Insallah saglıkldr guzel haberlerle gelirsindoktor normal dedi günde bir kez kusma hakkı verdi. iki olursa ara beni dedi. bebek iyi çok şükür canım. iyiydi yani en son gördüğümde. pazartesi kontrol var inşallah güzel haberlerle çıkarım. ben güçsüz düştüm baya ama bebek iyi derlerse kendime gelicem
Yaşa bee nasılda dogru bi tespitElin kizi alir hemide öyle bir alır kiii kendini huzur evinde bulursun huysuz KV
herkese laf yetiştiriyon ben eksik kalmıyım dedim
canım çok ilginç bi psikolojiye girdim. bişey yiyip sonra kustuysam onu bi daha yemiyom. böyle böyle iyice azalttım yediklerimi. onu yenmeye çalışıyorum şimdi. en azından bi süre sonra denemem lazım hepten bırakmak olmaz.kendini cok yormamaya calıs is yerinde meyven hep olsun yanında meyve daha az rahatsz eder sanki mideyi. Insallah saglıkldr guzel haberlerle gelirsin
Onlar herkes değil ki. Biritulaykavas biri Jellyfish_ biri insanbuL biri @gvn1907 biri Super_anne1411 falan filan
Hahahaa bana da öyle geliyoseni doğuma yakın görmek için sabirsizlaniyorum Elinde somun ekmekle hastaneye giriş yaptiracaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?