- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.161
Haklısın canım. Bende böyle şeyleri söylemeyi sevmiyorum aslında. Oğluma hamileyken mahrumiyet bolgesindeydik. Hiç bisey bulamazdik. Şimdi konuşurken iki kere dusunmek hepimiz aynı imkânlar dahilinde yaşamıyoruz. Kusuruma bakmayın canlar.yapıyom da bi yerde bi hata yapıyom altı yanıyo üstü çiğ kalıyo mecbur çöpe gidiyo. neyse daha konuşmıyım ben. bu kadar hamişin arasında canı çeken olur ayıp olur
oyle yapma amaa senin guclu olman lazim bebis iciin. Esirgemeyiz tabikide kuzumm♥canım çok ilginç bi psikolojiye girdim. bişey yiyip sonra kustuysam onu bi daha yemiyom. böyle böyle iyice azalttım yediklerimi. onu yenmeye çalışıyorum şimdi. en azından bi süre sonra denemem lazım hepten bırakmak olmaz.
pazartesi dualarını isticem zaten canım. inşallah esirgemezsiniz dualarınızı
doktor normal dedi günde bir kez kusma hakkı verdi. iki olursa ara beni dedi. bebek iyi çok şükür canım. iyiydi yani en son gördüğümde. pazartesi kontrol var inşallah güzel haberlerle çıkarım. ben güçsüz düştüm baya ama bebek iyi derlerse kendime gelicem
Yok canım o kadarda degil sen ×5=benSanki kendi yılın kayınvalidesi seçilmeye adayBen x2 =sen
Sağol canım...Masallah yakısıklıyaaCok iyi bi abi olcak insallah
Amin canım....Ne güzel, Allah im bizim evlatlarimiza da kıskançlık vermesin. En bi korktuğum
Vücudun kanıt bırakmıyor yanı şanslısınHahahaa bana da öyle geliyobugun aşıya gittim tartıldım maşallah nazar degmesin aman hep böyle gitsin cok kilo almamısm
Ya ama simdi yapan kişiye de bağlı yaneeğ
küstümmmOnlar herkes değil ki. Biritulaykavas biri @Catmom biri insanbuL biri @gvn1907 biri Super_anne1411 falan filan
şansımı zorluyo gibiyimVücudun kanıt bırakmıyor yanı şanslısın
Demekkiii yapıp yolluyomussun bizeee :)Ya ama simdi yapan kişiye de bağlı yaneeğ
Aynen ben de tombiğim ama napalım Sağlık plsunaslında benim kilom fazla olduğu için doktorum hiç almasan bile olur dedi. o yüzden çok önemsemiyorum. bebişim iyi olsun gerisi önemli değil.
ben seni hep zayıf hayal etmiştim ya. inşallah kuzunun peşinden koşarken zayıflarsın canım. benim de kendime duam böyle :) bizim gibi tombikler hamilelikte daha az kilo alırmış canım az kilo aldıysan stres yapma sen de. bide yatıyosun çok dikkatli olman lazım. kızmadın umarım ben de tombik olduğum için rahatça konuşuyorumAynen ben de tombiğim ama napalım Sağlık plsun
Hepiniz mi yapamiyorsunuz yahuDemekkiii yapıp yolluyomussun bizeee :)
Bi kere denedim sonuc hüsran sonra dedim pastaneler bosuna mı varHepiniz mi yapamiyorsunuz yahubeni bunlarla korkutamazsiniz
Pes etmemelisinBi kere denedim sonuc hüsran sonra dedim pastaneler bosuna mı varkorkma zaten yap yap
Bak yarın heves eder yaparım yine olmazsa isterim cok cabuk gaza geliyorum sanki bu aralarPes etmemelisinsana inanıyorum ben aylin yaparsin
Bak yarın heves eder yaparım yine olmazsa isterim cok cabuk gaza geliyorum sanki bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?