2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
yapıyom da bi yerde bi hata yapıyom altı yanıyo üstü çiğ kalıyo mecbur çöpe gidiyo. neyse daha konuşmıyım ben. bu kadar hamişin arasında canı çeken olur ayıp olur
Haklısın canım. Bende böyle şeyleri söylemeyi sevmiyorum aslında. Oğluma hamileyken mahrumiyet bolgesindeydik. Hiç bisey bulamazdik. Şimdi konuşurken iki kere dusunmek hepimiz aynı imkânlar dahilinde yaşamıyoruz. Kusuruma bakmayın canlar.

oyle yapma amaa senin guclu olman lazim bebis iciin. Esirgemeyiz tabikide kuzumm♥

Canım hiç moralini bozma, bebek gayet iyidir. Bana da oluyor ağır yediğimde ya da abartınca, sen bol bol dinlenmeye çalış. Zaten vitamin vs kullanıyorsundur bebek ihtiyacı olanları senden temin eder...Çok geçmiş olsun

Aynen ben de tombiğim ama napalım Sağlık plsun
ben seni hep zayıf hayal etmiştim ya. inşallah kuzunun peşinden koşarken zayıflarsın canım. benim de kendime duam böyle :) bizim gibi tombikler hamilelikte daha az kilo alırmış canım az kilo aldıysan stres yapma sen de. bide yatıyosun çok dikkatli olman lazım. kızmadın umarım ben de tombik olduğum için rahatça konuşuyorum

yaa benim bu aralar dudaklarım çok kuruyor şeker ihtimalini düşünmeye başladım belirtiler nasıl oluyor şekerde bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…