- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.181
86 kg dan 75 e düştüm hamiş kaldım Diyeti bıraktım hamilelikte 3 kg aldımben seni hep zayıf hayal etmiştim ya. inşallah kuzunun peşinden koşarken zayıflarsın canım. benim de kendime duam böyle :) bizim gibi tombikler hamilelikte daha az kilo alırmış canım az kilo aldıysan stres yapma sen de. bide yatıyosun çok dikkatli olman lazım. kızmadın umarım ben de tombik olduğum için rahatça konuşuyorum
Ohooo Esra Erol başladı topik boşaldı bu ne ya
Nette araştırdım geçiyo yazıyodu canımCanım Giray ve Güray Türkçe isimler. Yekta ise Farsça bildiğim kadarı ile. Hiçbiri Arapça değil yani. Kuran'da geçtiği bilgisini nerden edindin?
Ağız kuruluğuyaa benim bu aralar dudaklarım çok kuruyor şeker ihtimalini düşünmeye başladım belirtiler nasıl oluyor şekerde bilen var mı
Kime gore neye gore olmazsaBak yarın heves eder yaparım yine olmazsa isterim cok cabuk gaza geliyorum sanki bu aralar
Ağız kuruluğu
Sık idrar
Bol susama
Diye biliyorum annemden
Varım diyooorrTarifi aldım, yarın yapalım var mısın ?
sen yine iyiymişsin canım. 93le ben rejime başladım 5 kg verdim hamile kaldım. daha verecektim aslında ama böylesi beni daha çok mutlu etti. önceliğim bebiş86 kg dan 75 e düştüm hamiş kaldım Diyeti bıraktım hamilelikte 3 kg aldım
Evet tombiğim
Öyle zayıf Hatunlar gibi değilim
Ama zayıfladığım da baya bi değişim olmuştu
Aman yine zayıflarız evelallah izin ile hiç sıkmayalım Can'ımızı önce sağlık
Kime gore neye gore olmazsa
Tamam dene olmazsa burda olmadi deme bile adresi yaz bana özelden
Ayyy kıyamazmıs da banaaaKime gore neye gore olmazsa
Tamam dene olmazsa burda olmadi deme bile adresi yaz bana özelden
bu saatlerde elalemin kocası geliyor yemek yapmaya gidiyor sen napiyon acaba
sen yine iyiymişsin canım. 93le ben rejime başladım 5 kg verdim hamile kaldım. daha verecektim aslında ama böylesi beni daha çok mutlu etti. önceliğim bebişbebeğimiz iyi olsun gerisi hallolur
bu saatlerde elalemin kocası geliyor yemek yapmaya gidiyor sen napiyon acaba
İzmire kadar bozulur onlarYaaa ben de yazayım mı nolursuuuun
İzmire kadar bozulur onlarhatun yarın bi dene bak olmazsa konusuruz
1,60 canım. ama kemiklerim iri. kimse 90 kilo demez bana. çok daha az kilolu görünüyorum. 42-44 giyiyorum.Kesinlikle kuzum
Bebişlerimiz önemli
Kilo çok da önemli değil sağlığa zarar vermediği sürece
Boy kaç senin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?