- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.201
Her yemek önceden yapilmaz, bekletilmeden yenilmesi gerekenler vardır ahanda tecrubem konuştuKızım ben erkenden yaparım yemeğimi sonra da keyfime bakarım. Son dakikaya bırakmam sen gibi
Akşam mi yapıyorsun yoksa yapacak birilerini mi buldunNe yarını, akşama hazır kurabiyelerim hıhh
Oooooo ne dediiiiHer yemek önceden yapilmaz, bekletilmeden yenilmesi gerekenler vardır ahanda tecrubem konuştu
Enee :) koca gobus maşallah oğluşta çok yakışıklı Allah bağışlasın :)Bu da benim koca oglumla kizim....
Her yemek önceden yapilmaz, bekletilmeden yenilmesi gerekenler vardır ahanda tecrubem konuştu
Kiyamam tabi ya :) sen kocana kıyabilirsin ama :)))Ayyy kıyamazmıs da banaaaYapamazsam kocisi darlarım artık
Yazinca bi pişmanlık bürüdü zatenbu topa hiç girmeyecektin insanbul. Kaç kaç
Akşam mi yapıyorsun yoksa yapacak birilerini mi buldun
Her yemek dinlenmez hacıO dediğin yemekler öğrenci evi yemeklerine giriyor canım yaDinlenen yemek güzel olur benden sana tavsiye
Bununla baş edilmez psikolojimle oynuyor bnm :) çocuk bile içerde bunalıma girdi hissediyorumOnlar herkes değil ki. Biritulaykavas biri @Catmom biri insanbuL biri 1cicek3bocek biri Super_anne1411 falan filan
Sağol canım... Evet kocaman göbüş oldum ben...Enee :) koca gobus maşallah oğluşta çok yakışıklı Allah bağışlasın :)
Geri ver tarifimi o zamanNişasta yok kızım evde, eşime aldıracağımAyyy bu da ya ne meraklı çıktı
Kızlarrr çok gülüyorum size. Allah da sizi güldürsün inşallah. Ben çıkışa hazırlanıyorum artık. Gitme vakti... Akşam evde iş var belki giremeyebilirim. Dün akşam eşime oğlumun eşyalarını çıkarttım 6 koli saklamışım bir bakayım içinden işe yarar bişeyler çıkcak mı? Hepinize güzel bir akşam diliyorum. Yarın sabaha görüşürüz inşallah... Sevgiyle kalın...
Aminn. sen de sevgiyle kalKızlarrr çok gülüyorum size. Allah da sizi güldürsün inşallah. Ben çıkışa hazırlanıyorum artık. Gitme vakti... Akşam evde iş var belki giremeyebilirim. Dün akşam eşime oğlumun eşyalarını çıkarttım 6 koli saklamışım bir bakayım içinden işe yarar bişeyler çıkcak mı? Hepinize güzel bir akşam diliyorum. Yarın sabaha görüşürüz inşallah... Sevgiyle kalın...
Canimsin yaa sen şöyle arkamda durOooooo ne dediiiiDraconianX sen kesin altta kalmazsn tamam ama yani insanbul da haklı bu konuda :)))
Ay bende bugün döktüm ne var ne yok bişey almasam bile yeter artar bizim erkek olunca ikinci de :) sen eleyeceksin mecbur biraz kız bebiş :) kolay gelsin cnmKızlarrr çok gülüyorum size. Allah da sizi güldürsün inşallah. Ben çıkışa hazırlanıyorum artık. Gitme vakti... Akşam evde iş var belki giremeyebilirim. Dün akşam eşime oğlumun eşyalarını çıkarttım 6 koli saklamışım bir bakayım içinden işe yarar bişeyler çıkcak mı? Hepinize güzel bir akşam diliyorum. Yarın sabaha görüşürüz inşallah... Sevgiyle kalın...
Allahım esirgeyeSusmaz o bacım susmaz gece girelim bundan sonra topiğe 15 sayfa birikmiş Allah tan kork ya kocası nasıl katlanıyor bu hatunasen işe geri başla DraconianX
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?