- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.221
Ufuk Özkan evli değil mi yaJellyfish_ ?
Canım dün senin kontrol nasıl geçti ben kaçırdımHayır yarın sabah girecek ameliyata bgn detaylısı var semurun ay kocadan haber bekliyorum eğer izin alabilirse götürecek liv e oğlunu ziyarete hayırlısı ile çıkacaktır
Bi senle ben izliyoz herhalde. Ali Haydar'a noldu dedim ses yok. Herkes belgesel izliyo
Ali Haydar'ın akıbetini ben de bilmiyorum kanki
Hmm çok susuyorum ama ağız kuruluguda varAğız kuruluğu
Sık idrar
Bol susama
Diye biliyorum annemden
Ben Zuhal topala bakiyom da ondan cevap veremedimBi senle ben izliyoz herhalde. Ali Haydar'a noldu dedim ses yok. Herkes belgesel izliyo
Oy ben seni severim yerim alınma tatlım seviyoruz seniSen de mi Brütüs ?!!!???
Çok şukur yolunda herşey tatlım pipi görüyorum dedi bu doktor da :) darısı sizlerin başına olsun inşallah ❤Canım dün senin kontrol nasıl geçti ben kaçırdım
Oy ben seni severim yerim alınma tatlım seviyoruz senisadece farklı bi sevme tarzımiz var
Allahm çocuğu bildiği gibi yapsın yaa çok sahteAli Haydar'ın akıbetini ben de bilmiyorum kanki
Oyy adamım Benim yaaa :) kız dikkat et doğu gidip onunda kafasına oturmasın :)Çok şukur yolunda herşey tatlım pipi görüyorum dedi bu doktor da :) darısı sizlerin başına olsun inşallah ❤
Allahm çocuğu bildiği gibi yapsın yaa çok sahte
Kız zuhal topal izleyeceğine aç minika çocuk izlesin yavrucakBen Zuhal topala bakiyom da ondan cevap veremedim
O da sever ki seni :) sen sevilmeyecek hatun musun :)insanbuL sevmesin beni sen sev
Bence bu daha bi belgesel valla insan türünün nasıl git gide yok oluşunu anlatıyoSevim koşşş belgesel izlemeyen biri çıktıJellyfish_
Çok şukur yolunda herşey tatlım pipi görüyorum dedi bu doktor da :) darısı sizlerin başına olsun inşallah ❤
HahahaOyy adamım Benim yaaa :) kız dikkat et doğu gidip onunda kafasına oturmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?