- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.241
Valla korkutuyo beni doğu :) ama çok tatlı annesini yiyesim geliyo aklıma o attığın resmi geldikçe sempatiklik abidesi :)Hahahaay zaten tehlikeli olmaya başladı doğu. mart başı odasına geçiricem çocuk Allah a emanet sabah uyanıp iyi ki ustume atlamıyor
Allahm çocuğu bildiği gibi yapsın yaa çok sahte
ay pipisini yesinler maşallahhh :)
❤ cansınn napıyon cnm moralin brz düzelmiş gibi inşallah :) detaylıya ne kdr kaldı dualar yollayalım hep beraber bebişkolaraay pipisini yesinler maşallahhh :)
Yaaa öyle şeyler demesenize
❤ cansınn napıyon cnm moralin brz düzelmiş gibi inşallah :) detaylıya ne kdr kaldı dualar yollayalım hep beraber bebişkolarasemurcan kuzu sen naptın detaylın nasıl geçti yaz bize mutlaka hayırlı haberler olsun
Daha güzellerini tatlılarını rabbim sana versin balım minik minik balaların olsun :)Valla korkutuyo beni doğu :) ama çok tatlı annesini yiyesim geliyo aklıma o attığın resmi geldikçe sempatiklik abidesi :)
Ay sallandım deprem mi oldu ne
Bi senle ben izliyoz herhalde. Ali Haydar'a noldu dedim ses yok. Herkes belgesel izliyo
Ay ne diyorsun anomali yok demesine sevindim ama çar çabuk demesi ilginç randevu alabilseydim gidecektim vazgeçtim osmanbeye gideceğim yine eşim haklıymış valla snn de teyit etmen iyi oldu bana sen iyi biyere daha git mutlaka kuzu ihmal etme istanbulda isen çok iyi yerler var oneririz sana hepimiz birdencanısı sabahtı detaylı Zeynep kamile gittim gitmez olaydım parası olan özele gitsin ben 221 haftada yine başka doktora gitmeyi planlıyorum bırak odayı binaya bile almadılar eşimi hasta yakını giremezmiş binaya. ekranı çevirip bak buda kızın demediler bile baktı hmm dedi humm dedi kalkablirsin dedi. bi anomali görünmüyor dedi . sen nasılsın canım
hangi model bu canım? belki bulursun biraz araştır yeni almaktan iyidirBugün 2 hurç dolusu kıyafet vardı doktum valla bi çarşaf serip bohçacı karılar gibibnm bebek kıyafetleri ile 10 çocuk büyür nevale sağlam bide kızlar ya bnm oğlumun baby two go marka anakucağı var bir bakınEki Görüntüle 1775969 Eki Görüntüle 1775970 bu kılıf buna ait olan ama oğlum ufaklığından beri kendine oyuncak etti bu kenarlarındaki plastik tutmaç yerleri artık tık diye oturmuyor ben sık çıkarıp yıkamaktan iyice kötüde oldu bulma durumum var mı aynı böyle ana kucağı kılıfı yardım kızlar
hiç demeYapsın valla. Kız da aptal aşık ona da kızıyorum!
Amin inşallah canım benimmm Allâh razı olsun :)Daha güzellerini tatlılarını rabbim sana versin balım minik minik balaların olsun :)
hangi doktordu seninki canım? benim de 22 sinde zeynep kamile randevum. tırsıyommmcanısı sabahtı detaylı Zeynep kamile gittim gitmez olaydım parası olan özele gitsin ben 221 haftada yine başka doktora gitmeyi planlıyorum bırak odayı binaya bile almadılar eşimi hasta yakını giremezmiş binaya. ekranı çevirip bak buda kızın demediler bile baktı hmm dedi humm dedi kalkablirsin dedi. bi anomali görünmüyor dedi . sen nasılsın canım
Ay ne diyorsun anomali yok demesine sevindim ama çar çabuk demesi ilginç randevu alabilseydim gidecektim vazgeçtim osmanbeye gideceğim yine eşim haklıymış valla snn de teyit etmen iyi oldu bana sen iyi biyere daha git mutlaka kuzu ihmal etme istanbulda isen çok iyi yerler var oneririz sana hepimiz birden
Kızlar dörtlü tarama afp değerim 45 IU/mL çıktı. Bu ne demek hiç böyle bir sonuç alan oldu mu?
Ay ne diyorsun anomali yok demesine sevindim ama çar çabuk demesi ilginç randevu alabilseydim gidecektim vazgeçtim osmanbeye gideceğim yine eşim haklıymış valla snn de teyit etmen iyi oldu bana sen iyi biyere daha git mutlaka kuzu ihmal etme istanbulda isen çok iyi yerler var oneririz sana hepimiz birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?