2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canısı sabahtı detaylı Zeynep kamile gittim gitmez olaydım parası olan özele gitsin ben 221 haftada yine başka doktora gitmeyi planlıyorum bırak odayı binaya bile almadılar eşimi hasta yakını giremezmiş binaya. ekranı çevirip bak buda kızın demediler bile baktı hmm dedi humm dedi kalkablirsin dedi. bi anomali görünmüyor dedi . sen nasılsın canım

Ay ne diyorsun anomali yok demesine sevindim ama çar çabuk demesi ilginç randevu alabilseydim gidecektim vazgeçtim osmanbeye gideceğim yine eşim haklıymış valla snn de teyit etmen iyi oldu bana sen iyi biyere daha git mutlaka kuzu ihmal etme istanbulda isen çok iyi yerler var oneririz sana hepimiz birden

hangi model bu canım? belki bulursun biraz araştır yeni almaktan iyidir

hangi doktordu seninki canım? benim de 22 sinde zeynep kamile randevum. tırsıyommm

ben iyi bir hastanede çalışıyorum burda bi doç. var canım ona gittim bugun 22 haftada gel dedi o bakacak birdaha. kız 20 dk sürmedi bakması :) bide insan bi çevirir bak kızın der yanı sadece bağdaş kurmuş oturuyor dedi biz bu kistlerden korkmuyoruz dedi falan filan hiç içimi rahatlatmadı yani.

Kızlar dörtlü tarama afp değerim 45 IU/mL çıktı. Bu ne demek hiç böyle bir sonuç alan oldu mu?

Canım benimkinde de 50,5 IU/mL çok takılma değerlere zaten Sonuç kısmında yazar risk grubun. Bu değerler herkeste farklı çıkıyor yaşa, sigara kullanıp kullanmama vs vs daha birçok bilgiye göre...

bide kalabalık kavga gürültü gücün varsa özele git yavrum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…