- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.261
ALTINIM eşinede yazık ya adam ne ümitle gelmiştir Allah bu doktorlara merhamet versin
hangi doktordu seninki canım? benim de 22 sinde zeynep kamile randevum. tırsıyommm
Diğer 2 bebektede ozelde yaptırdım var cnm o kdr gücümüz tek eşim çalışıyor ama geliri iyi mecburum bunu yaptırmaya zaten sonradan ah vah etmek istemyrm rabbim esirgesin yavrularımızı ya sen ne zaman gidicen ayrı dr abide kalabalık kavga gürültü gücün varsa özele git yavrum ya.
Eşimin iş saatleri değişti artık 4:30'da evde, yetmezmiş gibi bir de 2 gün evde haftaiçi... 3 haftadır izleyemedim son durum ne :)
Devlette zaten atıyor başından hastayı özeldekilerde havalı parayı bol buldukları için oraları buraları oynuyor yeter ki merhametli dr olsunaynen ya adamı bırak odanın kapısı binanın içine almadılar sabah okadar koşturdu bide oda görmek istiyordu çok saçma yani sanki otur herşeyi bize göster demiyoruz tamam yoğunsunuz ama anne halindende anlayı bi gülcemalini gösterin bebişimizin dimi. neyseki ben özele gidiyorum bazen ama ya hep devlete gitmek zorunda kalanlar yazık onlara
Kocamaaaan öpüyoruummm seniii bebisii bide o yakisikli oglusuu♥Ben kaçtım canlar
Esim gelir yemeğe oturur hemen :)
Hayrı bol akşamlarınız olsun
benimki de aynı doktor canım. peki ters mi? ben cinsiyetini hala öğrenemedim. sorsam ters teper mi?erbil çakar canım doktor kötü diyemem ama umduğumu bulamadım. devlettir daha inceler ddim ama sanırım olmadı. oraya gidince çok arama hemen cadde kenarında 2 katlı beyaz bina.
Azcık dısarda isim vardı simdi geldim actm hemen ne belgeseli esra erol varkenBi senle ben izliyoz herhalde. Ali Haydar'a noldu dedim ses yok. Herkes belgesel izliyo
Canım benimkinde de 50,5 IU/mL çok takılma değerlere zaten Sonuç kısmında yazar risk grubun. Bu değerler herkeste farklı çıkıyor yaşa, sigara kullanıp kullanmama vs vs daha birçok bilgiye göre...
Hepsiburada da vardi galiba emin degilim ama bebek arabasi icin aksesuarlar falan gormustum belki bunun icinde vardirBugün 2 hurç dolusu kıyafet vardı doktum valla bi çarşaf serip bohçacı karılar gibibnm bebek kıyafetleri ile 10 çocuk büyür nevale sağlam bide kızlar ya bnm oğlumun baby two go marka anakucağı var bir bakınEki Görüntüle 1775969 Eki Görüntüle 1775970 bu kılıf buna ait olan ama oğlum ufaklığından beri kendine oyuncak etti bu kenarlarındaki plastik tutmaç yerleri artık tık diye oturmuyor ben sık çıkarıp yıkamaktan iyice kötüde oldu bulma durumum var mı aynı böyle ana kucağı kılıfı yardım kızlar
Azcık dısarda isim vardı simdi geldim actm hemen ne belgeseli esra erol varkenyaa bu kadn hic dogurmams gibi oldu gıcık oluyrm
Anladım canım. Peki sen sonuçlarını doktoruna yorumlattın mı? Normal değerin altında mı üstünde miyiz acaba.. of sabah olmaz şimdi doktoru aramak için
kuzu araştırdım lastikli korumalık gibi var Bürümcük şeklinde bnm. İstediğim iskelet halinde iken üstüne geçirilen inş bulurum bakalımHepsiburada da vardi galiba emin degilim ama bebek arabasi icin aksesuarlar falan gormustum belki bunun icinde vardir
Canım bazen çok çok hareketli oluyor bazende tık yok :) normal yani bu haftalarda sonra daha çok hissederim merak etme birde dün ultrason da çok hareketli ydi ama ben o kadar hissetmedim hareket halindeyken pek hissedilmiyor oturduğunda uzandiginda daha çok hissrdersin
Ben ona da izletyrmEşimin iş saatleri değişti artık 4:30'da evde, yetmezmiş gibi bir de 2 gün evde haftaiçi... 3 haftadır izleyemedim son durum ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?