2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
matsiyahoje 2013 te almıştım oplum doğmadan baby two go ama model kod vs yazmıyor yada ben göremedim ya yeni almak istemyrm 6 ay kullanıyor en ucuzu 150 tl başka işi görürdüm en azından ben kılıfı alıp Eminönü'ne gideyim bu aydan sonra belki vardır sağol kuzum

ALTINIM eşinede yazık ya adam ne ümitle gelmiştir Allah bu doktorlara merhamet versin

aynen ya adamı bırak odanın kapısı binanın içine almadılar sabah okadar koşturdu bide oda görmek istiyordu çok saçma yani sanki otur herşeyi bize göster demiyoruz tamam yoğunsunuz ama anne halindende anlayı bi gülcemalini gösterin bebişimizin dimi. neyseki ben özele gidiyorum bazen ama ya hep devlete gitmek zorunda kalanlar yazık onlara

hangi doktordu seninki canım? benim de 22 sinde zeynep kamile randevum. tırsıyommm

erbil çakar canım doktor kötü diyemem ama umduğumu bulamadım. devlettir daha inceler ddim ama sanırım olmadı. oraya gidince çok arama hemen cadde kenarında 2 katlı beyaz bina.

bide kalabalık kavga gürültü gücün varsa özele git yavrum ya.
Diğer 2 bebektede ozelde yaptırdım var cnm o kdr gücümüz tek eşim çalışıyor ama geliri iyi mecburum bunu yaptırmaya zaten sonradan ah vah etmek istemyrm rabbim esirgesin yavrularımızı ya sen ne zaman gidicen ayrı dr a

Devlette zaten atıyor başından hastayı özeldekilerde havalı parayı bol buldukları için oraları buraları oynuyor yeter ki merhametli dr olsun

erbil çakar canım doktor kötü diyemem ama umduğumu bulamadım. devlettir daha inceler ddim ama sanırım olmadı. oraya gidince çok arama hemen cadde kenarında 2 katlı beyaz bina.
benimki de aynı doktor canım. peki ters mi? ben cinsiyetini hala öğrenemedim. sorsam ters teper mi?

Canım benimkinde de 50,5 IU/mL çok takılma değerlere zaten Sonuç kısmında yazar risk grubun. Bu değerler herkeste farklı çıkıyor yaşa, sigara kullanıp kullanmama vs vs daha birçok bilgiye göre...

Anladım canım. Peki sen sonuçlarını doktoruna yorumlattın mı? Normal değerin altında mı üstünde miyiz acaba.. of sabah olmaz şimdi doktoru aramak için

Hepsiburada da vardi galiba emin degilim ama bebek arabasi icin aksesuarlar falan gormustum belki bunun icinde vardir

Anladım canım. Peki sen sonuçlarını doktoruna yorumlattın mı? Normal değerin altında mı üstünde miyiz acaba.. of sabah olmaz şimdi doktoru aramak için

Tabiki sonuçları alıp doktoruma gittim zaten; raporun sonunda aynı 2'Li test gibi olasılık çıkıyor. Yani bu değerler çok önemli değil kimseyle karşılaştırma bu yüzden, tamamen seninle aynı fiziksel özelliklere sahip gebeler arasında bu değerlere oranla sana bir olasılık veriyor. Örneğin trisomi riski 1/100000 gibi bir sonuç veriyor. Raporunda yazmıyorsa doktorunun ekranına düşmüştür. Bende raporumu görmemiştim doktor çıkarıp verdi gittiğimde...

Detaylıda boyu kilosu için ne dediler HejaR12 ? Daha öncekini doğruladı mı ölçüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…