- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.281
Bizim topik kızları bildiğin izdivaç programı.izliyorAllah iyiliğinizi versin emi
Nette araştırdım geçiyo yazıyodu canım
Dimi böyle gòz kenarları falan kotu olmus bayaFakat çok çöktü 2 çocuktan sonra be resmen yaşlandı yüzü müzü
Dimi böyle gòz kenarları falan kotu olmus baya
Evi olcek arabası olcek maası olcek koskoca ayse teyze oAdamın arabası yok, iki güne geri gelir Ayşe teyze
Sen ne izliyosun bu saatlerde soyle bilelimBizim topik kızları bildiğin izdivaç programı.izliyorAllah iyiliğinizi versin emi
Basta bunu mu izlicem bilmem ne bıdı bıdı konusuyodu sonra bi sardı benden cok yorum yapıyo
Basta bunu mu izlicem bilmem ne bıdı bıdı konusuyodu sonra bi sardı benden cok yorum yapıyo
Aaa bide eskıya dunyaya hukumdar olmaz var reklamini yapayim ben cok seviyorumda nedense soylemek istedim neyi izledgmi sevdgmi bil istedim
Bende mafya sevmem ama adamin metresi var falan acayip atraksiyonlu olaylar var bak dene bi kerehahahah ben sevmiyorum onu. Oktay Kaynarca'yı oldum olası sevmem. Hele mafya ayaklarını hiç sevmem. Benim sevmediğimi bil istedim
Bende mafya sevmem ama adamin metresi var falan acayip atraksiyonlu olaylar var bak dene bi kereben bazen cok etkilenip aglayip sanki kocamn metresi varms gibi benimkine sallamaya baslyrm ama kazasz belasz atlatyrz o gunleri
Ay aşk olsun ya o kadar mı kötüAma değil
Dur aşk olmadan söyleyeyim ben, yengeçYükselenim de akrep. Nereden tutsan çok fena yani
Ben doktorumu değiştrdim ve önceki doktorum ikili yaptırmamıştı "şimdi bir sonuç verecekler yalan yanlış 6 ay canın sıkılacak" gibi sebepsiz bir sebeple.. o yüzden bu ilk olduğundan çok tedirgin oluyorum.Tabiki sonuçları alıp doktoruma gittim zaten; raporun sonunda aynı 2'Li test gibi olasılık çıkıyor. Yani bu değerler çok önemli değil kimseyle karşılaştırma bu yüzden, tamamen seninle aynı fiziksel özelliklere sahip gebeler arasında bu değerlere oranla sana bir olasılık veriyor. Örneğin trisomi riski 1/100000 gibi bir sonuç veriyor. Raporunda yazmıyorsa doktorunun ekranına düşmüştür. Bende raporumu görmemiştim doktor çıkarıp verdi gittiğimde...
Çok teşekkürler arkadaşım duaya çok ihtiyaçim varCanım dualarım seninle
Çok teşekkürler arkadaşımAllah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Senden haber bekliyoruz duyduğumuzdan beri. Bize de yaz sonucu olur mu? Bide testten sonra kendini yorma birkaç gün dinlen canım geçmiş olsun şimdiden
Game of thrones baslasa da izlesek
Game of thrones baslasa da izleseksende ayrı bi artist cıktn ben yerli izlemem falan
Amin inşallahCanim Rabbm yuzunu guldursun inşallah guzel haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?