2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

hahahah ben sevmiyorum onu. Oktay Kaynarca'yı oldum olası sevmem. Hele mafya ayaklarını hiç sevmem. Benim sevmediğimi bil istedim

hahahah ben sevmiyorum onu. Oktay Kaynarca'yı oldum olası sevmem. Hele mafya ayaklarını hiç sevmem. Benim sevmediğimi bil istedim
Bende mafya sevmem ama adamin metresi var falan acayip atraksiyonlu olaylar var bak dene bi kere ben bazen cok etkilenip aglayip sanki kocamn metresi varms gibi benimkine sallamaya baslyrm ama kazasz belasz atlatyrz o gunleri

Bende mafya sevmem ama adamin metresi var falan acayip atraksiyonlu olaylar var bak dene bi kere ben bazen cok etkilenip aglayip sanki kocamn metresi varms gibi benimkine sallamaya baslyrm ama kazasz belasz atlatyrz o gunleri

ahahahaha ay yazık adama Ben Kördüğüm'ü izliyorum yerli bi tek Fox'ta o. Başka yok yabancı izliyorum ben bolca

Ben doktorumu değiştrdim ve önceki doktorum ikili yaptırmamıştı "şimdi bir sonuç verecekler yalan yanlış 6 ay canın sıkılacak" gibi sebepsiz bir sebeple.. o yüzden bu ilk olduğundan çok tedirgin oluyorum.

Game of thrones baslasa da izlesek sende ayrı bi artist cıktn ben yerli izlemem falan

Çok var daha yeaa unutuyom zaten ben Game of Thrones'u sezon baslayınca bu kimdi o kimdi derken yine sezon bitiyo :))) Len ne artisliği iki dakka önce Esra Erol konuşuyoduk kime yapim artistliği ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…