2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Amin inşallah

Eyvah eyvah benim kızçem baktın biraz erken doğdu ikizler, zamanını beklerse yengeç olacak. Senin durum zaten ortada, ikizlere ise sen bile kötü demişsin. Yandık mı ne

Yengeç doğurmaya bak sen Tabii bilemem şimdi belki sen ikizler ile çok iyi anlaşırsın. Ama yengeç her türlü alır yani

Aman da neler kaynatmislar neler....benim eşim raporlu evde 2 gündür ve yarinda evde pek giremiyorum iğne ye götürüp getririom yoğunluktan katılmıyorum pek. 1cicek3bocek canım nette ben bakmistim ana kucagi kılıfı yazınca çıkıo.benim ki pembe şimdi oğlus içinde kullanmak istiorum ama nasıl olur diye kılıf buldum ama tepesinde de pembe war oraya çözüm bulamıyorum tentesinde.belki senin işini görür

Çok var daha yeaa unutuyom zaten ben Game of Thrones'u sezon baslayınca bu kimdi o kimdi derken yine sezon bitiyo :))) Len ne artisliği iki dakka önce Esra Erol konuşuyoduk kime yapim artistliği ahahahah
Ayy pardon ya bi an o esra erolcu gidip yabancı dizici tiki biri gelince unuttum tabi

Jellyfish_ cnm bebişin olsun sende çizgi film izler yada müzik dinlersin o zaman görürüm sizi şimdi tadını çıkarın belgesel izlemem aksine severim gündüz kuşağı programlarını ama oğlan izlettirmez
DraconianX şekerim eskiden di çookk eskiden izlerdim yani Esra bile daha gençti
Super_anne1411 yavru ben oğlan fırsat verse 5 te beni affeti izliyorum o da fırsat verirse zuhali sevmem çok laubali Esra iyi yine işte ayda 1 denk gelirsem o başka yok

Bi bakayım tekrardan kuzum sağol bulursam benden iyisi yok 40 tl nerde 150 nerde

Yooo yooo dostum çocuklar varken katiyen gündüz kuşağı hatta TV bile izlenmesin zaten. Aferin gvn :)))

Bnce doktorun cok dogru soylemis. Ikili uclu testin filan hicbi onemi yok. Detayli ultrason yapiliyo 20. Haftadan sonra. Bence yapilmasi gereken en onemli sey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…