- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.301
Çok teşekkürler arkadaşım. Inşallah inşallah Allahım bir mucize gerçekleştirir.Kuzum dun gece sana yazarken oğlum uysndı giremedim daha ben sana çok dua ettim rabbim yardımcın olsun Allah ın izniyle atlatacaksınız bu badire yi
Amin inşallahhayırlı sabahlar hamişler. ben düzgün cevap yazamıyorum ama okuyorum. dualarınıza amin diyorum. kaynana görümce dedikodularınıza gülüyorumRabbim herkesin gönlüne göre versin hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah. hasta olanlara şifa derdi olanlara deva versin. Allaha emanet olun.
Eyvah eyvah benim kızçem baktın biraz erken doğdu ikizler, zamanını beklerse yengeç olacak. Senin durum zaten ortada, ikizlere ise sen bile kötü demişsin. Yandık mı ne
Bizim topik kızları bildiğin izdivaç programı.izliyorAllah iyiliğinizi versin emi
Ben de 165 ama iri görünüyorum1,60 canım. ama kemiklerim iri. kimse 90 kilo demez bana. çok daha az kilolu görünüyorum. 42-44 giyiyorum.
Bi baktır Can'ım sağlık ocağında bile bakıyorlar hemenHmm çok susuyorum ama ağız kuruluguda var
Ayy pardon ya bi an o esra erolcu gidip yabancı dizici tiki biri gelince unuttum tabiÇok var daha yeaa unutuyom zaten ben Game of Thrones'u sezon baslayınca bu kimdi o kimdi derken yine sezon bitiyo :))) Len ne artisliği iki dakka önce Esra Erol konuşuyoduk kime yapim artistliği ahahahah
Geçmiş olsun. Ballı ıhlamur ic.. meyve ye bol bolBoğaz agrisi, öksürük, halsizlik ne ararsan var maalesef. Rapor aldim dun ve bugun icin. Antibiyotik de içmek istemiom doğal seylerle toparlanmaya calisiyorum.
Sakın ilaç içmeyinSagol canim. Kendinize cok dikkat edin.Bebis olmasa hemen ilaclari alir kalkardim ayaga. Ama şimdi kiyamiyorum ona bisey olur diyeAnnelik = fedakarlık
Bi bakayım tekrardan kuzum sağol bulursam benden iyisi yok 40 tl nerde 150 nerdeAman da neler kaynatmislar neler....benim eşim raporlu evde 2 gündür ve yarinda evde pek giremiyorum iğne ye götürüp getririom yoğunluktan katılmıyorum pek.1cicek3bocek canım nette ben bakmistim ana kucagi kılıfı yazınca çıkıo.benim ki pembe şimdi oğlus içinde kullanmak istiorum ama nasıl olur diye kılıf buldum ama tepesinde de pembe war oraya çözüm bulamıyorum tentesinde.belki senin işini görür
tiki mi olduk şimdi cici kızz ahahahahahAyy pardon ya bi an o esra erolcu gidip yabancı dizici tiki biri gelince unuttum tabi
Jellyfish_ cnm bebişin olsun sende çizgi film izler yada müzik dinlersin o zaman görürüm sizi şimdi tadını çıkarın belgesel izlemem aksine severim gündüz kuşağı programlarını ama oğlan izlettirmez
DraconianX şekerim eskiden di çookk eskiden izlerdim yani Esra bile daha gençti
Super_anne1411 yavru ben oğlan fırsat verse 5 te beni affeti izliyorum o da fırsat verirse zuhali sevmem çok laubali Esra iyi yine işte ayda 1 denk gelirsem o başka yok
Bnce doktorun cok dogru soylemis. Ikili uclu testin filan hicbi onemi yok. Detayli ultrason yapiliyo 20. Haftadan sonra. Bence yapilmasi gereken en onemli sey buBen doktorumu değiştrdim ve önceki doktorum ikili yaptırmamıştı "şimdi bir sonuç verecekler yalan yanlış 6 ay canın sıkılacak" gibi sebepsiz bir sebeple.. o yüzden bu ilk olduğundan çok tedirgin oluyorum.
tiki mi olduk şimdi cici kızz ahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?