2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi aksamlar kızlar nasılsınız herkesler iyi değilmiii aksam oldu hala yemegim yon menemenmi yapsam acaba off
Iyi aksamlar sukur topuklarimin acisi belimin agrisi disinda iyiyim :) sen nasilsin? Kolay ve guzel olur ayrıca basit yapımlı lezzetli bi çorba da güzel olabılr yanında ya da çay kahvaltı da güzel gider onun yaninda

Bi bakayım tekrardan kuzum sağol bulursam benden iyisi yok 40 tl nerde 150 nerde
Valla aynen öyle bende 6eni almak istemiorum yazık paraya ya çok kullanmadimda ben kızımda onu sigamadi hastaneden çıkarken ilk muayene topuk kanı na giderken kullandık sadece günah yeniden almiyim diorum bende

Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim.
Önce ultrasonda bebegi inceledi.
Ense kalınlığı yine çok yuksek .
Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. Bu bebek yüzde yüz normal degil dedi. Ben test sonucuna bakmadan böyle karar veremezsiniz deyince. Amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hızlı test istedik baya masrafli ama kabul ettik. Problemin ne olduğunu ögrenmek için. Sonuç hayırlısıyla yarın belli olacak.
Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik.
Inşallah yarın sonuclar temiz cikarda bu sıkıntıları bize unutturur. Inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese

Çok geçmiş olsun. Yarın umarım güzel haberlerle bizlere yazarsınız.

Umarim yanilirlar ve bişi çıkmaz.sana bişi anlatıyim için rahat etsin benim kızımda ense kalinligi ve bi kaç bulgu vardı 20. Haftada ama normalde her kontrolde ense normaldi hatta gttim 2 doktorda çok şaşırdı birden ense kalinligi arttığı için neyse gttik Şişli'de bir Prof. Baktı fln ense kalın bi kaç da organ larda sıkıntı çıktı amniosentez sonucuna vardı Allah kimseye yasatmasin yaptrdim Allaha bin şükür bişi çıkmadı doğumdan sonra ameliyat olacağı bişi vardı sadce 5.5 aylıkken oldu ameliyatı rabbim dermansiz dert vermesin.al seccadeni namaz kıl 7 yasin oku bebeğin sağlıklı olsun diye Allahın izniyle bişi cikmaz

Ne münasebetle %100 normal değil derr!ne münasebetle!!!amnitosentez sonucu bile kötü çıksa(Allah korusun) diyemez %100 diye.nerden bilecekmiş bizi yaradan var o sağlıklı nasip ettikten sonra yaptıkları test amniyosentez hepsi Faso fiso.o yaptıklarına dayanarak %100 diyemez!!sana olabilicek ihtimalleri Söylemek zorunda görevi Gereği bunu Anlıyorum ama %100 ne demek!!!çok sinirlerim bozuldu.lütfenn güçlü ol canım lütfen.dua et bol bol.bizde ederiz inşallah.Allahtan başka hiçbir test tetkik doktor bilemez ne olacağını.Bizi yaratana sığın.tevekkül et.Rabbim neylerse güzel eyler.bol bol dua etmek lazım

Selam kızlar, 18.haftadayım bugün kontrolüm vardı doktorum 5 kilo aldığımı görünce çıldırdı resmen. Diyetisyene başlamam gerektiğini söyledi. Gebelikte şeker ve tansiyon hastası olunabiliyormuş. Riskli gruptayız. Bu kadar iştahım varken nasıl diyet programına uyarım bilemiyorum .. Benim gibi olupta doktoru kiloyu sorun etmeyen var mı?

Valla aynen öyle bende 6eni almak istemiorum yazık paraya ya çok kullanmadimda ben kızımda onu sigamadi hastaneden çıkarken ilk muayene topuk kanı na giderken kullandık sadece günah yeniden almiyim diorum bende
Zaten tonla ihtiyacı olacak hele ki snn bebeğin erkek kızın elbiselerini giyemeyecek sonuçta mecbur büyüdükçe alacaksın gereksiz şey almasan daha iyi olur tabi erkek çocuk şeyleri kkz gibi de değil çok parçalı kıza bir elbise alsan bir çorap yetiyor erkek öyle değil pantolonu ayrı gömleği ayrı ceketi ayrı susu pusu ayrı :) ben de başlarda kullanmak için sadece temiz bir hastane çıkışı alacağım hevesim kalmasın ufak tefek şeyler belki bir ev tipi ana kucağı oyuncaklı falan bakacağım artık

Rabb im ol der ve olur
Gücü O nin yeter
Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah
İnşaallah tertemiz çıkar

Bitanem Allah kimseyi evladıyla sınamasın çok üzüldüm gerçekten snn üzüntün bizimde uzuntumuzdur hepimiz biriz her sonuca hazır mısın bunu sorayım sana öncelikle kararın ne olacak olumsuz bir durum olursa

Yavaş yavaş alicaz inşallah canım ya beyaz turuncu yesil olanları ayirdim bebek kiyafetlwrinden yetmes tabi aliorum az az ama büyüdükçe daha çok şey alinicak.Ama heves ediorum bayramlarda kucukmhanim küçük bey kıyafetleri giyecekler diye

Kaçtır normal şekilde muayeneye gitmediğinizden bilmiyoruz hiç bakmadılar kiloma en son iki ay önce baktılar 3 kg olmuşum ama dr randevuma kadar 4kg olurum sanırım ..
Bakalım ne diyecek
Ayrıca şeker hastalığı sıkıntılı çokça Allah ım korusun tabi tansiyondan da... Annem de şeker hastası risk ben de de çok yüksek Rabb im yardımcımız olaun

O buyudugunde de olur esra erol o da izler

Cnm benim şuan gittiğim doktora eşim dedi ki 2li test yaptırdık iyi çıktı dedi doktor dedi ki ben önemsemiyorum hiçbir sorunu yokken down doğan bebekler var çok denl geldim burda dedi şeker yükleme falan hepsine karşı yani dediğin doğru kurban olduğum Allah tan başkası bilemez detaylıya giriyoruz o bile %100 değil Allah a emanet yavrularımız inş testi iyi çıkar doktor tam dayaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…