- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.341
Canım benim babam şeker has bende çok şükür kızımda çıkmadı şeker 15 kg almıştım. Şimdilik 4 kg aldım bende doktor normal dedi ayda 1 kilo dusuo diyeKaçtır normal şekilde muayeneye gitmediğinizden bilmiyoruz hiç bakmadılar kiloma en son iki ay önce baktılar 3 kg olmuşum ama dr randevuma kadar 4kg olurum sanırım ..
Bakalım ne diyecek
Ayrıca şeker hastalığı sıkıntılı çokça Allah ım korusun tabi tansiyondan da... Annem de şeker hastası risk ben de de çok yüksek Rabb im yardımcımız olaun
Yengeç doğurmaya bak senTabii bilemem şimdi belki sen ikizler ile çok iyi anlaşırsın. Ama yengeç her türlü alır yani
Her türlü dikkat etmek gerek sanırımCanım benim babam şeker has bende çok şükür kızımda çıkmadı şeker 15 kg almıştım. Şimdilik 4 kg aldım bende doktor normal dedi ayda 1 kilo dusuo diye
Ben tatlı yemem gerçi o belki etkilemedi aman dikkat et sende ven şeker sevmem yemem pek çikolata sevmeemeyen bi hatunumHer türlü dikkat etmek gerek sanırım
Insaallah yine çıkmaz hic birimizde
Ne ameliyatı olmustu bebeğin. ?Umarim yanilirlar ve bişi çıkmaz.sana bişi anlatıyim için rahat etsin benim kızımda ense kalinligi ve bi kaç bulgu vardı 20. Haftada ama normalde her kontrolde ense normaldi hatta gttim 2 doktorda çok şaşırdı birden ense kalinligi arttığı için neyse gttik Şişli'de bir Prof. Baktı fln ense kalın bi kaç da organ larda sıkıntı çıktı amniosentez sonucuna vardı Allah kimseye yasatmasin yaptrdim Allaha bin şükür bişi çıkmadı doğumdan sonra ameliyat olacağı bişi vardı sadce 5.5 aylıkken oldu ameliyatı rabbim dermansiz dert vermesin.al seccadeni namaz kıl 7 yasin oku bebeğin sağlıklı olsun diye Allahın izniyle bişi cikmaz
Akciğer herni si ve yalancı yemek borusu oluşmuş tam nefes borusunun yanında 4 cm lik. İkisi aynı anda oldu tek ameliyattaNe ameliyatı olmustu bebeğin. ?
Merhaba arkadaşlar,
Bugün sabah amniyosentez testi yaptirdim.
Önce ultrasonda bebegi inceledi.
Ense kalınlığı yine çok yuksek .
Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. Bu bebek yüzde yüz normal degil dedi. Ben test sonucuna bakmadan böyle karar veremezsiniz deyince. Amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hızlı test istedik baya masrafli ama kabul ettik. Problemin ne olduğunu ögrenmek için. Sonuç hayırlısıyla yarın belli olacak.
Hem ignelerin agrisindan hemde psikolojik olarak cok yiprandik.
Inşallah yarın sonuclar temiz cikarda bu sıkıntıları bize unutturur. Inşallah.
Dualarınıza ihtiyacım var. Hepinize cok tesekkurler.
Iyi akşamlar herkese
Ay kıyamamm o bel agrısı bendede var kıtlnyr kalıyrm sagdanIyi aksamlar sukur topuklarimin acisi belimin agrisi disinda iyiyim :) sen nasilsin? Kolay ve guzel olurayrıca basit yapımlı lezzetli bi çorba da güzel olabılr yanında ya da çay kahvaltı da güzel gider onun yaninda
CANIM İNŞ GMerhaba arkadaşlar,
Bebegin kalbinde ve beyninde sıvı birikimi olmuş. Böyle bebekler trizomi 13 grubuymus. Bu bebek yüzde yüz normal degil dedi. Ben test sonucuna bakmadan böyle karar veremezsiniz deyince. Amniyosentez testi yapildi. Karnımi delik delik etti doktor. Yapamayinca başka doktoru cagirdi o yapti. Hızlı test istedik baya masrafli ama kabul ettik. Problemin ne olduğunu ögrenmek için. Sonuç hayırlısıyla yarın belli olacak.
Iyi akşamlar herkese
Detaylıda boyu kilosu için ne dedilerHejaR12 ? Daha öncekini doğruladı mı ölçüm?
Valla Dr un şeker gibi adammış:)artık öylesi Dr lar yok.esasında Dr lar da haklı bu testleri hastalarına söylemezlerse ve bebekte bi problem olursa çok ağır tazminatlar ödeyebiliyorlar ve bu durumdan korunmak için hem bütün testleri yapıp hemde ultrason incelemesinde gördükleri en ufak problemi bile şak diye ailelere Söylüyorlar .aileler ne duruma gelir diye düşünmeden.bu durumu da anlayabiliyorum bir noktada.amaaa!!!%100 diyen Dr ları hiç anlayamadım bundan sonra da anlamam sanırım.sen kimsin ki diyceksin sen kimsinnn!!!dediğin gibi hele ki gebelikte hiçbir şey için kesin böyledir diyemezler.ne test ne tetkik ne usg.Çok sinirleniyorum bu durumlaraCnm benim şuan gittiğim doktora eşim dedi ki 2li test yaptırdık iyi çıktı dedi doktor dedi ki ben önemsemiyorum hiçbir sorunu yokken down doğan bebekler var çok denl geldim burda dedi şeker yükleme falan hepsine karşı yani dediğin doğru kurban olduğum Allah tan başkası bilemez detaylıya giriyoruz o bile %100 değil Allah a emanet yavrularımız inş testi iyi çıkar doktor tam dayaklık
Ay ben ne dedim ne dediiimm !!! Sismanmı demek istedinden sonra tikimi demek istedin e gecis yapacak belli olduAy hadi ben tüm tikiliğimle şimdi bebe mağazaları gezip sonra sinemaya gircem. Arkamdan konuşmayın! Optm cnmm by.
Aynıı ben ya bi kere buraya da yazmıştım çok ge rçekçi rüyalar görüyrm bi kere kızım kaybolmuştu rüya da filmlerdeki her şeyi görüyrmŞu 5ayda gördügm kabusu hayatm boyunca görmedim zaten her gün ayrı bi aksiyonla uyanıyorum bide uyku tutmayp film falan acıp yattıysam tamam filmdekiler aynen rüyamda gözü kapalı izliyrm :)
Insallah sıkıntılar üzüntüler bugunde kalır canım..Allah yardımcınız olsun insallah güzel haberler verirsin bize. Dualarm seninle..Merhaba arkadaşlar,
Iyi akşamlar herkese
Allah yardımcınız olsun... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum inşallah yanılıyorlardırMerhaba arkadaşlar,
Iyi akşamlar herkese
Büyük oğlanın Göbeği é bi baksana aşağı mı bakıyo yukarı mı hani böyle şimdiye gibi bişey oluyo ya o altta mı üste mi bizim bütün kardeşlerde tutmuş 6 kardeşizAhahahAllah seni emi aklın oraya çalışıyor etiketleyeydşn ya mannak pipişko gösterdi utanmaz ama hala net denmiyor kafayı yicem
Iyi geceleeerKızlar hepinize dans eden bebişlerinizle iyi geceler diliyorum benimki coştu içerde
Kilo 400gr çıktı canım boyu da 25 cm haftasıyla tam uyumlu ne bir eksik ne bir fazlaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?