2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Canım benim babam şeker has bende çok şükür kızımda çıkmadı şeker 15 kg almıştım. Şimdilik 4 kg aldım bende doktor normal dedi ayda 1 kilo dusuo diye

Ne ameliyatı olmustu bebeğin. ?

Canım dualarimizdasin, ins. yanılıyorlardır. Inş. yavrun sagliklidir. Rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Çok dua et sen de.

Iyi aksamlar sukur topuklarimin acisi belimin agrisi disinda iyiyim :) sen nasilsin? Kolay ve guzel olur ayrıca basit yapımlı lezzetli bi çorba da güzel olabılr yanında ya da çay kahvaltı da güzel gider onun yaninda
Ay kıyamamm o bel agrısı bendede var kıtlnyr kalıyrm sagdan Evet yaptk yedk afytle son dakika enerjı geldi yaptm adam domates yemyr mide rahatsız neyse ben yedm afytle

Cnm inş g
CANIM İNŞ G
uzl sonclr alrsnzz

Valla Dr un şeker gibi adammış:)artık öylesi Dr lar yok.esasında Dr lar da haklı bu testleri hastalarına söylemezlerse ve bebekte bi problem olursa çok ağır tazminatlar ödeyebiliyorlar ve bu durumdan korunmak için hem bütün testleri yapıp hemde ultrason incelemesinde gördükleri en ufak problemi bile şak diye ailelere Söylüyorlar .aileler ne duruma gelir diye düşünmeden.bu durumu da anlayabiliyorum bir noktada.amaaa!!!%100 diyen Dr ları hiç anlayamadım bundan sonra da anlamam sanırım.sen kimsin ki diyceksin sen kimsinnn!!!dediğin gibi hele ki gebelikte hiçbir şey için kesin böyledir diyemezler.ne test ne tetkik ne usg.Çok sinirleniyorum bu durumlara

Şu 5ayda gördügm kabusu hayatm boyunca görmedim zaten her gün ayrı bi aksiyonla uyanıyorum bide uyku tutmayp film falan acıp yattıysam tamam filmdekiler aynen rüyamda gözü kapalı izliyrm :)
Aynıı ben ya bi kere buraya da yazmıştım çok ge rçekçi rüyalar görüyrm bi kere kızım kaybolmuştu rüya da filmlerdeki her şeyi görüyrm

Insallah sıkıntılar üzüntüler bugunde kalır canım..Allah yardımcınız olsun insallah güzel haberler verirsin bize. Dualarm seninle..

Allah yardımcınız olsun... Diyecek hiçbir şey bulamıyorum inşallah yanılıyorlardır

Ahahah Allah seni emi aklın oraya çalışıyor etiketleyeydşn ya mannak pipişko gösterdi utanmaz ama hala net denmiyor kafayı yicem
Büyük oğlanın Göbeği é bi baksana aşağı mı bakıyo yukarı mı hani böyle şimdiye gibi bişey oluyo ya o altta mı üste mi bizim bütün kardeşlerde tutmuş 6 kardeşiz

@gvn1907 şemsiye gibi diyecektim yaşmak derler bizim orda et parçası yani göbek deliğinin altındaysa erkek üstündeyse kız olur derler bi sonraki çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…