2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tamam 21. Haftada 400 gr olması normal ama 16. haftada 313 fazlaydı. Bence onu yanlış olcmuslerdir. Allah sağlıkla kavuştursun inş.

Bana da fazla gelmişti ama Dr ona rağmen fazla dememis ti dün 20+3 dük tam sizin ölçümler nasıldı bu tam gunuyle uyumlu çıktı oğlum dahs ufakti
Bu arada yüzünün resmini yakalamak baya zor oldu ama ufak bir poz verdi aynı abisi :)

Ay kıyamamm o bel agrısı bendede var kıtlnyr kalıyrm sagdan Evet yaptk yedk afytle son dakika enerjı geldi yaptm adam domates yemyr mide rahatsız neyse ben yedm afytle
Afiyet bal şeker olsun hem sana hem miniğine oyleyse benim soldan kaburgada ağrı oluyo acıma gibi de umarım artmaz bi de otururken popom çok acıyo benim ya diğer hamilelerde de oluyo mu acaba

Ya ben mi vesvese yapıyorum yoksa bizim kız hareketli bir yapıya mı sahip değil anlamadım, kendimi dinleyip duruyorum bu sefer ben kendimi dinleyince o da mı stres yapıyor ne yapıyor, koca kız oldu, karlı dağdan serin bizimki, iyidir inşaallah.

Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacak.
Öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah herkes Mutlu Mesut sağ sağlim, sorun olacaksa bile geçip gidecek sonunda ferahlayacak sorunlarla bebeklerini kucaklarına alır.

Burayı okurken ya şuanda badire yaşayan yada ilk hamileliklerinde badireler atlatmış hamileler okudum. O yüzden size sorup fikir almak istedim.

Benimde bir gebelik sonlandırmam var. 20.Haftalarıma kadar hiç bir problem görünmeyen bebeğimde detaylı ultrasonda birden bire Ense kalınlığı artışı , kalpte sıvı birikmesi gibi problemler çıktı. Tabi bizim bittiğimiz andı. Sonra amniyosentez, problemlerin rapora yansıması, sonra bizim genetik test yaptırmamız ve sorunun benden kaynaklı bir taşıyıcılık olduğunu öğrenmemiz hepsi peşpeşe travma anlayacağınız.

Şimdi sorum şu, yeniden gebelik durumunda 11-12 haftalarda detaylı ultrason ve 18. Haftada detaylı ultrason ve aynı hafta amniyosentez öneriliyor. Benim kafam şuna takılıyor sizce 18. Haftada sorunlar kendini belli etmeye başlarmı?
Yoksa bu problemler illa ki 20. Haftadan sonramı çıkıyor? Bu haftalar aylar kabusum oldu. Belki bir fikir bir göz bana yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler, sevgiler.

Afiyet bal şeker olsun hem sana hem miniğine oyleyse benim soldan kaburgada ağrı oluyo acıma gibi de umarım artmaz bi de otururken popom çok acıyo benim ya diğer hamilelerde de oluyo mu acaba
Belmde ztn sorn vardı benm ondandr dıyrm ama belkşde hamillktendir valla cannz cekmsn smdi hıc sevmdgm bişey yedm ıns hasta olmam

Detaylida 19+4 te 312 gr idi. Boyunu söylemedi ama. Fl diye bi degerden bahsetmistiniz galiba. Oyle bisey de göremedim raporda. Biz de zor gorduk yuzunu. Ben pek bisey anlayamadim ama burnu bana benziyormus bir iki boyle yorum geldi :)

Kızlar hepinize dans eden bebişlerinizle iyi geceler diliyorum benimki coştu içerde
Hay maşaallah
Annesi iyi olduğunun kanıtı inşaallah bu durum
Ben henüz hissedemiyorum sanki

Değişkenlik gösterebiliyor yavrum hareketli olmaları hissetmen
Oda hareketlenir annesi korkma
Stres olma Mutlu ol inşaallah

Benimki de öyle nefesini bile kisiyorum duyarım belki diye ama yok duymuyorum karın yaglarimdan dolayi bebeğim hissettiremiyo sanırım ama 21 22. Haftayı bekleyin diyolar burda

Kızlar bebeğinizin hareket etmesini Nasıl anlıyorsunuz
Bağırsak hareketi diye düşün müyor Muş'unuz
Ya da tekme atışı felan acılı oluyor mu

Detaylı 20. Haftadan sonra biliyorum ben

Kızlar bebeğinizin hareket etmesini Nasıl anlıyorsunuz
Bağırsak hareketi diye düşün müyor Muş'unuz
Ya da tekme atışı felan acılı oluyor mu
Gaz falan değil ki cnm bildiğin tekme atıyo yani özellikle yoğurt ve çikolata yeyince uzanyrm biraz sonra başlıyo tekmelemeye çok belli yani anlarsın hareket edince

Değişkenlik gösterebiliyor yavrum hareketli olmaları hissetmen
Oda hareketlenir annesi korkma
Stres olma Mutlu ol inşaallah

Benimki de öyle nefesini bile kisiyorum duyarım belki diye ama yok duymuyorum karın yaglarimdan dolayi bebeğim hissettiremiyo sanırım ama 21 22. Haftayı bekleyin diyolar burda

inşallah hayırlısıyla bir hissedeydik, ben de nefesimi tutacak gibi oluyorum bazen sonra aklıma geliyor nefesi kaliteli almak da hareketlerine yarıyormuş ya bu sefer de derin nefes alıyorum, beni parmağının ucunda oynatıyor bu bebiş :)

İlk hamileligmde bende yemez içmez kusardı. Serumla beslenrdım ahhh onu dusnnce suan acayıp yıyrm ole asermem yok sadece surkli midem kazınyr
Benim ilk bebegim şükür kusmadim hiç ama bulantı oldu ilk zamanlar şimdilerde halsiz uykulu Ben de yiyorum ya hem de baya baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…