- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.381
Bence güzel isim beğendimmmKızlar sizce toprak ismi nasıl düşüncelerinizi merak ediyorum :)
Akciğer hernisi ne? Çok geçmiş olsun. Iyi mi simdiAkciğer herni si ve yalancı yemek borusu oluşmuş tam nefes borusunun yanında 4 cm lik. İkisi aynı anda oldu tek ameliyatta
Kuzum ben Arnavutluk tayım ama ankaralıyım. Çok şükür ailem ve arkadaşlarım iyiler.denizbatiekin nerdesin seeennnn
Teşekkürler senamcım başından beri toprak diyorum bakalım bu sefer kaynana müdahalesi olsa da koycam kızımda benimle ve eşimle 1 hafta konuşmadı sonuç ne onun istediği ne de benim istediğim oldu şimdi de şimdiden vaşladı bakalım yine birbirimize girebilirizBence güzel isim beğendimmm
16+4 te benim de 16 cm boy;157 gr ağırlıktı.normal standartlarda şuan demişti.ama senninkinin maşşalahhhı varcanım normal doğum mu yapmıştın bana 16+4 de gittiğimde boyuna 16 cm kilosuna da 197 gr dedi ama ben iri mi olacak diye düşünmeye başladım bi hafta da önden gidiyor dedi
Can'ım kuzenimin bebeğinde E aynı şey olmuştu... Kalpte parlama görülmüştü ve üniversitede fetal Eko çekildi... Bir problem olmadığı anlaşıldı ve şu an üç yaşında bir oğlu var.. Yüreğini ferah tut hiçbir şey çıkmayacaktır inşallah.... Allah'a emanet..Cf dna testi yaptıran var mı kızlar? Detaylıda kalpte parlama gördü doktor ve risk olabilir diye bu testi istedi. Çok korkuyorum
Ben de merak ettim. O da ankaradaydi.
Seni merak ettim. Oğlunun ameliyatı bugün diye biliyordum canim. Hiç bi fikrim yok test hakkında. Ama kalpte parlamayi bir çok kişide duydum.sonrasinda sıkıntı tamamen yokolmuştu. Sen güçlü bi annesin tedirgin olma...Cf dna testi yaptıran var mı kızlar? Detaylıda kalpte parlama gördü doktor ve risk olabilir diye bu testi istedi. Çok korkuyorum
Yaşamaz olur mu hiç benim eşim geçen ay 15 gün sur ilçesinde çalıştı hergün bekliyosun akşam eve sağ salim gelsin diye kışta kıyamette üzerine 5 kat giyinip gidiyodu akşam yemeğin üstünde uyuyakalıyodu allahım hepsini korusun hepsinin yardımcısı olsun inşallahAnkarada ki patlamadan henüz haberim oldu ve elim ayağim titredi kızlar. Ailemden herkes orada. Cok sukur iyi haberlerini aldim. Ölenlerin çogunluğu askeri personelmiş. İnanın bu mesleğin bi yerlerinde yer alipta böyle olaylarda içi titremeyen yoktur. Üç yıl evvel böyle bir olayı biz de yaşadık. Allah masumun yanında,vatan bekçilerinin de koruyucusu olsun...
Ay nolck sa kendimiz koymak kendi çıkardığımız çocuk için bile hakkımız yok kıskanıyolar resmen bende koycm ama kız olduğu için izin var erkek olsa kıyafet kopardı heralde hala cahillerTeşekkürler senamcım başından beri toprak diyorum bakalım bu sefer kaynana müdahalesi olsa da koycam kızımda benimle ve eşimle 1 hafta konuşmadı sonuç ne onun istediği ne de benim istediğim oldu şimdi de şimdiden vaşladı bakalım yine birbirimize girebiliriz
Bilirim o duyguyu... Kapıdan her ugurlayisimda acaba son gorüşüm mü diye iyice bakardim eşime... Beni korumak için evde en güvenli yeri belirleyip saldırı anında orada beklememi isterdi. Evini yaktiklari askerin bebeginin evden kurtarilisina sahit olduk. İnanin yasamayan bilmez. Çok sukur şuan riskli bolgede degiliz diyoruz ama görüyorsunuz bati da bu kadar kolay oldu saldırılar. O günlere döndüm suan. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Allah bu terör lanetinden kurtarsın tez zamanda. Karnım felan gerildiYaşamaz olur mu hiç benim eşim geçen ay 15 gün sur ilçesinde çalıştı hergün bekliyosun akşam eve sağ salim gelsin diye kışta kıyamette üzerine 5 kat giyinip gidiyodu akşam yemeğin üstünde uyuyakalıyodu allahım hepsini korusun hepsinin yardımcısı olsun inşallah
Biz bomba sesleriyle uyanıp silah sesleriyle uyuyoruz senin dediğin gibi arkasından uzun uzun bakıyorum şimdi gözden kaybolana kadar kapıyı kapatmıyorum belki geri gelemez diyorum senin yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inan benim ailem de ankarada hergün akşam arayıp eşimin eve gelip gelmediğini soruyolar o eve gelince kızımla ikimiz napcamızı onunla nasıl ilgilencemizi şaşırıyoruz artık nasıl onu rahat ettirsek nasıl mutlu etsek diye sonu iyi gelenlerden olalım inşallahBilirim o duyguyu... Kapıdan her ugurlayisimda acaba son gorüşüm mü diye iyice bakardim eşime... Beni korumak için evde en güvenli yeri belirleyip saldırı anında orada beklememi isterdi. Evini yaktiklari askerin bebeginin evden kurtarilisina sahit olduk. İnanin yasamayan bilmez. Çok sukur şuan riskli bolgede degiliz diyoruz ama görüyorsunuz bati da bu kadar kolay oldu saldırılar. O günlere döndüm suan. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Allah bu terör lanetinden kurtarsın tez zamanda. Karnım felan gerildi
Kızımda dediğim gibi birbirimize girdik cnm ama bunda kimseye müsade etmicem bütün zorluğu bizler yaşıyoruz ama bi ismini bile koyamıyoruz dediğin gibi isterlerse ömür boyu konuşmasınlar eşime de dedim zaten sakın müdahale etmesinler kalplerini kırarım diye o da sen ne istersen o olsun diyo gerçi geçen defa da böyle oldu doğana kadar kimsenin sesi çıkmadı benim seçtiğim isme doğduğu gün kıyametler koptu o isim olmayacak diye o zaman yaşım küçüktü bişey yapamıyodum ama artık kimseyi karıştırmam bu sefer de kıyameti ben koparırım valla :))Ay nolck sa kendimiz koymak kendi çıkardığımız çocuk için bile hakkımız yok kıskanıyolar resmen bende koycm ama kız olduğu için izin var erkek olsa kıyafet kopardı heralde hala cahiller
Akciğer de yırtık Allaha çok şükür iyi şimdi rabbim senin bebeğini daha iyi etsinAkciğer hernisi ne? Çok geçmiş olsun. Iyi mi simdi
Canım ya bu ayrıntılı ultrason zamanları geldi başladı herkeste amniosentez harmony testi ya klasik herkeste bişi çıkıo ya nedir bu hemen dna bozukluğu olabilir fln. Hiç bisi yok bebeğin de allah büyük bende 20. Haftaya yaklaştıkça korkar oldum vallahi.Ameliyatımız yarın. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Bu parlamanın down olabileceği söylendi ve ben o saatten beri ağlıyorum. Bu sebeple istendi cf dna testi. 3200 tl o da. Yarın kan vereceğim onun için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?