- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #37.401
Sen begemdiysen sıkıntı yok kimse begenmesede olur canım senin içine sinsin yeter gusel isim bende sewerim toprak isminiKızlar sizce toprak ismi nasıl düşüncelerinizi merak ediyorum :)
Gaz ağrı yapar gurultadir öyle bişi deil ilkinde anlamak zor cankm tabi karistorrisin bu öyle bişi deil yani içinde bişi oynuo kelebek gbi küçük hareketlerle.kucuk oldukları için şiddetli hissetme olmuo şimdilik biraz büyüsün ler disardan anlasilicak dalga dalga oynucak karninKızlar bebeğinizin hareket etmesini Nasıl anlıyorsunuz
Bağırsak hareketi diye düşün müyor Muş'unuz
Ya da tekme atışı felan acılı oluyor mu
Canım ya bu ayrıntılı ultrason zamanları geldi başladı herkeste amniosentez harmony testi ya klasik herkeste bişi çıkıo ya nedir bu hemen dna bozukluğu olabilir fln. Hiç bisi yok bebeğin de allah büyük bende 20. Haftaya yaklaştıkça korkar oldum vallahi.
20.hafta en ideali onerileni.sen ztn 16. Hafta da amniosentez yaptirsan 20. Haftada rahat olursun en azından dna bozukluğu olmadığını bilirsin tedavi edilir şeyler olabilir ayrintilida çıkan sonuç yada vücut ta kendini tolere edip yok olabilir.Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir sorum olacak.
Öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. İnşallah herkes Mutlu Mesut sağ sağlim, sorun olacaksa bile geçip gidecek sonunda ferahlayacak sorunlarla bebeklerini kucaklarına alır.
Burayı okurken ya şuanda badire yaşayan yada ilk hamileliklerinde badireler atlatmış hamileler okudum. O yüzden size sorup fikir almak istedim.
Benimde bir gebelik sonlandırmam var. 20.Haftalarıma kadar hiç bir problem görünmeyen bebeğimde detaylı ultrasonda birden bire Ense kalınlığı artışı , kalpte sıvı birikmesi gibi problemler çıktı. Tabi bizim bittiğimiz andı. Sonra amniyosentez, problemlerin rapora yansıması, sonra bizim genetik test yaptırmamız ve sorunun benden kaynaklı bir taşıyıcılık olduğunu öğrenmemiz hepsi peşpeşe travma anlayacağınız.
Şimdi sorum şu, yeniden gebelik durumunda 11-12 haftalarda detaylı ultrason ve 18. Haftada detaylı ultrason ve aynı hafta amniyosentez öneriliyor. Benim kafam şuna takılıyor sizce 18. Haftada sorunlar kendini belli etmeye başlarmı?
Yoksa bu problemler illa ki 20. Haftadan sonramı çıkıyor? Bu haftalar aylar kabusum oldu. Belki bir fikir bir göz bana yardımcı olur.
Şimdiden teşekkürler, sevgiler.
Canım hiç bisi cikmicak allah büyük yaşadığımız stresle kalıyoruz rabbim oğluna şifa versin ameliyatı iyi geçsin seninde kan tahlili güzel çıksın ki çıkıcak ben öyle dusunuorum her riske maalesef bunları öneriolar rutin bişi oldu artikHer yavru Allah'a emanet olsun
Teşekkürler idilcim yine de fikir almak istedim büyük ihtimalle toprak olcak kuzenimde hamile o da toprak koycakmış ben de onu arayıp sen taş koy kızım toprak ben koycam dedim güldük beraberSen begemdiysen sıkıntı yok kimse begenmesede olur canım senin içine sinsin yeter gusel isim bende sewerim toprak ismini
İnşallah, çok teşekkür ederimCanım hiç bisi cikmicak allah büyük yaşadığımız stresle kalıyoruz rabbim oğluna şifa versin ameliyatı iyi geçsin seninde kan tahlili güzel çıksın ki çıkıcak ben öyle dusunuorum her riske maalesef bunları öneriolar rutin bişi oldu artik
İkimizde toprak mi koycaniz Hanginiz önce dogurursa o koysun bence aynı olmasın yakinsanizTeşekkürler idilcim yine de fikir almak istedim büyük ihtimalle toprak olcak kuzenimde hamile o da toprak koycakmış ben de onu arayıp sen taş koy kızım toprak ben koycam dedim güldük beraber
Sorun da bu ya o önce doğuracak ama ben çok istiyorum yıllardır hep toprak dedim şimdi onu vazgeçirmeye çalışıyorum ama nafile gerçi çok yakın değiliz öyle hatta birbirimiz senede bile zor görüyoruz inatla ben de toprak diyorum o da bakalım nolcakİkimizde toprak mi koycaniz Hanginiz önce dogurursa o koysun bence aynı olmasın yakinsaniz
Yani başka şehirlerde yasiosan koy canım o zman ayda yılda bir gorcen diye vazgeçme bencede o da vazgecmesin tabi o da istio demkkiSorun da bu ya o önce doğuracak ama ben çok istiyorum yıllardır hep toprak dedim şimdi onu vazgeçirmeye çalışıyorum ama nafile gerçi çok yakın değiliz öyle hatta birbirimiz senede bile zor görüyoruz inatla ben de toprak diyorum o da bakalım nolcak
Evet idilcim haklısın o da ben de istiyoruz en iyisi ona da müdahale etmemek herkes istediğini koysun hayırlısıyla gelsinler de o zamana kadar belki fikir de değişebilirYani başka şehirlerde yasiosan koy canım o zman ayda yılda bir gorcen diye vazgeçme bencede o da vazgecmesin tabi o da istio demkkibende yıllardır taha ismini beğenirim bekarkenden annemin komşusu var Bingöl muhammed bi oğlu taha bende muhammed taha koyuo rum annem nie öyle koyuosun dedi ama kime ne dedim ben bu ismi eskiden isterdim onun çocuğu diye deil bunu biliosun deyince sustu kızım erkek olsaydı o taha olucakti sonuçta senin çocuğun hevwsin varsa onu koycan sonuçta
Ay çok senin adına sevindim. Inşallah tüm bebisler sağlıklı olurAkciğer de yırtık Allaha çok şükür iyi şimdi rabbim senin bebeğini daha iyi etsin
Canım iyi bişey mi iri olması kötü bişey mi sevinemiyorum bile analık ne sormuş hep bi tedirginlik.16+4 te benim de 16 cm boy;157 gr ağırlıktı.normal standartlarda şuan demişti.ama senninkinin maşşalahhhı var
O zaman bekleyeceğiz ☺Yok kız ne acısı daha o aşamaya gelmedik ama ilerde belki olur çok tatlı babası bile elini koluna hissediyopıt die vuruyo anlarsın zaten çok belli
Oynatir anesi oynatir ...inşallah hayırlısıyla bir hissedeydik, ben de nefesimi tutacak gibi oluyorum bazen sonra aklıma geliyor nefesi kaliteli almak da hareketlerine yarıyormuş ya bu sefer de derin nefes alıyorum, beni parmağının ucunda oynatıyor bu bebiş :)
Gaz ağrı yapar gurultadir öyle bişi deil ilkinde anlamak zor cankm tabi karistorrisin bu öyle bişi deil yani içinde bişi oynuo kelebek gbi küçük hareketlerle.kucuk oldukları için şiddetli hissetme olmuo şimdilik biraz büyüsün ler disardan anlasilicak dalga dalga oynucak karnin
Diğer 2 bebektede ozelde yaptırdım var cnm o kdr gücümüz tek eşim çalışıyor ama geliri iyi mecburum bunu yaptırmaya zaten sonradan ah vah etmek istemyrm rabbim esirgesin yavrularımızı ya sen ne zaman gidicen ayrı dr a
benimki de aynı doktor canım. peki ters mi? ben cinsiyetini hala öğrenemedim. sorsam ters teper mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?