2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar bebeğinizin hareket etmesini Nasıl anlıyorsunuz
Bağırsak hareketi diye düşün müyor Muş'unuz
Ya da tekme atışı felan acılı oluyor mu
Gaz ağrı yapar gurultadir öyle bişi deil ilkinde anlamak zor cankm tabi karistorrisin bu öyle bişi deil yani içinde bişi oynuo kelebek gbi küçük hareketlerle.kucuk oldukları için şiddetli hissetme olmuo şimdilik biraz büyüsün ler disardan anlasilicak dalga dalga oynucak karnin

Her yavru Allah'a emanet olsun

20.hafta en ideali onerileni.sen ztn 16. Hafta da amniosentez yaptirsan 20. Haftada rahat olursun en azından dna bozukluğu olmadığını bilirsin tedavi edilir şeyler olabilir ayrintilida çıkan sonuç yada vücut ta kendini tolere edip yok olabilir.

Her yavru Allah'a emanet olsun
Canım hiç bisi cikmicak allah büyük yaşadığımız stresle kalıyoruz rabbim oğluna şifa versin ameliyatı iyi geçsin seninde kan tahlili güzel çıksın ki çıkıcak ben öyle dusunuorum her riske maalesef bunları öneriolar rutin bişi oldu artik

Sen begemdiysen sıkıntı yok kimse begenmesede olur canım senin içine sinsin yeter gusel isim bende sewerim toprak ismini
Teşekkürler idilcim yine de fikir almak istedim büyük ihtimalle toprak olcak kuzenimde hamile o da toprak koycakmış ben de onu arayıp sen taş koy kızım toprak ben koycam dedim güldük beraber

İnşallah, çok teşekkür ederim

Teşekkürler idilcim yine de fikir almak istedim büyük ihtimalle toprak olcak kuzenimde hamile o da toprak koycakmış ben de onu arayıp sen taş koy kızım toprak ben koycam dedim güldük beraber
İkimizde toprak mi koycaniz Hanginiz önce dogurursa o koysun bence aynı olmasın yakinsaniz

İkimizde toprak mi koycaniz Hanginiz önce dogurursa o koysun bence aynı olmasın yakinsaniz
Sorun da bu ya o önce doğuracak ama ben çok istiyorum yıllardır hep toprak dedim şimdi onu vazgeçirmeye çalışıyorum ama nafile gerçi çok yakın değiliz öyle hatta birbirimiz senede bile zor görüyoruz inatla ben de toprak diyorum o da bakalım nolcak

Yani başka şehirlerde yasiosan koy canım o zman ayda yılda bir gorcen diye vazgeçme bencede o da vazgecmesin tabi o da istio demkki bende yıllardır taha ismini beğenirim bekarkenden annemin komşusu var Bingöl muhammed bi oğlu taha bende muhammed taha koyuo rum annem nie öyle koyuosun dedi ama kime ne dedim ben bu ismi eskiden isterdim onun çocuğu diye deil bunu biliosun deyince sustu kızım erkek olsaydı o taha olucakti sonuçta senin çocuğun hevwsin varsa onu koycan sonuçta

Evet idilcim haklısın o da ben de istiyoruz en iyisi ona da müdahale etmemek herkes istediğini koysun hayırlısıyla gelsinler de o zamana kadar belki fikir de değişebilir

Oynatir anesi oynatir ...
Bu veletler bizi cok oynatacak ☺

Hay onları yerim ben
Oynasin hareket etsinler kuzucuklar ☺
Her asama bambaska heyecanlar

Günaydıın. insanbuL N Nesri0621 yazdıklarınızı okurken bi tuhaf oldum. Asker kızıyım bende babamdan ayrı gecen 9sene.. daha 3yasimdayken banyoda korkuyla bekleyisimiz cok net gozumun onunde. Dogusu batisi yok bu isin malesef. Suan cok iyi bi yerde gorev yapiyo ailem ama bi turlu rahat etmiyo insanin ici.. allah hepinizin yardimcisi olsun

burdaki doç. a gittim dün 22. haftada gel kalp kapakçıkları falan daha net belli olur dedi canım.

benimki de aynı doktor canım. peki ters mi? ben cinsiyetini hala öğrenemedim. sorsam ters teper mi?

yok canım ters değil sessiz bi adam gözlüklü ben kız dimi dedim bağdaş kurmuş göremiyorum dedi. kistten korkuyorum dedim biz korkmuyoruz dedi o kadar sen sormadıkça bi yorum yapmıyolar. aklında bişey varsa sırala sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…